Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(Gardi @ 2010 12 16, 18:16)
Na, aš skaitau greituoju skaitymu ir tik tikrai naudingus postus skaitau įdėmiai g.gif  Tai šitoj vietoj Jums nepritariu, o ir pablevyzgoti, kad ir apie kažkieno papus/žmonas/skyrybas/turtus norisi, ne robotai esam smile.gif
Bet vėlgi, plepalams yra bendraminčiai, mes čia apie breketus ir tik breketus, merginos smile.gif Nors ką aš čia, mano postų irgi niekas neskaito ir nereaguoja biggrin.gif biggrin.gif

Tai vaaaaa,kalbant apie dantisssss......Tai visu jie grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 16 gruodžio 2010 - 18:19
Tai manau ir baigėm smile.gif o į temą - skauda krūmus, einu sriubos virt verysad.gif
Atsakyti
Panos,kas kiek laiko higiena darotes? Zinau,daug kartu kalbeta apie tai,bet as jau pradejau i metus po 3 kartus darytis,gal net ir 4 iseina doh.gif
Atsakyti
aciu visoms uz atsakymus.
Man vielos galiukai problemu nekelia. Cia kita problema - as neturiu vieno danties, ir ten, kur yra tarpas, viela pjauna zanda. Kazkaip gaunasi kad zandas neturi i ka atsiremti toje vietoje ir spaudziasi prie vielos (ypac kai valgau). Gaunasi kuo plonesne viela tuo astresne.. Dabar laukiu kada storesne viela uzdes..
Gaila nera pleistru ant zandu is anos puses klijot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 12 16, 17:46)
Tai nieko, bus purvinos biggrin.gif  turėjai tokias? smile.gif

Ne kai rinkausi atsimenu sako tik nesirink sviesiu, labai greit nusidazo smile.gif mano balta gumyte kur ant priekiniu dantu jau geltona lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 16 gruodžio 2010 - 19:44
QUOTE(blaze @ 2010 12 16, 17:28)
Tai va, kad nuo tų tūkstantėlių žmonės neberanda kaip išsipisinėti doh.gif jo
Įdėjau į albumą foto dantų, tiksliau gumučių biggrin.gif

Nu čia kas per žodžiai..
Gražios spalvos gumytės smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Nafa @ 2010 12 16, 20:40)
Man vielos galiukai problemu nekelia. Cia kita problema - as neturiu vieno danties, ir ten, kur yra tarpas, viela pjauna zanda. Kazkaip gaunasi kad zandas neturi i ka atsiremti toje vietoje ir spaudziasi prie vielos (ypac kai valgau). Gaunasi kuo plonesne viela tuo astresne.. Dabar laukiu kada storesne viela uzdes..

Pas mane irgi yra tarpai kur tik viela eina, bet napjauna man ji, viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nafa @ 2010 12 16, 18:40)

Man kazkaip nieko,nors pas mane irgi tarpu yra ir vienas is ju laaabai didelis. Kam breketukai trina (man),o tau taip isejo kad viela.. doh.gif
Atsakyti
As noriu toki klausima uzduoti - ar yra kam nors is jusu zandikaulio traskesys? doh.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat CURAPROX firmos tarpdančių šepetukus? Camelia vaistinėj akcija, rinkinukas 3 ar 4 šepetėlių..

Bon Bon, man netraška, bet antrą dieną skauda ir negaliu normaliai išsižioti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 gruodžio 2010 - 20:18
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 16, 19:04)
As noriu toki klausima uzduoti - ar yra kam nors is jusu zandikaulio traskesys?  doh.gif

Man kartais uzeina kad traska, ypac jei koki irisa ar kita klampu saldaini susimanau pakramtyt. Nelabai man tas traskesys patinka... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2010 12 16, 22:09)
Man kartais uzeina kad traska, ypac jei koki irisa ar kita klampu saldaini susimanau pakramtyt.  Nelabai man tas traskesys patinka...  sad.gif

Man jau kokius metus laiko traska zandikaulis. Bet tik rytais, katik atsikelus. Diena tokiu problemu neturiu schmoll.gif Uzsiminiau ortodontei apie traskesi, bet ji nieko nepasake, tik kazka uzsirase pas save g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 16, 20:18)
Man jau kokius metus laiko traska zandikaulis. Bet tik rytais, katik atsikelus. Diena tokiu problemu neturiu  schmoll.gif  Uzsiminiau ortodontei apie traskesi, bet ji nieko nepasake, tik kazka uzsirase pas save g.gif

pradžioje ir man buvo tik rytais, atsibudus, pradžioje traškėjo,vėliau pradėjo strigti, bet lengvai atsistatydavo, dar vėliau užstrigo ir nebeatsistatė. Kreipkis į daktarus kol nevėlu, nes galima didelių problemų su tuo turėti. Bent jau aš sieju šitą, su danties ištraukimu. Kai ištraukė vieną krūminį apačioje , tai po kokių metų prasidėjo bėdos. Nesenai ištraukė krūminį kitoje pusėje, ir pajutau, kad viskas tvarkosi, dabar galiu išsižioti, nebetraška.
Atsakyti