Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(natale @ 2010 12 23, 00:01)
as tai greit pripratau, cia gal dar priklauso nuo to kaip tu pati nusiteiksi. as kai laukiau jo, kad greiciau tvarkyti sakandi ,tai jis man patiko.smile.gif) sunku kalbet pradzioj,nes prie apatiniu dantu viduje praeina lankas,uz kuri kliuna liezuvis ir neaiskiai istari zodzius, bet tai laikina per savaite tikrai pripratau kalbet gerai. kai tau uzaktyvina herbsta arba pacioj pradzioj kai ji uzdeda,tai atrodo kad tavo smakras siek tiek pavaziaves i prieki,nu kaip stalciukas, bet man tas vaizdas labai greit atsistate. pirma karta per savaite,kt karta po aktivavymo po 3 dienu. matiarlove rase kad jai sunkiau sekesi su jo draugauit ir vaizdas jai nepatiko,man kazkaip nieko baisaus nebuvo,cia gal nuo zmogaus poziurio priklauso smile.gif ir dar man valgyt buvo sunku,nes dantu linija nevienoda buvo,tai kai man uzdejo Herbsta as negalejau sukasti kruminiu dantu, buvo tarpas (buvau idejus fotke),tai valgiau tik sriubas ir koses. doh.gif bet vel gi nematau cia dideles bedos, savaite galima ir pakenteti. ax.gif tik va, vasara bijojau saslikus valgyti, kad Herbsto nesulauzyti  ax.gif  bet dabar valgau viska pilnais zandais  smile.gif

O tie varztai nelenda i zandus, netrina? Galima su juo normaliai issiziot? nes KOC tinklapi raso, kad jaigu daug issiziosi aparatas gali isnirti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 22, 23:08)
O tie varztai nelenda i zandus, netrina? Galima su juo normaliai issiziot? nes KOC tinklapi raso, kad jaigu daug issiziosi aparatas gali isnirti  blink.gif

tie varztai labiau prie lupu lieciasi nes ant 4 dantu uzsimauna. ir jie man niekad netrine. man viena karta buvo didele zaizda, kai Dalia pakeite pagaliuka,kuris jungia virsu ir apacia. jis kaip amortizatorius (jei zinai kaip jie masinoj atrodo) atrodo. vaziuoja pirmyn-atgal. tai va, kai mano virsutiniai dantukai pavaziavo atgal, o apacia pasistumejo i prieki,tai man buvo kad issinarindavo tas pagaliukas, kai buciavaus buvo kad issinieria,tada as ji pataisidavau.tai galima padaryti uzsimerkus wink.gif bet paskui man atsibodo taisyti ir Dalia man uzdejo ilgesni pagaliuka ir jis man zanda pradraske,bet paskui zandas apsiprato ir viskas oki buvo. ir zando neskauda ir buciuotis patogu biggrin.gif bet tai buvo po kokiu 3 men. pacioj pradzioj viskas ciki buvo, gali isiziot kiek nori smile.gif jie tik taip raso, kad apsidrausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 23, 00:19)
tie varztai labiau prie lupu lieciasi nes ant 4 dantu uzsimauna. ir jie man niekad netrine. man viena karta buvo didele zaizda, kai Dalia pakeite pagaliuka,kuris jungia virsu ir apacia. jis kaip amortizatorius (jei zinai kaip jie masinoj atrodo) atrodo. vaziuoja pirmyn-atgal. tai va, kai mano virsutiniai dantukai pavaziavo atgal, o apacia pasistumejo i prieki,tai man buvo kad issinarindavo tas pagaliukas, kai buciavaus buvo kad issinieria,tada as ji pataisidavau.tai galima padaryti uzsimerkus wink.gif bet paskui man atsibodo taisyti ir Dalia man uzdejo ilgesni pagaliuka ir jis man zanda pradraske,bet paskui zandas apsiprato ir viskas oki buvo. ir zando neskauda ir buciuotis patogu biggrin.gif bet tai buvo po kokiu 3 men. pacioj pradzioj viskas ciki buvo, gali isiziot kiek nori smile.gif jie tik taip raso, kad apsidrausti smile.gif

Na buciuotis neturiu su kuo, tai gal neisnirines, jaigu ji turesiu lotuliukas.gif O idomu, ar kai pasitaisys sakandis dinks tie mano zandikaulio traskesiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2010 12 22, 16:38)
sako atviras, todel labai sunku ji atskatyti, o gali but kad ir atstacius, poto grys atgal  verysad.gif

Pas mane irgi atviras sakandis. Tvarko su elastikais, bet kol kas jokiu pokyciu nematau (nesioju juos dar tik antra savaite, tai turbut nera ko noret g.gif ). Dantys issitiesino tikrai greitai, bet sakandi man atrodo taisys ilgai ir nuobodziai... Pirmom dienom elastiku isvis negalejau nesiot, nes baisiai skaudejo, o dabar visiskai nieko nejauciu, tai atrodo, kad nieko jie ir nedaro smile.gif
Atsakyti
Baby man labai gražūs dantukai, atrodo galėtų nuimti jau tuos breketus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 12 22, 20:24)
kai ju nesimato, veidas apsitvarke, sypsena siokia tokia, gyventi galima, tai man kaifas. Jau ir laiko nebeskaiciuosiu kiek nesioti bigsmile.gif

Matai kaip dabar gerai,pagaliau ir mus supranti,kai paciai reikalai kiek susitvarke,o anksciau kaip pykdavai ant musu tongue.gif Negaledavai suprast ko mes cia kiekviena kart dziaugiames paverzimais,dantu judejimais ir t.t.

O man tik sausio pabaigoj vizitas,is viso kokie reti mano vizitai doh.gif Kita men bus metai,o vizitu 7 buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renachiuke: 23 gruodžio 2010 - 05:13
Pasigirsiu biggrin.gif mano breketams siandien 1 mėnuo clap.gif o atrodo tik susidejau, greit laikas eina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inggusik: 23 gruodžio 2010 - 08:17
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 22, 23:34)
Na buciuotis neturiu su kuo, tai gal neisnirines, jaigu ji turesiu lotuliukas.gif O idomu, ar kai pasitaisys sakandis dinks tie mano zandikaulio traskesiai  g.gif

kai man ji sudejo as irgi neturejau su kuo buciuotis ax.gif ir galvojau kol nesiosiu ta aparata tai tikrai neatsiras, bet... wub.gif
manau traskesiai turetu dingti,nes jie gi ir atsiranda todel kad zandikaulis blogoj padeti stovi,o kai pasitaisys turetu ir traskesiai dingit.
Papildyta:
QUOTE(renachiuke @ 2010 12 23, 06:12)
Matai kaip dabar gerai,pagaliau ir mus supranti,kai paciai reikalai kiek susitvarke,o anksciau kaip pykdavai ant musu tongue.gif Negaledavai suprast ko mes cia kiekviena kart dziaugiames paverzimais,dantu judejimais ir t.t.
O man tik sausio pabaigoj vizitas,is viso kokie reti mano vizitai  doh.gif Kita men bus metai,o vizitu 7 buvo...

Gal todel kad tu ne LT gyveni,tai gydytoja ir stengesi daryt retesnius vizitus g.gif
as per 9 men turejau tik 6 vizitus. paskui man uzdejo Herbsta,tai ir vizitu tvarkarastis pasikeite.
Papildyta:
QUOTE(inggusik @ 2010 12 23, 09:17)
Pasigirsiu biggrin.gif mano breketams siandien 1 mėnuo clap.gif o atrodo tik susidejau, greit laikas eina biggrin.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 22, 19:49)
Nusipirkau citrusini Listerina smile.gif neiskenciau pradariau ir paragavau  biggrin.gif  man patiko  thumbup.gif

as irgi noriu pabandyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 12 23, 08:49)
kai man ji sudejo as irgi neturejau su kuo buciuotis  ax.gif  ir galvojau kol nesiosiu ta aparata tai tikrai neatsiras, bet...  wub.gif

atsimenu, kaip Natale pergyveno, kad uzdes herbsta ir ji bus terminatorius ir tikrai jau niekas i ja tokia neziures. o va kaip viskas gavos thumbup.gif
Atsakyti
Na, del to vaizdo su Herbstu, ka as zinau.... ax.gif Maniskis baisus biggrin.gif Kol neziuriu i veidrodi - jauciuosi puikiai, pripratau as prie jo, gyventi netrukdo, tik laiks nuo laiko tie varztai pratrina lupas is vidaus.... Bet kai netycia uzmetu aki i veidrodi kokioj pardej, tai Dieve Dieve blink.gif doh.gif Zandikaulis tai gal ir grizta atgal, bet apatine lupa ziauri, kaip pagaliuka isikisus prie apatiniu dantu atrodau. Ir kai sypsausis, matosi tie ziedai ant apatiniu dantu - atrodau, kaip senovej, kai dedavosi bobulencijos metalinius dantis.... lotuliukas.gif O jei bandau sypsotis uzsiciaupus, tai del varztu ant apatines lupos matosi du didziuliai kauburiai.... Zodziu, man sis aparatas tikrai estetikos neprideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 12 23, 06:12)
O man tik sausio pabaigoj vizitas,is viso kokie reti mano vizitai  doh.gif Kita men bus metai,o vizitu 7 buvo...

Sveika, tai kad atvirksciai. Tai jus manes nesupratote, nes jums viskas zaibo greiciu tiesinosi. Butu kuriai taip uzkliuve ir tiek laikesis stalcius, kuris dar kreivas, gydytoja nieko neaiskintu, nepasakotu arba pasakytu, kad jau sutvarkys, o tai neissipildytu, tai paziureciau ka sakytu. Ir dabar neidealu ir viskas dar nera toli grazu gerai, nes apatiniai dar beveik nepalenda, dar yra skyle, tik vizualiai jau normaliau. Isvaizda po truputi atgauna senas formas. Tai kur jau desies nesidziauges, kai tiek vargta.
Beje, su tais protiniu sposais visai nelinksma. Vyrui irgi pagedo burna. Buvo bene idealu, bent jau mums, nes tikrai del vieno kreivesnio danties nesigadintume visos burnos, nestumdytume dantu kaip zinau yra kas daro unsure.gif Aisku cia to ir reikalas, kas mums. Na ir pradejo jam augti protiniai, zandikaulis traska, ypac vienoje puseje ir apatiniai dantys jau pastumti verysad.gif Nezinau ka darysim. Kai as tiek iskentejau su breketais, vaiksciojau kaip bezdzionka, jei ir jam taip? O be to pas ji ir taip zaibo greiciu kaupiasi apnasos. Liudna zodziu. Reikes gal tais Myobrace dometis, gal jie jo atveju bus geriau kazkaip nakciai, nes diena jam darbas neleidzia. Bet ar uzmigs ir issimiegos naktim? Tikrai labai liudna, tie protiniai sio amziaus rykste verysad.gif O dar ir rauti ju neina, salta dabar, bijo, kad temperatura uzkils, negales vaziuoti i darba ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 12 23, 09:15)

as tai sakyciau rauti reikia, jei galvoja, kad sustums dantis, kur nereikia ir sugadins zandikauli. o del baimiu tai teks arba jas nugaleti, arba veliau eiti tavo pedomis. arba likti taip, kaip yra. bet traskantis zandikaulis irgi ne dziaugsmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 23 gruodžio 2010 - 10:53