Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(natale @ 2010 12 24, 02:16)

kazkam breketus nueme ir tyli  ax.gif  lauksim kol sazine prabus  rolleyes.gif

Laukiam naujienu is Kavytes bigsmile.gif
Atsakyti
Natale, kaip tavo herbstas? dar nenueme?
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 12 25, 21:21)
Natale, kaip tavo herbstas? dar nenueme?

Sveika, nuims vasario men. bus 10 men Herbstui. o ka tau sake si karta? kaip isivaizduoju tu irgi nesenai buvai pas D.L.?
Atsakyti
Ant didelio medinio stalo dege 4 zvakes. Naktis uz lango migde snaiges, o aplink buvo taip tylu, kad girdejosi kaip kalbasi zvakes. Pirmoji sake:"as esu Ramybe. Deja, zmones nemoka manes issaugoti. Manau, man nelieka nieko kita, tik uzgesti". Ir sios zvakes liepsnele uzgeso. Antroji sake:"As esu Tikejimas. Deja, esu niekam nereikalinga. Zmones nenori nieko apie mane zinoti, todel nera prasmes man toliau degti". Vos tai istare, padvelke lengvas vejelis ir uzpute zvake. Labai nuliudusi trecioji zvake kalbejo:" as esu Meile. Nebeturiu jegu toliau degti. Zmones manes nevertina ir nesupranta. Jie neapkencia tu, kurie juos myli labiausiai- artimuju". Ilgai nelaukdama ir si zvake uzgeso. Staiga i kambari iejo vaikas ir pamate tris uzgesusias zvakes. Issigandes jis susuko:"Ka darote! Jus turite degti- as bijau tamsos!" Tai istares pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji zvake tare:"nebijok ir neverk! Kol as degu, visuomet galime uzdegti ir kitas tris zvakes. As esu Viltis". Spindinciomis ir asaru pilnomis akimis vaikas paeme vilties zvake ir uzdege kitas... Musu sirdyse tegul niekad neuzgesta Viltis... Ir kiekvienas musu, kaip tas vaikas, tebunie irankis savo Viltimi visada galintis vel uzdegti Tikejima, Ramybe ir Meile. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 12 26, 00:57)
Ant didelio medinio stalo dege 4 zvakes. Naktis uz lango migde snaiges, o aplink buvo taip tylu, kad girdejosi kaip kalbasi zvakes. Pirmoji sake:"as esu Ramybe. Deja, zmones nemoka manes issaugoti. Manau, man nelieka nieko kita, tik uzgesti". Ir sios zvakes liepsnele uzgeso. Antroji sake:"As esu Tikejimas. Deja, esu niekam nereikalinga. Zmones nenori nieko apie mane zinoti, todel nera prasmes man toliau degti". Vos tai istare, padvelke lengvas vejelis ir uzpute zvake. Labai nuliudusi trecioji zvake kalbejo:" as esu Meile. Nebeturiu jegu toliau degti. Zmones manes nevertina ir nesupranta. Jie neapkencia tu, kurie juos myli labiausiai- artimuju". Ilgai nelaukdama ir si zvake uzgeso. Staiga i kambari iejo vaikas ir pamate tris uzgesusias zvakes. Issigandes jis susuko:"Ka darote! Jus turite degti- as bijau tamsos!" Tai istares pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji zvake tare:"nebijok ir neverk! Kol as degu, visuomet galime uzdegti ir kitas tris zvakes. As esu Viltis". Spindinciomis ir asaru pilnomis akimis vaikas paeme vilties zvake ir uzdege kitas... Musu sirdyse tegul niekad neuzgesta Viltis... Ir kiekvienas musu, kaip tas vaikas, tebunie irankis savo Viltimi visada galintis vel uzdegti Tikejima, Ramybe ir Meile.  wub.gif

Kaip grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena tongue.gif Na kaip šventės atšventėt? drinks_cheers.gif biggrin.gif Kad tylios palikusios, nebešnekat matyt sunku po švenčių biggrin.gif Kaip pas jus dantukai tvarkosi? Man kai po pavežimo u-dėjo baltas gumytes dabar geltonos, o kits paveržimas tik sausio 25d. tai nežinau kas veliau dėsis, nes esu megėja arbatos ir kavos doh.gif
Atsakyti
Su praėjusiom šventėm!!! newyear.gif

Man šiemet jos nekažką pasitaikė, nes per kalėdas ištino dantenos ir pradėjo kraujuoti, prie to dar lūpos visos žaizdom nuėjo. Pirmą kartą gyvenime man taip ir nežinau nuo ko, tikrai dantis gerai prižiūriu..tik ar kreiptis dbr pas dantistą ar laukt kol sugis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 12 27, 14:39)
Su praėjusiom šventėm!!! newyear.gif

Man šiemet jos nekažką pasitaikė, nes per kalėdas ištino dantenos ir pradėjo kraujuoti, prie to dar lūpos visos žaizdom nuėjo. Pirmą kartą gyvenime man taip ir nežinau nuo ko, tikrai dantis gerai prižiūriu..tik ar kreiptis dbr pas dantistą ar laukt kol sugis? g.gif

Labas, man taip pat dantenos patinsta. Pries kelias savaites buvo istine vienos pusej, virsuje, prie ziedo. bet nieko, paskalavau ramuneliu arbata, ir patinimas atslugo. taip ir nesupratau, nuo ko.. smile.gif
O dabar ziuriu, kitoj pusej, prie kito ziedo ir vel dantenos tinsta. blink.gif Nesuprantu... ar apie tuos ziedus kaupiasi apnasos, bet kaip ten isvalyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliux: 27 gruodžio 2010 - 13:45
QUOTE(radviliux @ 2010 12 27, 14:45)
O dabar ziuriu, kitoj pusej, prie kito ziedo ir vel dantenos tinsta. blink.gif Nesuprantu... ar apie tuos ziedus kaupiasi apnasos, bet kaip ten isvalyti?

Tai jei aplink žiedus, gal tiesiog daugiau pavalyk, arba paskalauk dažniau profilaktiškai smile.gif
Man tai visos visos dantenos ištinę, visa burna, kosmosas kažkoks blink.gif
Atsakyti
o man kažkaip ramiai šventės praėjo. biški pakraujuoja kažkas ten burnoj dantis bevalant retsykiais, bet tuo ir pasibaigia. ;}
nepametėt bekirsdamos kalėdines vaišes breketų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 12 27, 16:01)
o man kažkaip ramiai šventės praėjo. biški pakraujuoja kažkas ten burnoj dantis bevalant retsykiais, bet tuo ir pasibaigia. ;}
nepametėt bekirsdamos kalėdines vaišes breketų?  bigsmile.gif

Man su kraujavimu ar dantenu tinimu tfu tfu tfu, bet nieko nebuna smile.gif Nepameciau, ir kuciukus net griauziau, bet su baime truputuka biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi su baime kramčiau kūčiukus, bet ačiū dievui viskas ok biggrin.gif
man tik aplink iltinį vieną bevalant dantis pakraujuoja, mat iltiniai nuleisti, tai gaunasi kaip dantenų susigrūdimas toj vietoj, tai ir net atrodo jos kaip patinusios.... gal ir jum panašiai tada...
o sakykit ar būna jum, kad tarkim ryte arba vakare neišsivalot dantų?
ar labai blogai, jei kartais taip nutinka? ax.gif unsure.gif
Atsakyti