Su brosiurom tai lakstyti gal ir reikia , lakstymas lakstymui nelygu, turejau omenyje nereikia tureti draugu ir pazystamu milijona kaip lietuvoi, tam kad galetum kaska uzdirbti . cia tau paskiria teritorija kurioje tu dirbi pastininko principu nunesi knyga ir tam tikra diena kuria pazymejei nueini susirinkti, zmones tau palieka lauke jei turi kompanija draugu arba dirbi kokiam tai fabrike tai teritorijos ir nereikia nes klienu yra apsciai tarp lenku latviu lietuviu ir ttt min reikia surinkti 78 £ gauni 20 % nuo sumos jei turi 148£ ar daugiau 25 % procentai tau . pristatymas visada nemokamas nepriklausomai nuo uzsakymo dydzio jei nesurinkai min pristatymas nemokamas tik moki tiek kiek kataloge parasyta negauni nejokio % katalogai iseina kas tris savaites, kas tris savaites gauni panasu leidini ( jei yra kas nors kas platino lietuvoi jie budavo vadinami demo ) kaip lietuvoi tik jis yra ne vieno puslapio ar dvieju o 58 puslapiu, su naujais produktais su clearance , pastarieji buna iki 80 % nukainuoti lyginant su katalogo kainomis, zinoma ne visada ,kainos vis keiciasi reikia sekti . as tuo uzsiimu jau tris metai bus , kas tris savaites man iseina apie 150-200£ neskaitant prekiu kurias pati sau uzsisakau. Esu sales leader tai yra savo grupes koordinatore, jei kam bus ydomu galesiu placiau papasakoti ir apie tai . As asmeniskai esu pasidarius self employed , mokesciu vistiek man nenuskaito nes per mazai uzdirbu

Siaip konsultantam sito nereikia
pradedantiem siulyciau kantrybes ir nepabegti vos tik nepasiseka is patirties zinau , reikia susirasti savo klientus , buti stropiai laiku ateiti kada pazadi neveluoti ir tuomet jie tampa tavo ir tik tavo istikimais klientais , cia mano vizitine kortele

Kalba jos nereikia kad labai gerai kalbetum, zinoti pradmenis ir pakanka .
katalogus reikia pirkti paciom taciau jie daug nekainuoja , pradziai duociau nemokamai atvaziuociau ir parodyciau,
ka dar ? registracijos mokestis yra 15 £ juos nereikia duoti koordinatorei kaip lietuvoi i rankas

cia ji sumokesit dalimis per dvi kampanijas, t y kai darysit pirma uzsakyma avonas prides 7,50 ir kita kampanija taip pat, dvi kampanijas ir jus atsiskaite.
siulyciau pabandyti nemanau kad daug prarasit, nu kils klausimu, klauskit nebezinau ka dar parasyti

PS jei ir draugikes kartu sugalvotumet paplatinti tikrai viena kitai netrukdysit vezimelius stumdydamos galit nesioti katalogus i jum paskirta teritorija taip tik lengviau ir linksmiau be to galesit viena kitai padeti ir patarti