Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

Ikeliu rekomenduojamo miestelio nuotraukas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Taigi bandau aprasyti smile.gif Miestelis randasi Velse vadinasi ANGLESEY...Nuo liverpoolio apie 90 myliu:) tai ka as galiu pasakyti apie sia veita nerekomenduoju keliauti su labai mazais vaikais nes kopinejimas uolomis tai viena is pramogu...didesniems palieka labai dideli ispudi smile.gif kokias pramogas siulo: kaip jau minejau kopinejimas uolomis,gerai suprantamties anglu yra pauksciu stebejimo stotis..tikrai dabar nepamenu paukscio pavadinimo bet jie buten toi stoti stebi viena idomu pauksti ( kazkas tarp pingvido ir papugos hibrodo biggrin.gif ) Toliau siuloma paplaukioti su hakta ir didesnemis ir mazesnemis kainos per daug nesikandzioja smile.gif Miestelyje yra lankytinos dvi pilis viena neapsakomo didingumo wub.gif o pats nuostabiausias dalykas tai pirmoje nuotraukoje matote svyturi...jame yra toks mini muziejus i ji gali patekti tik nulipus 500 laipteliu kalnu (patikekit tai daug sunkiau nei skamba biggrin.gif ) Toliau keliausite tiltu kuris nuo miestelio iki salos yra atviroje juroje ( patikekit reikes stipriai isikibti ) biggrin.gif ir susimokeja 3 svarus pateksite i svyturio virsu kur gide pasakos apie svyturio istorija...o jus stebesite atviroje juroje delfinus ir ruonius wub.gif Nezinau ka dar parasyt klauskit atsakysiu papasakosiu...tiesiog aplankius sia vieta as buvau kaip sapne...tai graziausia vieta kokia maciau per savo gyvenima...to neina perteikti nuotraukose ....niekada negirdejau kaip kitaip osia vejas tarp uolu...aukscio didinguma......
Jei sudominau galesiu ideti nuotraukyciu is lankytinu vietu pakeliui.....nes tai nuostabios vietos vaziuojant vis kazkas stebina...
Nuotraukos nelabai kokios pasikartosiu neina perduoti to grozio...o ir kitos su mumis nenoris viesai rodyt ax.gif
P.S ikeliau viena nuotraukyte su apleista pilis pro kuria vaziuojant mums sugedo masina g.gif kurioje viduri kambario kabo paklode blink.gif kur nesigavo nei viena nuotrauka mano salia jos o sita veinintele fotoaparate buvo 66 blink.gif nu zodziu ji man kraupi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ultraviolet*: 03 rugsėjo 2011 - 11:49
sveikutes, ultraviolet na tikrai grazu ir labai noris nulekti biggrin.gif bigsmile.gif
merginos gal zinot kas noretu kambari nuomoti pas mus atsilaisvina vienas kambaris,pageidautina lietuvis ar lietuve biggrin.gif o dar lietuve biggrin.gif menesiui 115, plius elektra ir dujos...
Atsakyti
Ultraviolet, labai sudominai bigsmile.gif . Siaip mano dukra parsinese lankstinuku is vienos mokytojos, kuri , mums kaip naujokams toj saly, siule aplankyt Velsa. Sake , kad ten be proto grazu, o ypac reikia vaziuot pavasari, kai pradeda viskas zydeti, nes ten kiek supratau, tos magnolijos ar kas ten suzysta nuostabiai. Ir dar tuose lankstinukuose maciau, kad yra ne tik pilys, parkai ir siaip gamta, bet ir kazkokia ledu gamykla biggrin.gif turetu vaikams patikti, duoda degustuot ledus. Ta mokytoja sake, kad ten labai daug rusiu ir t.t. nu reiktu aplankyt. Dabar jau dar labiau noriu i Velsa.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as ir noriu i velsa biggrin.gif ir noriu i kalnus biggrin.gif
Atsakyti
gal zinot kokio dydzio buna nuotraukos 6ant 4 visiskai mazytes ar normalaus dydzio uzsisakiau 60 nuotrauku nemokamai dabar laukiu kada atves turejo but vakar bet nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Nugi merginos as velse ir gyvenu biggrin.gif kas norit i svecius biggrin.gif tai vat ir vaziuojant link sio miestelio pamatai tiek daug neapsakomu dalyku... wub.gif Tuoj paieskosiu nuotrauku ka turiu is velso wink.gif
Atsakyti
Sveikos, spali leksiu ir link Velso i rhyli, ar kaip jis ten vadonas, tai idomu, tie visi groziai gal kur netoliese g.gif
mes tvarkomes, o vakare seimynai staigmena, leksim i Panevezi, ziuret krepsinio...kad tik laimetumem, taip noris geru emociju smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif turiu prasyma gal kas turit atliekamu zaisliuku kuriu nebenaudojat 7-8 menesiu mergaitei, jei turit praneskit siuo nr: 07413692769, bus atsilyginta smile.gif
Atsakyti
oo, nors viena gyva dusele atsirado... biggrin.gif
na, mergaite isitaisei? g.gif
ka veikinejat, kur visos uzsikasusios g.gif
spaliui ryanaire pigus bilietai, i Lt ir atgal, o nuo geguzes 23 jau ir wizairas ims skraidyti i Liverpuli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 09 14, 16:38)
spaliui ryanaire pigus bilietai, i Lt ir atgal, o nuo geguzes 23 jau ir wizairas ims skraidyti i Liverpuli thumbup.gif

Ne ne, neuzsikasusios , as cia 4u.gif
Vat vizzairu ir as dziaugiuos biggrin.gif , gal paskraidysim bigsmile.gif . Kadangi buvau vasara LT, tai spalio men per greit man ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 09 14, 14:38)
oo, nors viena gyva dusele atsirado... biggrin.gif
na, mergaite isitaisei? g.gif

ne vaida ne man reikia zaisliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
na, zaisliuku neturiu, bet va galiu jus pavaisint, lietuviskomis gerybemis smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti