Ikeliu rekomenduojamo miestelio nuotraukas:

Taigi bandau aprasyti

Miestelis randasi Velse vadinasi ANGLESEY...Nuo liverpoolio apie 90 myliu:) tai ka as galiu pasakyti apie sia veita nerekomenduoju keliauti su labai mazais vaikais nes kopinejimas uolomis tai viena is pramogu...didesniems palieka labai dideli ispudi

kokias pramogas siulo: kaip jau minejau kopinejimas uolomis,gerai suprantamties anglu yra pauksciu stebejimo stotis..tikrai dabar nepamenu paukscio pavadinimo bet jie buten toi stoti stebi viena idomu pauksti ( kazkas tarp pingvido ir papugos hibrodo

) Toliau siuloma paplaukioti su hakta ir didesnemis ir mazesnemis kainos per daug nesikandzioja

Miestelyje yra lankytinos dvi pilis viena neapsakomo didingumo

o pats nuostabiausias dalykas tai pirmoje nuotraukoje matote svyturi...jame yra toks mini muziejus i ji gali patekti tik nulipus 500 laipteliu kalnu (patikekit tai daug sunkiau nei skamba

) Toliau keliausite tiltu kuris nuo miestelio iki salos yra atviroje juroje ( patikekit reikes stipriai isikibti )

ir susimokeja 3 svarus pateksite i svyturio virsu kur gide pasakos apie svyturio istorija...o jus stebesite atviroje juroje delfinus ir ruonius

Nezinau ka dar parasyt klauskit atsakysiu papasakosiu...tiesiog aplankius sia vieta as buvau kaip sapne...tai graziausia vieta kokia maciau per savo gyvenima...to neina perteikti nuotraukose ....niekada negirdejau kaip kitaip osia vejas tarp uolu...aukscio didinguma......
Jei sudominau galesiu ideti nuotraukyciu is lankytinu vietu pakeliui.....nes tai nuostabios vietos vaziuojant vis kazkas stebina...
Nuotraukos nelabai kokios pasikartosiu neina perduoti to grozio...o ir kitos su mumis nenoris viesai rodyt
P.S ikeliau viena nuotraukyte su apleista pilis pro kuria vaziuojant mums sugedo masina

kurioje viduri kambario kabo paklode

kur nesigavo nei viena nuotrauka mano salia jos o sita veinintele fotoaparate buvo 66

nu zodziu ji man kraupi
KADANGI KRIZE: siais metais atostogausim ne Balkanuose o Balkonuose
ESU ISEJUS PROTO ATOSTOGU....