Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

labas,kaimynes 4u.gif

turiu reikala cia toki,sakykit gal liverpulyje yra kokia privati/neprivati lietuviska/rusiska med.klinika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuke1 @ 2011 10 08, 17:12)
sveikos  4u.gif  nezinau ar lankotes facebook, bet ten yra net keletas liverpulieciu grupiu, liverpool lietuviai, liverpulio mamyciu grupe.ten bendravimas gan aktyviai vyksta, ir mamytes su vaikuciais kartais susitinka, tai apsilankykit ir prisijunkit  4u.gif

Ačiū, tik mano vaikučiai jau dideli ax.gif

QUOTE(romuciukas @ 2011 10 09, 10:30)
labas,kaimynes 4u.gif

turiu reikala cia toki,sakykit gal liverpulyje yra kokia privati/neprivati lietuviska/rusiska med.klinika?  4u.gif

Nieko nežinau, nes aš ne taip seniai Liverpulyje, gal senbuvės atsakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 10 09, 12:30)
labas,kaimynes 4u.gif

turiu reikala cia toki,sakykit gal liverpulyje yra kokia privati/neprivati lietuviska/rusiska med.klinika?  4u.gif

g.gif neteko girdet, tik zinau, kad netoli Liverpulio vienoj Lenku klinikoj dirba lietuvis dantistas.
Atsakyti
Aisku,dekui atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif

Malonu kad ir naujokiu apturim smile.gif Apie klinikas nieko neteko girdet bet jai rastumet ir mums pasakykit smile.gif
Kaip subjuro orai sad.gif

QUOTE(vaidabas @ 2011 10 06, 21:36)
Sveikutes, uzuku ir as cia 4u.gif
Mes su Vaidulyteeee,Liverpulyje netelpam,pastoviai viena i LT,kita Liverpulin lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as 12 atlekiu mirksiukas.gif

Sveikute tai jauciu oro uoste apsilenksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 10, 11:33)
Sveikutes visos smile.gif
Sveikute tai jauciu oro uoste apsilenksim smile.gif

tai tu i LT 12d isleki?
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 10 10, 17:27)
tai tu i LT 12d isleki?

Ne as 12 vaziuoju drauges paimti is oro uosto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 10 10, 16:39)
Ne as 12 vaziuoju drauges paimti is oro uosto smile.gif

ooo,magumelis thumbup.gif ,gal dar netycia su tavo drauge susipazinsiu lektuve...,nes mano drauges neisleidzia valdzia,skrendu viena schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 10 10, 19:08)
ooo,magumelis thumbup.gif ,gal dar netycia su tavo drauge susipazinsiu lektuve...,nes mano drauges neisleidzia valdzia,skrendu viena schmoll.gif

Nu gal zinai juk sutapimu daug buna o siaip islipus pamatysi dvi merginas blondines belekaip besibuciuojancias besiglebesciuojancias ir siaip ziauriai ziauriai dziuges tai zinok ten mes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, man paaiskinkite toki dalyka kiek laiko reikia atidirbti Uk kad gauciau vaiko pasalpa, vaikui beveik 3m. Kokie ten niuansai?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2011 10 14, 12:40)
Sveikos mamytes, man paaiskinkite toki dalyka kiek laiko reikia atidirbti Uk kad gauciau vaiko pasalpa, vaikui beveik 3m. Kokie ten niuansai?

sveika, o kiek laiko jau esi anglijoj?
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 10 14, 21:55)
sveika, o kiek laiko jau esi anglijoj?

as pries 3m gyvenau ten ir dirbau, dabar vel vasra zadu vaziuoti, ir renkuosi info, kas ir kaip su tom pasalpomis, kad zinociau nuvaziavus ka daryt.
Atsakyti