Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

QUOTE(Pause @ 2011 12 03, 16:36)
Na tai koks tas gyvenimas Liverpulyje? Ar ten tikrai nuolat blogas oras ir su vietiniais susisneket neimanoma del ju akcento? Ziurejau desperate scousewives, tai labai nelengva buvo suprasti:) ir dar gal zinot kodel liverpulis turi prasta reputacija? Svarstom persikelt ten gyvent, bet aplinkiniai atkalbineja labai.

Manau, kad gyvenimo kokybe priklauso nuo pacio zmogaus, o Liverpulis ar Madridas neturi reiksmes smile.gif Liverpulis turi blogos reputacijos rajonus, kuriuose geriau nesilankyti, taip kaip ir kiti miestai. As pati gyvenu salia Liverpulio, bet per savo namu langus galiu matyti Liverpulio centra.
Akcentas, taip specifinis, bet valdiskose istaigose kiek susiduriau snekama be akcento ir dazniausiai anglai prisitaiko kalbedami, o per ilgesni laika ausis pripranta prie to akcento ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma. O kokie rajonai nerekomenduotini ten? Mes dabar Londone gyvenam, bet jau greit ruosiames atvaziuot apsizvalgyt, dar nesam ten buve. Jei patiks, galesim daryt meetus kai atsikraustysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2011 12 03, 18:40)
Aciu uz atsakyma. O kokie rajonai nerekomenduotini ten? Mes dabar Londone gyvenam, bet jau greit ruosiames atvaziuot apsizvalgyt, dar nesam ten buve. Jei patiks, galesim daryt meetus kai atsikraustysim smile.gif

Birkenhead ne pati tinkamiausia vieta gyventi, taip pat ir Wallasey ir Wednes turi blogos reputacijos rajonus, Liverpulyje daugiau Liverpulio centras turi blogus rajonus, o Liverpulio pakrasciai viskas ok. Geriau paklausk apie konkretu rajona, tada galeisu atsakyti geras ar blogas rolleyes.gif , cia MB man nupaise visa zemelapi blogu rajonu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal but netycia cia yra daugiau gyvenanciu southporte,mat jei yra galbut zinote kur muomuotis geru variantu,mat ieskausi dabar naujo buto,ir kaip tycia nerandu gero varianto,jei kas ka zinot butu faina jei pasidalintumet ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Poppy @ 2011 12 03, 20:02)
Birkenhead ne pati tinkamiausia vieta gyventi, taip pat ir Wallasey ir Wednes turi blogos reputacijos rajonus, Liverpulyje daugiau Liverpulio centras turi blogus rajonus, o Liverpulio pakrasciai viskas ok. Geriau paklausk apie konkretu rajona, tada galeisu atsakyti geras ar blogas  rolleyes.gif , cia MB man nupaise visa zemelapi blogu rajonu  biggrin.gif

O kaip kensington? Ten namai pigus, bet pats centras is zemelapio atrodo...
Anfield maciau, kad visos gatves uzkaltos, o tie jusu nurodyti rajonai kuo blogi? Negyvenami, ar labai daug councilynu? Kazkaip nesinori miesto pakrasty gyvent, juk darbai visvien centre greiciausiai bus
Atsakyti
QUOTE(Red Poppy @ 2011 12 03, 14:54)
O kurioj vietoj Liverpulyje? Toli nuo to tunelio tarp Wallasey ir Liverpulio?

labukas, na zinokkur tas tunelis net neitariu biggrin.gif taitikriausiai toli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2011 12 03, 16:36)
Na tai koks tas gyvenimas Liverpulyje? Ar ten tikrai nuolat blogas oras ir su vietiniais susisneket neimanoma del ju akcento? Ziurejau desperate scousewives, tai labai nelengva buvo suprasti:) ir dar gal zinot kodel liverpulis turi prasta reputacija? Svarstom persikelt ten gyvent, bet aplinkiniai atkalbineja labai.

laba 4u.gif na liverpulio akcentas tikrai sunkokas,o kas del reputacijos tai netnezinau as kaip skaiciau tai nuo seno sakoma vagiu miestas,bet as tam turiu savo nuomone manau kad ar tu cia gyvensi ar kokiam kitam miestel ondone ar kur kitur ar net lt manau kad visur visko nutinka... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2011 12 03, 22:12)
Anfield maciau, kad visos gatves uzkaltos, o tie jusu nurodyti rajonai kuo blogi? Negyvenami, ar labai daug councilynu? Kazkaip nesinori miesto pakrasty gyvent, juk darbai visvien centre greiciausiai bus

kensingtonas ne pats geriausias rajonas man tai ten nepatinka nejaukus labai, anfildas tai nezinau kaip ir nieko gal sakyciau, mes tai gyvenam prie seftono parko toxtek berods rajonas vadinas man cia patinka ramu paliginus na buna visko bet kazkaip saugiai jauciuos o vakarais kas vyksta nezinau nes nevaikstau tamsoj nes bijau tamsos blush2.gif o mums ir parkas 5min kelio iki seftono o iki kito na apie 20, iki miesto autobusu apie 15min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tropikal @ 2011 12 03, 20:04)
Sveikutes smile.gif  gal but netycia cia yra daugiau gyvenanciu southporte,mat jei yra galbut zinote kur muomuotis geru variantu,mat ieskausi dabar naujo buto,ir kaip tycia nerandu gero varianto,jei kas ka zinot butu faina jei pasidalintumet  ax.gif  4u.gif

Grazi vieta gyventi, bet net neisivaizduoju nieko apie nuomas, bandyk per agenturas ieskoti

QUOTE(Pause @ 2011 12 03, 22:12)

MB sako, kad nei Kesingtgton, nei Anfield negyventu niekad, nes ten didelis nusikalstamumas, as vardinau ne rajonus, as vardinau gyvenvietes, bet juose irgi yra rajonai, kuriuose nesaugu gyventi, kai kur nors vaziuojam man MB nuolat sako, cia nesaugu, cia grazus senovinis rozinis pubas, i sita puba geriau neiti, cia nesaugus rajonas, reikia buti atsargiam. Mes dar nezinom, bet gal del MB darbo turesim persikraustyti gyventi i Londona, kol kas laukiam naujienu, tai po Nauju metu gali buti taip, kad abu savo namus arba parduosim arba nuomosim, bet abu namai yra Wallasey ax.gif

QUOTE(aleks23 @ 2011 12 04, 20:14)
labukas, na zinokkur tas tunelis net neitariu biggrin.gif taitikriausiai toli biggrin.gif
Papildyta:

laba 4u.gif na liverpulio akcentas tikrai sunkokas,o kas del reputacijos tai netnezinau as kaip skaiciau tai nuo seno sakoma vagiu miestas,bet as tam turiu savo nuomone manau kad ar tu cia gyvensi ar kokiam kitam miestel ondone ar kur kitur ar net lt manau kad visur visko nutinka... smile.gif

Netoli tas tunelis, juo islendi tiesiai i miesto centra smile.gif
Sunkokas akcentas, bet greikai ausis pripranta, O liverpulis nuo seno turi bloga reputacija, jei pasakai, akd is Liverpulio, visada ooooooo, tarsi kazkoks stereotipas, kazkas panasaus kaip pas mus Panevezys smile.gif As irgi manau, kad kiekvienas miestas turi saugius ir nesaugius rajonus smile.gif
Atsakyti
Aciu, merginos:) apraminote. Visur centre nusikalstamumaa didesnis nei pakrasciuose... Vat ir man sake, kad vagiu miestas, kad zmones "tough" ten, kad pramoninis labai, visokie fabrikai aplink ir tie fabrikiniai zmones na patys suprantate, kad nuo teisininku skiriasi:). Ziuresim, bet londono surmulys man jau nusibodo, o ir savo namu norisi, kas Londone nelabai realu...
Atsakyti
Sveikutes, ziuriu temuke atgijo.. thumbup.gif
na as tik daznas svecias Liverpulyje, ir man jis visai nebaisus,gal kad nuo Panevezio as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip, man jis kazkuo primena Klaipeda...nezinau kodel,rajonai rajonams nelygus, Kengsintone mama gyveno,na niuroka man ten tikrai buvo, Toxteth dabar, vasara riauses ir pagrinde aplink vyko,bet, nei kas uzpuole,nei ka padare,nors ir vaiksciojom vakare..
Aleks, maciau Vaidulytes tortus, ar tik ne Nerucio gimtadieni praziopsojau? g.gif smile.gif
Atsakyti
Kalbant apie rajonu sauguma irgi pasisakysiu biggrin.gif . Gyvenu Widnes, nu nera jis tas rajonas kur noreciau pirkti savo nama, bet irgi ... yra guvenamu vietu tokiu, kur triuksmingiau, yra kur ramiau, bet kiek vaiksciojom vakarais nu niekas nesikabineja, nieko nepavoge ir t.t. Man cia labiausia nepatinka, kad zmones siuksles labai meto gatvese. Paciame Liverpulyje tai tikrai nesaugus rajonas yra Speke. Va ten tai vakarais dukros is namu neleisciau doh.gif . Nu ir atrodo jis man poziauriai rolleyes.gif .
Atsakyti
O ten isties labai daug negyvenamu gatviu? Nes kiek ziurejom tai ypac i siaure, ten kur Anfield ir pan. Tai istisos gatves uzkaltais langais...

Dekui, kad dalinates nuomonem:) o koks yra pats geriausias rajonas paciam Liverpulyje? Pieciau labai brangus namai matesi lyg ir smile.gif
Atsakyti
kas liecia Anfielda,tai esu nekokias nuomones apie ji girdejus..lyg ten stadijonas yra...,tai ji vadina narkomanu rajonu....
Atsakyti