Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

smile.gif
QUOTE(Vaidulyteee @ 2012 01 04, 01:34)
Su Naujais metais Livepulietes  4u.gif
user posted image
na kas kaip atshvente? biggrin.gif

labukas 4u.gif cia tortas? koks grazus smile.gif as tai labai ramiai atsvenciau naujus
Atsakyti
Labas, su Naujais visas 4u.gif .
As su seima ramiai, prie teliko sutikau naujus g.gif turbut senstam biggrin.gif

Vaidulyteee, cia tikriausiai tortas?! thumbup.gif turbut ir skanus rolleyes.gif .
Atsakyti
Laba diena, kraštietės 4u.gif

Vaidulytes tortas atrodo įspūdingai bigsmile.gif Tikiuosi visos sveikos ir gyvos po ilgojo švenčių maratono ax.gif

Pasidalinu informacija, gal kas susidomės ax.gif

Birkenhead'e kitą savaitę prasideda 10 savaičių anglų kalbos kursai užsieniečiams. Bus testukas, patikrins žinias, paskirs grupę, vyks pastate priešais traukinių stotį, taigi susisiekimas labai geras smile.gif Kaina už kursus 20 svarų ax.gif

O kiti kursai yra nemokami Leasowe suaugusiųjų centre, ne visai anglų kalbos kursai, tiesiog skirti anglijos neišsilavinusiems piliečiams, mokys juos skaityt ir rašyt, bet priima maloniai ir kitataučius. Aš eisiu į abejus, nes jau tos 4 sienos per dienų dienas veda iš proto unsure.gif Gal kas nori prisijungti?
Atsakyti
As savo miestely lankau anglu pamokas ax.gif , bet labai noreciau, kad butu lietuviu ten irgi, nes dabar nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Poppy @ 2012 01 08, 17:27)
Laba diena, kraštietės  4u.gif

Vaidulytes tortas atrodo įspūdingai  bigsmile.gif Tikiuosi visos sveikos ir gyvos po ilgojo švenčių maratono  ax.gif

Pasidalinu informacija, gal kas susidomės  ax.gif

Birkenhead'e kitą savaitę prasideda 10 savaičių anglų kalbos kursai užsieniečiams. Bus testukas, patikrins žinias, paskirs grupę, vyks pastate priešais traukinių stotį, taigi susisiekimas labai geras smile.gif Kaina už kursus 20 svarų  ax.gif

O kiti kursai yra nemokami Leasowe suaugusiųjų centre, ne visai anglų kalbos kursai, tiesiog skirti anglijos neišsilavinusiems piliečiams, mokys juos skaityt ir rašyt, bet priima maloniai ir kitataučius. Aš eisiu į abejus, nes jau tos 4 sienos per dienų dienas veda iš proto  unsure.gif Gal kas nori prisijungti?

labukas 4u.gif o prie kurios traukiniu stoties tie kursai vyks ir kuria tiksliai diena gal zinai?
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 01 08, 20:54)
As savo miestely lankau anglu pamokas  ax.gif , bet labai noreciau, kad butu lietuviu ten irgi, nes dabar nera  unsure.gif

Huga, o kokius konkrečiai kursus lankai? Mano miestelyje, tik neišsilavinusiems žmonėms yra, kur moko juos rašyti ir skaityti, o aš važinėsiu į Birkenhead, nes kol kas tai man arčiausiai ax.gif

Nepažįstu aš čia irgi bei vieno lietuvio, sūnus mokykloje irgi vienintelis lietuviukas, yra dar prancūzas, lenkas, kinietis ir dar iš kažkokios šalies. smile.gif Bet užtat kai atvažiavau čia mano anglų kalbos žinios gerokai pasistūmėjo į priekį, kai neturiu su kuo kalbėti lietuviškai rolleyes.gif Šiaip aš rašyti ir skaityti geriau galiu nei kalbėti, va čia ir yra didžiausia bėda unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(aleks23 @ 2012 01 08, 23:21)
labukas 4u.gif o prie kurios traukiniu stoties tie kursai vyks ir kuria tiksliai diena gal zinai?

Kitą savaitę prasideda, kai paskambinsi pasakys kada ateiti testuką atlikti, patikrins žinias. Čia surašau kontaktus:

Wirral Multicultural Centre, Conway St, Birkenhead CH41 4FD
Robert Zee 666 5656 or email r.zee@vmo.org.uk

Kursai ESOL, nes ten yra visokių kursų, galima ir mandarinų kalbos mokytis smile.gif

Tiesa dar yra ir tortų dekoravimo kursai gal kam įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Poppy @ 2012 01 09, 02:06)
Huga, o kokius konkrečiai kursus lankai? Mano miestelyje, tik neišsilavinusiems žmonėms yra, kur moko juos rašyti ir skaityti, o aš važinėsiu į Birkenhead, nes kol kas tai man arčiausiai  ax.gif

Nepažįstu aš čia irgi bei vieno lietuvio, sūnus mokykloje irgi vienintelis lietuviukas, yra dar prancūzas, lenkas, kinietis ir dar iš kažkokios šalies.  smile.gif Bet užtat kai atvažiavau čia mano anglų kalbos žinios gerokai pasistūmėjo į priekį, kai neturiu su kuo kalbėti lietuviškai  rolleyes.gif Šiaip aš rašyti ir skaityti geriau galiu nei kalbėti, va čia ir yra didžiausia bėda  unsure.gif

As lankau ESOL, jie nemokami. reikalas tas, kad lietuviu yra tuose kursuose rolleyes.gif , bet jie jau aukstesniame lygyje ax.gif . As tik 2-ame. Mano grupej dominuoja lenkai, o zinau, kad 3-ame lygy dominuoja lietuviai. As irgi noreciau but tam 3 blush2.gif , bet... Ten yra kelios mokytojos, tad ir valandos, dienos skiriasi. Rinkausi laika, kada man patogus, o gal kitu laiku ir 2-ame lygy yra lietuviu g.gif , bet kas zino biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 01 09, 12:09)
As lankau ESOL, jie nemokami. reikalas tas, kad lietuviu yra tuose kursuose  rolleyes.gif , bet jie jau aukstesniame lygyje  ax.gif . As tik 2-ame. Mano grupej dominuoja lenkai, o zinau, kad 3-ame lygy dominuoja lietuviai. As irgi noreciau but tam 3  blush2.gif , bet... Ten yra kelios mokytojos, tad ir valandos, dienos skiriasi. Rinkausi laika, kada man patogus, o gal kitu laiku ir 2-ame lygy yra lietuviu  g.gif  , bet kas zino  biggrin.gif .

Aš irgi į ESOL eisiu šią savaitę, bet tai, kad mokami jie mastau.gif Lyg su Benefic nemokami, ar kaip jis ten vadinasi :mastau :Huga, ar reikėjo tau tą testuką atlikti? Nuo kurio lygio pradėjai ir kiek dienų per savaitę reikia eiti? Na aš apžiūrėsiu šią savaitę viską, gal sutiksiu lietuvių bigsmile.gif Būtų smagu ax.gif
Atsakyti
Sveikos:) na mes jau Liverpulyje smile.gif kolkas cia labai patinka mums. Akcenta tikrai nelengva suprasti, antakiai daugelio merginu tikrai kaip pas desperate scousewives, bet pats miestas grazus ir kompaktiskas. Rytoj keliausime poros namu pradzioj apziureti ir planuosime persikelima i Liverpuli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 01 11, 02:35)
Sveikos:) na mes jau Liverpulyje smile.gif kolkas cia labai patinka mums. Akcenta tikrai nelengva suprasti, antakiai daugelio merginu tikrai kaip pas desperate scousewives, bet pats miestas grazus ir kompaktiskas. Rytoj keliausime poros namu pradzioj apziureti ir planuosime persikelima i Liverpuli smile.gif

labukas 4u.gif na va kaip smagu kad tau cia patinka o prie akcento priprasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Poppy @ 2012 01 11, 02:57)
Aš irgi į ESOL eisiu šią savaitę, bet tai, kad mokami jie  mastau.gif Lyg su Benefic nemokami, ar kaip jis ten vadinasi :mastau :Huga, ar reikėjo tau tą testuką atlikti? Nuo kurio lygio pradėjai ir kiek dienų per savaitę reikia eiti? Na aš apžiūrėsiu šią savaitę viską, gal sutiksiu lietuvių  bigsmile.gif Būtų smagu  ax.gif

Tikrai nemokami visiems EU saliu nariams. kiek zinau, tai pas mus viena kiniete tai moka uz mokslus, o visi kiti ne. Ir visiskai nesvarbu ka tu gauni t.y. alga nemaza ar pasalpas. Niekas net neklause ar is viso dirbu biggrin.gif . testuka atlikau is karto, kai tik atejau uzsirasyti i kursus (tai buvo vasara per pati priemima). Siaip ir dabar vis ateina po koki naujoka smile.gif . I savaite einu du vakarus, bet galima ir kitaip rinktis. Lyg ir viena visa diena galima eit, bet nebepamenu tiksliu valandu. ten reikejo pasirinkti sau palanku grafika. Lankymas butinas. kiek girdejau, jeigu 3 kartus nenueini - ismeta. Kai atlikau testuka jie nusprende, kad i 2 lygi, tai nuo jo ir pradejau. Bet siaip as pati manau, kad kol kalbiesi ten , tai jau jie daug maz ir nusprendzia kur reiks biggrin.gif. Dar paklausinejo kodel as UK, ar turiu sema ir t.t.

QUOTE(Pause @ 2012 01 11, 04:35)
Sveikos:) na mes jau Liverpulyje smile.gif

Sveika atvykus 4u.gif . Malonu, kad patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 01 11, 02:35)

Sveika atvykusi, smagu, kad patinka tau cia. Man irgi patinka cia, zmones tikrai labai malonus, paslaugus ir draugiski smile.gif
QUOTE(huga @ 2012 01 11, 14:27)
Tikrai nemokami visiems EU saliu nariams. kiek zinau, tai pas mus viena kiniete tai moka uz mokslus, o visi kiti ne. Ir visiskai nesvarbu ka tu gauni t.y. alga nemaza ar pasalpas. Niekas net neklause ar is viso dirbu  biggrin.gif . testuka atlikau is karto, kai tik atejau uzsirasyti i kursus (tai buvo vasara per pati priemima). Siaip ir dabar vis ateina po koki naujoka  smile.gif . I savaite einu du vakarus, bet galima ir kitaip rinktis. Lyg ir viena visa diena galima eit, bet nebepamenu tiksliu valandu. ten reikejo pasirinkti sau palanku grafika. Lankymas butinas. kiek girdejau, jeigu 3 kartus nenueini - ismeta. Kai atlikau testuka jie nusprende, kad i 2 lygi, tai nuo jo ir pradejau. Bet siaip as pati manau, kad kol kalbiesi ten , tai jau jie daug maz ir nusprendzia kur reiks biggrin.gif. Dar paklausinejo kodel as UK, ar turiu sema ir t.t.
Sveika atvykus  4u.gif . Malonu, kad patinka  mirksiukas.gif

As siandien buvau tuose kursuose neissilavinusiems pilieciams. Tai man irgi dave testuka uzpildyti, kita savaite zinosiu rezultatus, nes tik vieną karta per savaite turiu eiti. Lengva nepasirode, nes kalbejo apie gramatika, suprast tai as supratau, bet paaiskinti anglu kalba negaleciau doh.gif A rytoj vaziuosiu arba poryt i ESOL, tai matysiu kuriam as cia lygyje atsidursiu smile.gif noreciau nuo pirmo pradet, net as mokykloje mokiausi tik rusu ir vokieciu, o anglu kaip ir savamoksle ax.gif Ir tam suaugusiuju centre maciau visokiausiu kursu suaugusiems ir vaiku psichologijos ir siuvimo ir kompiuteriu, tik norek mokytis smile.gif
Atsakyti