Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

Sveikutės, su Naujaisiais visas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, su naujais visas!! 4u.gif
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 01, 20:27)
sveikutes mamytes! 4u.gif  visas labai sveikinu sulaukus nauju metuku 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
norejau jusu maytes paklausti, o gal tiksliau pagalbos paprasyti, gal zinote kur kreiptis del ti triju valandu nemokamu kad vaikas eitu i darzeli, labai prasau padekite

Mano mergyte jau nuo sausio 5 turejo pradeti lankyti darzeli po 2.5 val i diena, bet apsirgo sad.gif O nueiti tu turi kaip jau ir sake i darzeli ir pasakyti, kad norit ji lankyti, tai duos tau uzsipildyti popierius ir sutarsit nuo kada prades lankyti. Turi vaikiukui buti sueje trys metai, ir ten ziuri palei ketvirti, pvz manoji yra gimus 2007 rugseji, tai j a tik galejo riimti nuo 2011 sausio menesio, anksciau niekaip negalejo, nebent jei noreciau pati moketis uz tas valandas.
Atsakyti
QUOTE(balandine @ 2011 01 02, 20:44)
Sveikos, su naujais visas!!  4u.gif

Mano mergyte jau nuo sausio 5 turejo pradeti lankyti darzeli po 2.5 val i diena, bet apsirgo sad.gif O nueiti tu turi  kaip jau ir sake i darzeli ir pasakyti, kad norit ji lankyti, tai duos tau uzsipildyti popierius ir sutarsit nuo kada prades lankyti. Turi vaikiukui buti sueje trys metai, ir ten ziuri palei ketvirti, pvz manoji yra gimus 2007 rugseji, tai j a tik galejo riimti nuo 2011 sausio menesio, anksciau niekaip negalejo, nebent jei noreciau pati moketis uz tas valandas.

labukas, o man sake kad nemokamu valandu negausiu kol pasalpu nesusitvarkysiu, tai tiesa g.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliuke1 @ 2011 01 02, 14:22)
tai isirink artimiausia mokyklele ir nueik, i nursesy grupe turetu priimti jei tik bus vietu, jei ne pasiziurinek kitu netoliese esanciu mokykleliu.O kokiam rajone gyveni? reikia eiti i pacia mokykla ir pasakyti kad nori uzregistruoti vaikeli, pasakys ar yra vietu, duos forma pildyt, ir viskas  mirksiukas.gif

sveikute, as gyvenu seftono raj
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 03, 14:53)
labukas, o man sake kad nemokamu valandu negausiu kol pasalpu nesusitvarkysiu, tai tiesa g.gif
Papildyta:

sveikute, as gyvenu seftono raj

sitos 3 valandos su jokiom pasalpom nesusije schmoll.gif jei noretum vaika vesti i darzeli visai dienai tada taip, reiktu arba moketis paciai arba tvarkytis pasalpas kad kompensuotu, nes maziukam darzeliai brangus doh.gif o sitos 3 valandos priklauso visiem norintiem nemokamai, tik berods po 1 svara renka per savaite vaiku pienukui ar kazkam ten unsure.gif
seftono as nelabai zinau, bet tu apsiziurek ar pasiklausinek kokia tau artimiausia mokyklele ir nueik ten pati, nieko ipatingo ten nera, viskas paprasta. Na nebent nekalbi angliskai, tai paprasyk kad kas padetu isversti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuke1 @ 2011 01 03, 15:46)
sitos 3 valandos su jokiom pasalpom nesusije  schmoll.gif jei noretum vaika vesti i darzeli visai dienai tada taip, reiktu arba moketis paciai arba tvarkytis pasalpas kad kompensuotu, nes maziukam darzeliai brangus  doh.gif o sitos 3 valandos priklauso visiem norintiem nemokamai, tik berods po 1 svara renka per savaite vaiku pienukui ar kazkam ten  unsure.gif
seftono as nelabai zinau, bet tu apsiziurek ar pasiklausinek kokia tau artimiausia mokyklele ir nueik ten pati, nieko ipatingo ten nera, viskas paprasta. Na nebent nekalbi angliskai, tai paprasyk kad kas padetu isversti  mirksiukas.gif

na tai jau tikrai su anglu man prastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 03, 16:22)
na tai jau tikrai su anglu man prastai biggrin.gif

Mes tai ejom su ruse verteja smile.gif Kadangi norejom viska ilnai issiaiskinti, tai su savo kalbos ziniomis to nebutume padare. O kas liecia asalpas, tai as kai ejau del darzelio tvarkytis, tai jokiu asalpu dar negaudavau, ir kai pildziau dokumentus niekur neklause del ppasalpu, tai nemanau, kad kas nuo ju priklausytu, na aisku nebent noretu vesti visai dienai, tada jau priklausitu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(balandine @ 2011 01 03, 21:14)
Mes tai ejom su ruse verteja smile.gif Kadangi norejom viska ilnai issiaiskinti, tai su savo kalbos ziniomis to nebutume padare. O kas liecia asalpas, tai as kai ejau del darzelio tvarkytis, tai jokiu asalpu dar negaudavau, ir kai pildziau dokumentus niekur neklause del ppasalpu, tai nemanau, kad kas nuo ju priklausytu, na aisku nebent noretu vesti visai dienai, tada jau priklausitu wink.gif

darzeliam visai neidomu ar gaunat pasalpas ar ne, jei nori vesti vaika visai dienai tai reikia moketi, bet kai kurie zmones gaunantys tam tikras pasalpas gali gauti 80 procentu kompensacija uz darzeli, stai ir viskas. bet tai priklauso nuo uzdarbio, valandu skaiciaus, vaiku skaiciaus ir t.t. taigi norint vesti vaika i darzeli gali kilti tik viena problema - ar yra jame vietu, daugiau nieko schmoll.gif jie priima visus norincius, tik svarbu kad kazkas jiems apmoketu, nesvarbu ar jus patys ar valstybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms. Pasigirsiu as ax.gif siandien mano vaikas startavo i darzeli tom 3 val nemokamom. thumbup.gif patenkintas visas, nors kalbos ir nemoka ( mama irgi ne ka labiau) bet viskas ok. Lietuvoj turejom problemu su darzeliu, beveik kas ryta verkdavo, o cia net neregavo kai isejom. Tiesa , buvo asaru, bet kai reikejo namo eit rolleyes.gif . Patiko ten, kad daug zaislu ir svarbiausia gali daryt ka nori. UK darzeliuose laisviau vaikai jauciasi, uzsiima kuom nori. Gali klijuot kada nori, piest ar su vandeniu zaist ax.gif ko LT tikrai neleistu. Aukletojos siaip mielos visai pasirode. Zodziu ziuresim kaip toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 01 05, 16:12)
Labas visoms. Pasigirsiu as  ax.gif  siandien mano vaikas startavo i darzeli tom 3 val nemokamom.  thumbup.gif  patenkintas visas, nors kalbos ir nemoka ( mama irgi ne ka labiau) bet viskas ok. Lietuvoj turejom problemu su darzeliu, beveik kas ryta verkdavo, o cia net neregavo kai isejom. Tiesa , buvo asaru, bet kai reikejo namo eit  rolleyes.gif . Patiko ten, kad daug zaislu ir svarbiausia gali daryt ka nori. UK darzeliuose laisviau vaikai jauciasi, uzsiima kuom nori. Gali klijuot kada nori, piest ar su vandeniu zaist  ax.gif  ko LT tikrai neleistu. Aukletojos siaip mielos visai pasirode. Zodziu ziuresim kaip toliau bus.

sveikute, oi kaip smagu del tavo vaiko as ir bandysiu eiti ir klausti, noriu kad vaikas butu su vaikais o ne vien su mumis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 05, 20:02)
sveikute, oi kaip smagu del tavo vaiko as ir bandysiu eiti ir klausti, noriu kad vaikas butu su vaikais o ne vien su mumis biggrin.gif

As irgi tokios nuomones, kad turi vaikai bendrauti su bendraamziais, o ir mamytem gerai, truputis laiko sau bigsmile.gif . Zadu pradet sportuot tuo laiku kai vaikas darzely... kadanors biggrin.gif. Vakar namus tvarkiausi, siandien gaminau valgyt ir tas laikas greit praeina. Jau ir vel reikia eiti pasiimt. rolleyes.gif nu bet vistiek kaip nors prisiderinsiu biggrin.gif .
Sekmes ir tau, kad rastum ir vaikui patiktu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif

Nors esu ne is pacio liverpulio o is netolimo kaimo biggrin.gif bet gal priimsit padraugaut paplepet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 01 06, 18:12)
Sveikutes mamytes smile.gif

Nors esu ne is pacio liverpulio o is  netolimo kaimo biggrin.gif  bet gal priimsit padraugaut paplepet  blush2.gif

Prasom prasom 4u.gif . Is kokio kaimo? As pati irgi ne is Liverpulio , o tik labai salia jo smile.gif. Visos telpam, kaip matai ir tai biski merdeja musu pokalbiai. Junkis drasiai ir plepam mirksiukas.gif

P.S. patiko tavo parasas apie atostogas rolleyes.gif galiu pasakyt, kad ne tu viena isleidus prota pailset lotuliukas.gif
Atsakyti