QUOTE(aleks23 @ 2011 01 09, 02:26)
nair 20 svariuku nemaiso pinigelis gali vaikui rubu ar zaisliuku nupirkti

bet man moka dar lt po 52 lt tai reiks jiems pasakyti t
skirtuma jie gal atskaiciuos ar kaip net nezinau, o zmogaus prasau padeti nes kalbos pas mane ne stebuklai ir darbas laiko nelieka, kol man tvarkys pasalpas as bandysiu darzeli susitvarkyti
QUOTE(balandine @ 2011 01 09, 21:32)
Tu kol neatsisakysi situ 52 litu lietuvoi tau negales moketi cia uk, tai pirmiausia tavo uzdotis ju atsisakyti
Pradesi gauti pinigus uz vaika tik nuo to menesio, nuo kurio busi atssakius Lietuvoje. Anglija siuncia uzklausa i Lietuva ar negauni ten. Suzinos, kad gauni ir vsio, nemokes. As pati atsisakius nuo rugpjucio ir vis dar laukiu, nes ilgai uztrunka kol tas uzklausas siuncia, bet finale vistiek uzmokes nuo rugpjucio men

, gaunasi priverstinis taupymas

Tad kuo greiciau bandyk kazkaip susitvarkyt su ta Lietuva.
O kas del kitu pasalpu, tai jeigu turi tu ar vyras turto ( buta, nama) Lietuvoje, tai gali net nesitvarkyt pasalpu busto nuomai , nes jie praso , praso vis parodyti verte ir visokiu dokumentu (daug nervu), o galiausiai, kai viska pristatai paraso, kad neduos nes turi uz didele suma turto. Ir teko kalbet su viena angle, kuri padeda lenkams tvarkytis pasalpas, tai ji sake, kad ir neduoda, neaiosku kaip jie ten skaiciuoja, bet nepasigincysi. Vienas variantas - netureti turto. Kiti uzraso tevams turta, kiti parduoda, o treti ( kaip as) is viso negauna

.
O Tax pasalpa moka visiems , kuriu bent vienas vyras ar zmona dirba visu pilnu etatu , o seimos uzdarbis nevirsija 16 tukst. svaru per metus. Tai cia butu ir working tax ir childer tax. Tad jeigu iseina , butinai tvarkykites, nemazi pinigeliai buna

.
Jei laimė iki šiol pas tave dar neatėjo, tai reiškia, kad ji labai didelė ir tepaeina tik mažais žingsneliais...