Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

[quote=jurgta12345,2011 01 08, 16:28]
[quote=aleks23,2011 01 08, 14:37]
tu agenturu cia yra, internete pabandyk paieskoti
[/

ieskau bet nieko gero:(,gal zinot tescco priema darbuotojus?
[/quote]
Sveika prisijungus 4u.gif
Kiek is kalbu buvau girdejus, kad paskutiniu metu tescco nebeprieme darbuotoju. Bet siaip ten priima tik per agentura, tai va ieskokis agneturos ir viskas bus aiskiau wink.gif

Alex 23 uz vaikiuka child benefit gausi po 20 svaru i savaite, tikrai 50 niekas nemokes ax.gif na nebent cia kitokia pasalpele tu zadi tvarkytis. Labai aiskiai viska parase burbuliuke. Kantrybes labai reikia tvarkantis tas pasalpas smile.gif Bet gauti pinigeliai o to viska kompensuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balandine @ 2011 01 08, 23:57)
Sveika prisijungus  4u.gif
Kiek is kalbu buvau girdejus, kad paskutiniu metu tescco nebeprieme darbuotoju. Bet siaip ten priima tik per agentura, tai va ieskokis agneturos ir viskas bus aiskiau wink.gif

Alex 23 uz vaikiuka child benefit gausi po 20 svaru i savaite, tikrai 50 niekas nemokes  ax.gif  na nebent cia kitokia pasalpele tu zadi tvarkytis. Labai aiskiai viska parase burbuliuke. Kantrybes labai reikia tvarkantis tas pasalpas smile.gif Bet gauti pinigeliai o to viska kompensuoja  mirksiukas.gif

nair 20 svariuku nemaiso pinigelis gali vaikui rubu ar zaisliuku nupirkti lotuliukas.gif bet man moka dar lt po 52 lt tai reiks jiems pasakyti t skirtuma jie gal atskaiciuos ar kaip net nezinau, o zmogaus prasau padeti nes kalbos pas mane ne stebuklai ir darbas laiko nelieka, kol man tvarkys pasalpas as bandysiu darzeli susitvarkyti
Atsakyti
[quote=huga,2011 01 08, 21:12]
Aciu uz info 4u.gif . Vadinasi teks susimojuot lotuliukas.gif , nes as Vidnese palei pat upe ir gyvenu smile.gif
O jus paciam Livery gyvenat ar kur apyliknese? Ir kiek sunui metu? smile.gif
Papildyta:

Mes tvarkemes patys, nera ten labai sudetinga mirksiukas.gif , o ir pasalpu temoje mamos mielai pataria kaip pildyti.
Mes kai tik atvykom ir neuzilgo uzpildem viska, bet dar childer benefit negaunam. Sake laukti iki kovo vidurio ir tada jeigu negausim pasiskambinti. Ilgai uztrunka kol uzklausa gauna Lietuva ir po to atsakyma duoda, kad tu negauni is Lietuvos vaiku pinigu. Niekis, sulauksim, gerai, kad nors uz visa pralaukta laika sumoka.
Kiek uz viena vaika moka nepamenu, bet galetu tau balandine parasyt mirksiukas.gif , nes ji irgi laukia susitvarkius ir zino kiek turi moket. As uz du, tai lyg ir 33 svarus i savaite , jei neklystu.
[/

gyvenam,paciam Liverpooli,o sunui yra 7metukai,
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 09, 00:26)
nair 20 svariuku nemaiso pinigelis gali vaikui rubu ar zaisliuku nupirkti lotuliukas.gif  bet man moka dar lt po 52 lt tai reiks jiems pasakyti t skirtuma jie gal atskaiciuos ar kaip net nezinau, o zmogaus prasau padeti nes kalbos pas mane ne stebuklai ir darbas laiko nelieka, kol man tvarkys pasalpas as bandysiu darzeli susitvarkyti

Tu kol neatsisakysi situ 52 litu lietuvoi tau negales moketi cia uk, tai pirmiausia tavo uzdotis ju atsisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 09, 02:26)
nair 20 svariuku nemaiso pinigelis gali vaikui rubu ar zaisliuku nupirkti lotuliukas.gif  bet man moka dar lt po 52 lt tai reiks jiems pasakyti t skirtuma jie gal atskaiciuos ar kaip net nezinau, o zmogaus prasau padeti nes kalbos pas mane ne stebuklai ir darbas laiko nelieka, kol man tvarkys pasalpas as bandysiu darzeli susitvarkyti

schmoll.gif

QUOTE(balandine @ 2011 01 09, 21:32)
Tu kol neatsisakysi situ 52 litu lietuvoi tau negales moketi cia uk, tai pirmiausia tavo uzdotis ju atsisakyti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Pradesi gauti pinigus uz vaika tik nuo to menesio, nuo kurio busi atssakius Lietuvoje. Anglija siuncia uzklausa i Lietuva ar negauni ten. Suzinos, kad gauni ir vsio, nemokes. As pati atsisakius nuo rugpjucio ir vis dar laukiu, nes ilgai uztrunka kol tas uzklausas siuncia, bet finale vistiek uzmokes nuo rugpjucio men bigsmile.gif , gaunasi priverstinis taupymas lotuliukas.gif Tad kuo greiciau bandyk kazkaip susitvarkyt su ta Lietuva.
O kas del kitu pasalpu, tai jeigu turi tu ar vyras turto ( buta, nama) Lietuvoje, tai gali net nesitvarkyt pasalpu busto nuomai , nes jie praso , praso vis parodyti verte ir visokiu dokumentu (daug nervu), o galiausiai, kai viska pristatai paraso, kad neduos nes turi uz didele suma turto. Ir teko kalbet su viena angle, kuri padeda lenkams tvarkytis pasalpas, tai ji sake, kad ir neduoda, neaiosku kaip jie ten skaiciuoja, bet nepasigincysi. Vienas variantas - netureti turto. Kiti uzraso tevams turta, kiti parduoda, o treti ( kaip as) is viso negauna lotuliukas.gif .
O Tax pasalpa moka visiems , kuriu bent vienas vyras ar zmona dirba visu pilnu etatu , o seimos uzdarbis nevirsija 16 tukst. svaru per metus. Tai cia butu ir working tax ir childer tax. Tad jeigu iseina , butinai tvarkykites, nemazi pinigeliai buna mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 01 10, 15:26)
schmoll.gif
drinks_cheers.gif
Pradesi gauti pinigus uz vaika tik nuo to menesio, nuo kurio busi atssakius Lietuvoje. Anglija siuncia uzklausa i Lietuva ar negauni ten. Suzinos, kad gauni ir vsio, nemokes.  As pati atsisakius nuo rugpjucio ir vis dar laukiu, nes ilgai uztrunka kol tas uzklausas siuncia, bet finale vistiek uzmokes nuo rugpjucio men  bigsmile.gif  , gaunasi priverstinis taupymas  lotuliukas.gif  Tad kuo greiciau bandyk kazkaip susitvarkyt su ta Lietuva.
O kas del kitu pasalpu, tai jeigu turi tu ar vyras turto ( buta, nama) Lietuvoje, tai gali net nesitvarkyt pasalpu busto nuomai , nes jie praso , praso vis parodyti verte ir visokiu dokumentu (daug nervu), o galiausiai, kai viska pristatai paraso, kad neduos nes turi uz didele suma  turto.  Ir teko kalbet su viena angle, kuri padeda lenkams tvarkytis pasalpas, tai ji sake, kad ir neduoda, neaiosku kaip jie ten skaiciuoja, bet nepasigincysi. Vienas variantas - netureti turto. Kiti uzraso tevams turta, kiti parduoda, o treti ( kaip as) is viso negauna  lotuliukas.gif .
O Tax pasalpa moka visiems , kuriu bent vienas vyras ar zmona dirba visu pilnu etatu , o seimos uzdarbis nevirsija 16 tukst. svaru per metus. Tai cia butu ir working tax ir childer tax.  Tad jeigu iseina , butinai tvarkykites, nemazi pinigeliai buna  mirksiukas.gif .

labukas o kaip man atsisakyti tu pinigeli lt juk negrisiu gel 52lt butu juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 10, 18:55)
labukas  o kaip man atsisakyti tu pinigeli lt juk negrisiu gel 52lt butu juokinga lotuliukas.gif

as tai nezinau kokia padetis yra dabar, bet kai as asmeniskai tavrkiausi vaiko pinigus pasakiau kad lt nieko negaunu ir psio, tikrino jie ar ne as nezinau, bet pinigelius mokejo, o paskui kai gryzau i lt pamaciau kad man tuos 50 lt vis tik veda i saskaita uz vaika doh.gif cia buvo tuo metu kai keitesi istaymai ko gero, as maniau kad ves tik iki 3 metu, tada kazkas keitesi ir jie padare berods iki 7, o as to nei nezinojau, taigi kelis menesius gavau tuos 50 ar kiek ten litu, nepamenu tiskliai, ir cia uk irgi gavau vaiko pinigus unsure.gif paskui lt vel kazkas keitesi ir tuos mokejimus sustabde, dabar berods moka tik mazas pajamas turintiem zmonem.........
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 10, 19:55)
labukas  o kaip man atsisakyti tu pinigeli lt juk negrisiu gel 52lt butu juokinga lotuliukas.gif

As sakyciau kitaip - nesitvarkyt, del tu 50 lt but juokinga . Gi nepalyginsi sumu, o kas del tu dubliavimosi, tai atsargiai, nes kai isris UK , kad gaunat is keliu valstybiu bus nekas. Tada reiks grazinti viska ka Uk sumokejo ir bus gerai, kad neuzdes kokiu baudu doh.gif . Daugiau apie tai pasiskaityk pasalpu temoj.
Siaip jeigu greitu laiku neplanuoji grizti i Lietuva, tai pabandyk parasyti elektr laiska, ar pasiskambinti i savo miesto savivaldybe. Turetu tau jie ppaaiskint kaip tai butu galima sutvarkyt bunant UK. g.gif man atrodo, kad greiciausia jie patartu vaziuot i ambasada ir patvirtinus savo tapatybe parasyti igaliojima kokiai mamai ar kam rolleyes.gif nu tiksliai nezinau, tik taip manau.
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 01 10, 23:45)
As sakyciau kitaip  -  nesitvarkyt, del tu 50 lt but juokinga . Gi nepalyginsi sumu, o kas del tu dubliavimosi, tai atsargiai, nes kai isris UK , kad gaunat is keliu valstybiu bus nekas. Tada reiks grazinti viska ka Uk sumokejo ir bus gerai, kad neuzdes kokiu baudu  doh.gif . Daugiau apie tai pasiskaityk pasalpu temoj.
Siaip jeigu greitu laiku neplanuoji grizti i Lietuva, tai pabandyk parasyti elektr laiska, ar pasiskambinti i savo miesto savivaldybe. Turetu tau jie ppaaiskint kaip tai butu galima sutvarkyt bunant UK.  g.gif  man atrodo, kad greiciausia jie patartu vaziuot i ambasada ir patvirtinus savo tapatybe parasyti igaliojima kokiai mamai ar kam  rolleyes.gif  nu tiksliai nezinau, tik taip manau.

labukas jetau po ambasadas trankytis del 52lt nesamone siaip man tie pinigai lt irgi reikalinga man sistra moka uz viasata kai skambinau tai moterei kur tvarko popierius sake but geriausia atsisakyti lt jei noriu cia gaut na matysiu ka mano vyriukas sakys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2011 01 11, 21:55)
labukas jetau po ambasadas trankytis del 52lt nesamone siaip man tie pinigai lt irgi reikalinga...

blink.gif
sakyciau del 320 lt grubiai paskaiciavus. Jeigu uz vaika moka 20 svaru i savaitre, tai per men gaunasi 80 svaru. Grubiai isvertus litais , tai kazkur 320lt gaunas wink.gif
Bet zinoma, kiekvienas daro kaip nori rolleyes.gif .

Kur visos kitos dingo g.gif , toks jausmas, kad ziemos miegu miega. O jeigu rimtai, tai gal kuri gali pasakyti kada UK prasideda pavasaris? g.gif Nugi sventes baiges, tai ir ziema galetu baigtis lotuliukas.gif . Kiek zinau ji cia daug anksciau baigias.
Atsakyti
Sveikutes

Srai ir as jau is Anglijos pasijungus lotuliukas.gif
kazkaip po darbu vis prisesdavau paskaitinedavau bet vis sveikatos atrasyt nebudavo ax.gif
Nelabai ka ir papasakot turiu bandysim ryt su vyru vaziuot su meistu pazindintis nes atvaziavom tamsoi i darba vaziuojam tamsoi gryztam tamsoi be navigacijos namu be sansu nerastume lotuliukas.gif Ryt dar gimtadienis mano bet nuotaikos kazkokios niurios unsure.gif nu cia matyt del to kad dar metais pasensiu lotuliukas.gif
Pavasario jau ir as noriu rolleyes.gif
O kas ten del meetu man atsake tai labai tikiuosi kad susiorganizuosim kada wub.gif pas ka didziausia virtuve varysim cepaku virti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, užsuku dažnai paskaitinėt, bet kai LT sėdziu, kažkap nelabai noris čia kišt savo trigrašį lotuliukas.gif
va kai jau atskrisiu.., šiaip bilietus vasariui nebepirkau, pamaniau jog šalta, tai dabar turbūt tik balandį atlėksiu, ir jau ne keliom dienelėm.., su Aleks tikiuos nebeprasilenksim, eisim vėl kur pasivaikštinėt mirksiukas.gif , gal dar kas prisijungs..vasara taip norėja susitikt su savo bendravarde, ale kažkaip nesusiuksijom ax.gif , manau ištaisysim tai smile.gif
na o aš paskendusi veikloj, tik baigiau dailiūjų amatų kursus, dabar dar mokėsiu vilną velt, dekupažuot, tai jau skaitliukas sukas, ką čia pasigražinus..
o kaip dekupažo reikmenų kanos anglijoj įdomu, nei viena tuo neužsimat? nes atskridus ir mamukui norėčiau kažką pagražint..
Atsakyti