Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Šilauogė* @ 2011 01 23, 20:00)
As taip pat pirkau Nude, bet kazkaip tamsoka man si spalva. Gal nusipirkt Opal, ir jas abi pamaisyt. Ar geriau jau tada Opal maisyt su sand 35nr g.gif

Sand tai tamsi bus..geriau tada Opal su Nude..o gal tiks Opal nemaišant su niekuo..iš kur siuntėtės? aš siunčiausi per tarpininkes, tai nepigiai gavos..bet jau beveik metus turiu. Pastebėjau,kad jau į pabaigą, tai bandysiu ieškot kur pigiau parsisiųst.
Man labiausiai patinka jos maskvimas, jeigu naudoju tik kompaktinę, tai Dermablend naudoju kaip maskuoklį.
Atsakyti
Isbandziau siandien Chanel pro lumiere,skirstosi sunkiau ant veido nei nude,bet is saves ji tokia "dregnesne",tai maloniau ant veido gula,nes su nude jis iskart prilimpa prie veido ir paskui sunkiau paskirstyt,nes sausa ji is saves doh.gif Vaizdas ant veido lyg ir nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 24 sausio 2011 - 10:46
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 24, 11:45)
Isbandziau siandien Chanel pro lumiere,skirstosi sunkiau ant veido nei nude,bet is saves ji tokia "dregnesne",tai maloniau ant veido gula,nes su nude jis iskart prilimpa prie veido ir paskui sunkiau paskirstyt,nes sausa ji is saves doh.gif Vaizdas ant veido lyg ir nieko smile.gif

O kokia jsu oda? 4u.gif man idomu ar ji laikytusi kokias 8h ant misrios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 24, 16:13)
O kokia jsu oda?  4u.gif  man idomu ar ji laikytusi kokias 8h ant misrios  g.gif

Oda misri,dabar ziema isvis nesusitvarkau su ja doh.gif Vis neuztenka drekinimo jai doh.gif
Vis paziuriu i veidrodi,nelabai graziai pasidenge ji...Esu jau 7 val.su ja,blizgeysis islindo,bet ir nesitikejau,kad jo nebus,su nude tas pats budavo.
Atsakyti
Šiandien aš su pro lumiere esu pasitepusi nuo 7.30 val. ryto, tai dabar specialiai žvilgtelėjau į veidrodį, ir jokio dar blizgesio nematau, nors oda mano mišri/riebi. Bet čia gal dėl to, kad ant viršaus dėjau vos vos CHANEL bronzanto. Man jinai labai dailiai, tolygiai pasiskirsto.
Atsakyti
mamkos patarkit, esu baisiose paieškose smile.gif mano oda manyčiau sausoka, bet turiu pasiriebaluojančią T zoną, norėčiau vidutiniškai maskuojančios pudros, man 32 metukai blush2.gif jau ne visai jaunatvė, gal galite parekomenduoti ką nors gero... Galvojau apie Clinique superbalanced, bet paskaičiau internete lyg sausina, o aš ir taip kartais jaučiu tempimą lyg išsausėjusi oda būtų.. g.gif o kaip Estee Lauder DW?? net nežinau, pati nenoriu spėlioti, patarkit ką nors ax.gif Dar masčiau apie Guerlain Parure Aqua, bet man oda tikrai šviesi, bijau, kad 02nr bus man tamsokas g.gif ar nea?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 24 sausio 2011 - 17:04
QUOTE(Afigena @ 2011 01 24, 16:26)
Šiandien aš su pro lumiere esu pasitepusi nuo 7.30 val. ryto, tai dabar specialiai žvilgtelėjau į veidrodį, ir jokio dar blizgesio nematau, nors oda mano mišri/riebi. Bet čia gal dėl to, kad ant viršaus dėjau vos vos CHANEL bronzanto. Man jinai labai dailiai, tolygiai pasiskirsto.

O koki kremuk aveidui naudojate?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 24, 17:38)
Galvojau apie Clinique superbalanced

Dar masčiau apie Guerlain Parure Aqua, bet man oda tikrai šviesi, bijau, kad 02nr bus man tamsokas g.gif ar nea?? g.gif

Clinique skysta tokia, manau jos maskavimas nėra vidutinis, o lengvutis toks.

Guerlain 02 tikrai tamsokas man tikrai šviesiaodei, pasižiūrėkit foto:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 24 sausio 2011 - 17:27
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 24, 17:27)
Clinique skysta tokia, manau jos maskavimas nėra vidutinis, o lengvutis toks.

Guerlain 02 tikrai tamsokas man tikrai šviesiaodei, pasižiūrėkit foto:
user posted image

ir man bus tamsi doh.gif tai ką patarsit?? tongue.gif tiesa, esu pastebėjusi, kad man labiau patinka tirštesnė pudros faktūra, kažkaip nepatinka man tos skystos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 24 sausio 2011 - 18:07
QUOTE(žvarba @ 2011 01 24, 19:07)
ir man bus tamsi doh.gif tai ką patarsit?? tongue.gif tiesa, esu pastebėjusi, kad man labiau patinka tirštesnė pudros faktūra, kažkaip nepatinka man  tos skystos doh.gif

na pagal viską ką aprašėt, tai atpažinau save: labai šviesi oda, riebesnė T zona, sausi skruostai, tirštesnė pudra labiau patinka, vidutinis maskavimas. bigsmile.gif
kaip jau rašiau už Dior kol kas nieko tinkamesnio neradau.. dar mano planuose - Clarins everlasting SPF 15 103 Ivory spalvytė, kažkaip nujaučiu, kad tiktų ji man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 24 sausio 2011 - 18:14
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 24, 19:14)
O koki kremuk aveidui naudojate?

Pirma temu Faberlic "aquaftemą", paskui Vichy MYOKINE.
Atsakyti
Isbandziau EL DWL, siaip visai nieko pudryte, ant veido graziai pasidengia, bet ant nosies oda iskart blizga, kazkaip nekaip atrodo, nes ji turi tu svytinciu daleliu ax.gif Pleisakneliu neisryskino thumbup.gif O Chanel Mat lumiere visiskai matine ar panasi i EL DWL, nes visgi man truksta geresnio laikymosi doh.gif
Atsakyti