Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

vis negaliu del pudros apsisprest... nesinori pinigelius i bala ismesti.
douglase man labai rekomendavo MAKE UP FOREVER..
bet ant rankos man visos vienodai graziai pasiskirsto ir vienodai graziai atrodo.. doh.gif
kaip zinot,kokia rinktis..
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 02 04, 13:53)
vis negaliu del pudros apsisprest... nesinori pinigelius i bala ismesti.
douglase man labai rekomendavo MAKE UP FOREVER..
bet ant rankos man visos vienodai graziai pasiskirsto ir vienodai graziai atrodo..  doh.gif
kaip zinot,kokia rinktis..

Pasiemi mėginukus ir namuose ant veiduko viską išbandai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 02 01, 19:29)
gal galetumete palyginti chanel mat lumiere su clarins truly mat?

As naudoju chanel mat lumiere, tai man netgi labai ji patinka wub.gif Mano oda misri. Turiu 30 claire spalvyte, liuks. bet jau baigineju, tai kitos net neieskosiu, pirksiu vel tokia rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti gal yra nauduojanciu Revlon photo ready krempudra,noreciau sulaukti atsiliepimu,kokiai odai labiau tinkama ir panasiai..
Atsakyti
O kaip tos Lirene pudros? Domina City Matt g.gif Jau zadejau pirkti Chanel Mat lumiere, bet radau labai geru atsiliepimu apie jas... Ar jos pilnos visokio š..? Idomu ar ieina Talkas, kiti ingredientai, kemsantys poras? blush2.gif Ar itty matt grynai toki matini veida suteikia, needuoda truputi svytejimo, laikosi ilgai? Ar yra spalvu sviesiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 05, 18:17)
As naudoju chanel mat lumiere, tai man netgi labai ji patinka  wub.gif Mano oda misri. Turiu 30 claire spalvyte, liuks. bet jau baigineju, tai kitos net neieskosiu, pirksiu vel tokia  rolleyes.gif

jus tikra kad 30 claire,20 atrodo yra claire,o 30 cendre g.gif o kokia kaina jos?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 02 06, 22:00)
jus tikra kad 30 claire,20 atrodo yra claire,o 30 cendre g.gif  o kokia kaina jos?

Oij sumaisiau, aciu kad pataiset drinks_cheers.gif As cendre naudoju. Man atrodo, kad Kristianoj apie 170 lt kainuoja, as pirkau SM isparduotuveje.
Db irgi ieskau, gal kas 30 numeriuka mat lumiere pigiau turi parduoti... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal kuri naudojat MAC Studio Fix Fluid Foundation?
Noriu uzsakyt internetu ir nezinau, kokia spalva sau pasiimt.
As esu labai sviesios odos blush2.gif noriu, kad spalva nebutu nei i geltonukai, nei i ruzavuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 02 07, 01:05)
Sveikos.
Gal kuri naudojat MAC Studio Fix Fluid Foundation?
Noriu uzsakyt internetu ir nezinau, kokia spalva sau pasiimt.
As esu labai sviesios odos  blush2.gif noriu, kad spalva nebutu nei i geltonukai, nei i ruzavuma  blush2.gif

MAC temoje rastumėte daugiau atsiliepimų 4u.gif O jūs pati įsivaizduojate kokios spalvos norite? ax.gif Visos MAC pudros yra tiktai NC arba NW - t.y. arba į gelsvumą arba į rusvumą (šilto arba neutralaus atspalvio), nelabai įsivaizduoju kokio dar galite norėti...

Nuėjau į MAC temą ir pamačiau, jog ir ten teiravotės, gal ir suklaidino vienas atsakymas ten, kad pudros būna į gelsvumą ir rūžavumą - iš tikro tai į rusvumą kas reiškia į rudumą liaudiškai rolleyes.gif Kai kurios maišo žodžių reikšmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 07 vasario 2011 - 12:19
QUOTE(Tendre @ 2011 02 07, 12:54)
MAC temoje rastumėte daugiau atsiliepimų  4u.gif O jūs pati įsivaizduojate kokios spalvos norite?  ax.gif  Visos MAC pudros yra tiktai NC arba NW - t.y. arba į gelsvumą arba į rusvumą (šilto arba neutralaus atspalvio), nelabai įsivaizduoju kokio dar galite norėti...

Nuėjau į MAC temą ir pamačiau, jog ir ten teiravotės, gal ir suklaidino vienas atsakymas ten, kad pudros būna į gelsvumą ir rūžavumą - iš tikro tai į rusvumą kas reiškia į rudumą liaudiškai  rolleyes.gif  Kai kurios maišo žodžių reikšmes.

Na kad ne smile.gif Rusvumas ir rudumas tai ne tas pats. Gali būti rusvai ruda pudra, arba geltonai ruda. Žodis "rusvas" naudojamas išreikšti žodį "rožinis" wink.gif

Kalbant apie tai, kokį atspalvį geriau rinktis, galiu pasakyti, kad vieningos nuomonės nėra. Gelsvos pudros labai gerai nuslopina išryškėjusius kapiliarus, raudonas dėmeles nuo spuogų ir pan. Deja rusvos tuo nepasižymi, tačiau daug natūraliau atrodo ant tipiško europietiškos odos atspalvio. Žinoma, idealiausias variantas maišyti dvi spalvas, bet čia jau su viena pudra neišsiversite:) Patarčiau rinktis tarpinį variantą, o MAC pudros tikrai turi daug atspalvių, atitaikyti sau tinkantį tikrai įmanoma! bigsmile.gif Tik dar noriu pasakyti, jog Studio Fix tokia sunkesnė pudra, manau kasdien nelabai tinkama naudoti, ypač dėl savo nežavinčios sudėties.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 02 07, 14:19)
Na kad ne smile.gif Rusvumas ir rudumas tai ne tas pats. Gali būti rusvai ruda pudra, arba geltonai ruda. Žodis "rusvas" naudojamas išreikšti žodį "rožinis" wink.gif

Povilai klystate . Rusva tai i ruduma , o i ruzavuma tai RAUSVA 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kas naudoja tokia Yves Saint Laurent Matt Touch Foundation Compact ? Domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti