Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2011 02 13, 15:44)
aukščiau jau kėliau foto, o va čia jų yra dar daugiau, matosi, kad skiriasi, bet nedaug, ir ant veido parodyta kaip atrodo
http://mymakeuprevie...ealthy-mix.html

Bet kazin ar ji realybeje intensyvesne uz 52nr? Nes foto kazkaip man labai panasiai atrodo, ant veido isvis lyg ir nesiskiria g.gif Gal kas turejot ir galit palyginti su EL DWL, jos 0.2 Intensity spalva man kaip ir ideali buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 02 13, 21:21)
as irgi ja noriu isigyti, o jos kazin londone nera pirkti  unsure.gif

turetu but, nes angliska puslapi tai turi Bourjois wink.gif dabar ir as paskaitinejau ir susimeciau. Tai 10 hour sleep yra lengvesne uz healthy mix? kuri sausesnei odai tinkamesne - 10 hour sleep taip iseina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 14 vasario 2011 - 16:25
QUOTE(jearmaine @ 2011 02 14, 17:21)
turetu but, nes angliska puslapi tai turi Bourjois wink.gif dabar ir as paskaitinejau ir susimeciau. Tai 10 hour sleep yra lengvesne uz healthy mix? kuri sausesnei odai tinkamesne - 10 hour sleep taip iseina?  g.gif

mano oda misri. tai man 10h sleep kartais buna ,kad ir paryskina sausus skruostus. o siandien ji tiesiog "bega" nuo mano veido. Kazkaip pastebejau,kad jai butinas "fiksavimas" sausa pudryte..
bet lengvumas jos man patinka thumbup.gif neatrodo,kaip kauke ant veido.
bet dairausi kitokios.... doh.gif dar negaliu niekaip apsisprest
Atsakyti
oi man irgi sunku apsispresti...norisi kazko labai lengvo, nes maskuoti nelabai yra ka - tik veido raudoni, ir drekinancio. galvoju, gal brangesne pudra isigyti, bet speju, nelabai apsimoka, nes as koki viena karta i savaite uzsitepciau ir neisnaudociau visos, o galiojimas ir paisbaigtu rolleyes.gif bet kiek laiko pudra pabaigiat, kasdien naudodamos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 02 14, 23:18)
bet kiek laiko pudra pabaigiat, kasdien naudodamos? smile.gif

3-4 mėn smile.gif
jei labai lengvo ir švytinčio efekto reikia iš Bourjois rinkitės 10h sleep effect, H. Mix sunkesnė ir matiškesnė
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 02 05, 21:54)
Noreciau pasiteirauti gal yra nauduojanciu Revlon photo ready krempudra,noreciau sulaukti atsiliepimu,kokiai odai labiau tinkama ir panasiai..

Tai ar kas bande is Jusu sia pudra?
Atsakyti
dekui;) gal ir bandysiu ta 10 hour sleep. gaila, kad tik 3 atspalvius turi, bet gal tiks man sviesiausias.
Atsakyti
Nu negaliu atsidziaugti savo bourjois pudra,kai pagalvoju,kad tiek brangiai uz Dior mokejau,tai nupurto.Bourjois man dvigubai fainesne nei dior nude,kazkokia gaivesne wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 15 vasario 2011 - 10:00
QUOTE(jearmaine @ 2011 02 15, 00:49)
dekui;) gal ir bandysiu ta 10 hour sleep. gaila, kad tik 3 atspalvius turi, bet gal tiks man sviesiausias.

Patestuokit Lumene C+ pudrą, ji yra lengvai maskuojanti ir suteikia švytėjimo. Tik pagal instrukcijas ji yra nuo 25 metų 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Estela_ @ 2011 02 11, 17:02)
tikrai patariu pabandyt, turėjau Dior Nude, dabar po daug eksperimentų nusipirkau Bourjois ir tikrai jaučuos lyg turėdama savo senąją Nude  bigsmile.gif  Nude man net per riebi šiek tiek, o ši truputį matiškesnė, bet maskuoja taip pat- labai neblogai  smile.gif
Kristėj apie 50Lt mokėjau

Tai vis tik apsistojote ties šia smile.gif Įdomu o kaip išlaiko dieną?? Ar ji matinė, ar turi nors kiek švytėjimo??
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 02 15, 14:11)
Tai vis tik apsistojote ties šia smile.gif Įdomu o kaip išlaiko dieną?? Ar ji matinė, ar turi nors kiek švytėjimo??

aha, sugalvojau išbandyti ir patiko labai bigsmile.gif
(bet ir Clarins Everlasting būtinai parsisiųsiu, knieti man ją normaliai išbandyti irgi.. smile.gif)

Bourjois pusiau matinė, turi švytėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 15 vasario 2011 - 13:15
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 15, 13:14)
aha, sugalvojau išbandyti ir patiko labai  bigsmile.gif
(bet ir Clarins Everlasting būtinai parsisiųsiu, knieti man ją normaliai išbandyti irgi..  smile.gif)

Bourjois pusiau matinė, turi švytėjimo.

O aš šios užsimaniau, pabaigus everlasting pabandysiu H. Mix wub.gif Smagu, kad radot sau tinkamą wub.gif
Atsakyti