na vakar netyciom atsiduriau prekybos centre ir grizau namo su clinique anti blemish pudrike,pirmi ispudziai tikrai neblogi ypac dienai jinai gerai.tik dar noriu pabandyt ja su savo turimu toniku,nes vakar gavau clinique nr4 toniko meginuka tai su juo tikrai graziai ten viskas gula, pirmieji blizguciai ant kaktos islindo po 5valandu,nusausinau popierine servetyte dar po 4 valandu jau blizgejau.turiu itarima,kad susipirkus visa clinique serija,turiu galvoj prausikli,tonika,geli veiktu labai gerai.
cia biski off topic,bet tas 4nr tonikas man labai pagerino reikalus,nors tikrai jauciu,kad ten yra alkoholio ir dar itarimas kyla del peroksido,nes meginuko ''stikliukas''tarsi aptraiskanojo kaip kartais peroksido buteliukas.bet poras kuo puikiausiai sutrauke ir oda taip svytejo,bet ne del riebaluotumo,o tiesiog graziai sviete.
vakar dar pasibandziau MAC studio fix fluid,manau butu is tu daugiau vakariniu.tada dar revlon'o colour stay,ta pasirode nieko,bet kadangi pasitaike is kitos puses clinique mergaite,nugalejo jinai

ir dar labai nieko pasirode chanel pro lumiere.buvau is vakaro nusistacius prikt pro chanel matt lumiere,bet konsultante kazkaip paziurejus i mano zandus sako,kad greiciausiai tau jinai juos issausintu.tai ir susilaikiau.
siandien vel pasitvarkysiu su anti blemish ir bus jai nuosprendis arba keliauja atgal arba lieka su manim.parduotuvej sake priims atgal jei nepatiks.
sorry,kad tokia paklode cia prirasiau
Sau blogo nepadarydamas,kitam gero nepadarysi...