Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(cindy @ 2011 03 04, 22:44)
Čia klausimas truputį ne į temą, bet.. Ar biri/mineralinė pudra naudojama vietoj kreminės pudros?

Jei mineraline, tai taip. O biri tikriausiai uztvirtinimui labiau, nors gal irgi visokiu ju yra.
Rasykite i mineralines kosmetikos tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 04 kovo 2011 - 22:28
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 27, 00:52)
O kaip jums laikosi MaxFactor xperience? As ja bandziau, tai pamenu kad lyg ir nesilaike ji man, bet toookia fainute, lengva,tepasi graziai, lyg nieko nebutu ir pamaskuoja, noreciau isigyti unsure.gif

turiu as ja, tai akivaizdu, jog pinigai i bala. mano oda rieboka, vietoj isausejus, po poros valandu nelieka. is siaip ji daugiau toms, kurios nori tik veido spalva suvienodint, nes maskavimo 0. beto, po jos atsiranda pulingi spuogiukai. vakar pasitepiau (kadangi kitos nenusipirkau, tad teko), siandien dovanu spuogas pulingas, verysad.gif nors nuvaliau gerai, nakciai krema antibakterini tepiau.
siaip siuo gamintoju nusivyliau jau ne karta, ypac pudrom schmoll.gif
Atsakyti
na vakar netyciom atsiduriau prekybos centre ir grizau namo su clinique anti blemish pudrike,pirmi ispudziai tikrai neblogi ypac dienai jinai gerai.tik dar noriu pabandyt ja su savo turimu toniku,nes vakar gavau clinique nr4 toniko meginuka tai su juo tikrai graziai ten viskas gula, pirmieji blizguciai ant kaktos islindo po 5valandu,nusausinau popierine servetyte dar po 4 valandu jau blizgejau.turiu itarima,kad susipirkus visa clinique serija,turiu galvoj prausikli,tonika,geli veiktu labai gerai.
cia biski off topic,bet tas 4nr tonikas man labai pagerino reikalus,nors tikrai jauciu,kad ten yra alkoholio ir dar itarimas kyla del peroksido,nes meginuko ''stikliukas''tarsi aptraiskanojo kaip kartais peroksido buteliukas.bet poras kuo puikiausiai sutrauke ir oda taip svytejo,bet ne del riebaluotumo,o tiesiog graziai sviete.
vakar dar pasibandziau MAC studio fix fluid,manau butu is tu daugiau vakariniu.tada dar revlon'o colour stay,ta pasirode nieko,bet kadangi pasitaike is kitos puses clinique mergaite,nugalejo jinai biggrin.gif ir dar labai nieko pasirode chanel pro lumiere.buvau is vakaro nusistacius prikt pro chanel matt lumiere,bet konsultante kazkaip paziurejus i mano zandus sako,kad greiciausiai tau jinai juos issausintu.tai ir susilaikiau.
siandien vel pasitvarkysiu su anti blemish ir bus jai nuosprendis arba keliauja atgal arba lieka su manim.parduotuvej sake priims atgal jei nepatiks.
sorry,kad tokia paklode cia prirasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 03 05, 13:18)
na vakar netyciom atsiduriau prekybos centre ir grizau namo su clinique anti blemish pudrike

kokius atspalvius kitų pudrų perkat, ypač įdomu Mac, ir kokią pirkot Clinique? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 05, 16:18)
kokius atspalvius kitų pudrų perkat, ypač įdomu Mac, ir kokią pirkot Clinique? smile.gif

Mac'o nepapirkau tik patepliojau ant rankos,clinique anti blemish 1as numeriukas. Double wear light taip pat 1as. As baltaode.
Atsakyti
clinique anti blemish 1as numeriukas pats tas jei esi baltos odos. thumbup.gif
Atsakyti
renkuosi tarp siu pudru, gal kas bandete abi ir galetumete palyginti
Lancome photogenic lumessence
user posted image

Lancome teint miracle
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 kovo 2011 - 19:30
QUOTE(bakardi @ 2011 03 06, 11:20)
Lancome Photogenic lumessence
http://hotimg23.fotk...216/lanc-vi.jpg

Lancome teint miracle
http://hotimg23.fotk...216/lopo-vi.jpg

Aha aha, as bandziau biggrin.gif
Ta pirmaja kaip tik naudoju siuo metu, o Teint Miracle tik siaip bandziau, tai zodziu jei renkates pavasariui vasarai kasdienai, tai as rinkciausi tik Teint Miracle, kaip tik ir laukiu, kol baigsiu Photogenic ir pirksiu Teint. Bet jei jums reikia daugiau maskavimo, tai gal ir nelabai kazka maskuos, nes ji tokia labai lengvute ir svelni. O Photogenic Lumessence yra gerokai riebesne, tokia tikra sausai odai ideali pudra. Po drekinamojo kremo tepasi labai graziai ir svelniai ir bent jau man tai atrodo labai graziai.
Zodziu abi pudros man labai patiko, o pagrindinis skirtumas tas, kad Photogenic yra normali vidutiniskai maskuojanti pudra, o Teint yra pudra kartu su kremu, todel yra lengva ir maziau maskuojanti, ta ir nurodo zodis teint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 kovo 2011 - 19:31
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2011 03 06, 20:23)
Aha aha, as bandziau  biggrin.gif
Ta pirmaja kaip tik naudoju siuo metu, o Teint Miracle tik siaip bandziau, tai zodziu jei renkates pavasariui vasarai kasdienai, tai as rinkciausi tik Teint Miracle, kaip tik ir laukiu, kol baigsiu Photogenic ir pirksiu Teint. Bet jei jums reikia daugiau maskavimo, tai gal ir nelabai kazka maskuos, nes ji tokia labai lengvute ir svelni. O Photogenic Lumessence yra gerokai riebesne, tokia tikra sausai odai ideali pudra. Po drekinamojo kremo tepasi labai graziai ir svelniai ir bent jau man tai atrodo labai graziai.
Zodziu abi pudros man labai patiko, o pagrindinis skirtumas tas, kad Photogenic yra normali vidutiniskai maskuojanti pudra, o Teint yra pudra kartu su kremu, todel yra lengva ir maziau maskuojanti, ta ir nurodo zodis teint  blush2.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif jau uzsakiau Teint Miracle. Reikia man maskavimo, bet labai nemegstu per sunkiu pudru. o sia zadu naudoti kiekviena diena, tai ieskojau kokios lengvesnes ax.gif prie to pacio paemiau
Lancome eclat miracle
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 kovo 2011 - 19:34
gal kas bandet isadora high performance? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 03 06, 10:20)
http://hotimg23.fotk...216/lanc-vi.jpg

http://hotimg23.fotk...216/lopo-vi.jpg

Lancome teint miracle ant sausos odos negražiai atrodo ir aš nerekomenduočiau. Ji labiau matiškesnė už Lancome Photogenic. Į vakarą mano veidas lyg miltuotas, nors užsitepus atrodo gražiai ir gaiviai. Teint miracle "mėgsta" subėgt į raukšles, nors po to tepu ką nors, kad sutvirtintų krempudrą. Maskuoja gerai, o užtepus antrą kartą ant probleminių vietų net labai gerai maskuoja.
Mano nosis čia papleiskanojus buvo, kakta čiut, tai Teint miracle išryškino pasausėjimus.
Antrą kartą teint miracle nepirkčiau. Mano meilė Lancome Photogenic wub.gif turėjau 010, paskui įdegus 03 nr. nusipirkau. Dabar vėl grįščiau mielai, bet 010 niekur nerandu...Su ja veidas skaistus, gaivus, maskuoja, nenuplaukia, turbūt pati geriausia pudra sausesnei odai kokią esu turėjus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2011 03 06, 19:23)
o Teint yra pudra kartu su kremu, todel yra lengva ir maziau maskuojanti, ta ir nurodo zodis teint  blush2.gif

ji lancome.com psl. priskirta prie krempudrų, joks jis kremas su spalva doh.gif
Atsakyti
gal yra naudojanciu vichy kremines pudra? domina atsiliepimai apie Aerateint Pure
,Normaderm, Normateint.
Atsakyti