Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Chr* @ 2011 03 10, 18:09)
Visų pirmą labai nenutaikiau spalvos, ėmiau antrą numeriuką, tačiau jis labai tamsus, net mano mamai kuri yra tamsesnio gymio, ir tai buvo per tamsus. Greitai pradeda blizgėti, tiesiog net toks jausmas , kad varvėt riebalai tuoj nuo veido pradės biggrin.gif nelygiai pasiskirsto, nu kažkoks labai nevykęs pirkinys man buvo..  unsure.gif

o koks jusu dos tipas? mano misri, sviesi tai man 2nr nera labai tamsi, nu tomkia vakarine sakyciau, o del dengimo ir issilaikymo tai man priesingai nei jums viskas liux thumbup.gif , man kaip tik islaiko matiskuma ir nieks nepradeda varvet ir dengesi, net labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
N metų naudojų šią VICHY dermablend pudrą user posted imageesu labai patenkinta rezultatu, bet reiktų pasikeisti deja nežinau į kokią, gal kuri patarsit..

oi atsiprašau už gigantišką nuotrauką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 03 10, 22:47)
Gal jau turim atsiliepimu apie sia naujiena? bigsmile.gif
http://beautyhit.net...serum_large.jpg

Bene jau yra Lietuvoje?

Gal galit kas pasakyti ar Revlon Photoready isryskina pasausejimus, jei ju yra? blush2.gif Ar skystesnes konsistencijos, nesunki?
Atsakyti
mausiuke - o jums ji nekemša porų? nėra per sunki? aš ją taip pat naudoju jau labai seniai, gal ketverius metus. Bet šiaip mane kosmetologė labai bara dėl jos, sako, kad ji tinkama labiau tik šventiniams variantams, t.y. netinkama kasdieniui naudojimui, nes yra per sunki, stipri, pernelyg kemšanti poras. Man su alergijom tenka bendraut, tai paūmėjimo laikotarpiais ši krempudra net labai netinka, išgraužia odą. doh.gif Bet šiaip man ji superinė tuo, kad nepriekaištingai maskuoja. Tačiau dabar jau stabdau stabdau, turiu dar kitas krempudras, Vichy stengiuos teptis tik kartais, o kai pabaigsiu, sakiau daugiau reikia nebepirkti. O kažką naujo mėginti. Tik labai sunku išsirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 10 kovo 2011 - 23:10
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 11, 01:04)
Bene jau yra Lietuvoje?

Kosmadoj maciau yra 4u.gif
man healty mix per daug matine, galvoju gal si truputi daugiau svytejimo priduotu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 10, 23:17)
saldytuve ?  bigsmile.gif
as jau puse kosmetikos ten perkrausciau  biggrin.gif

vasaros metu- taip, kadangi beveik nesidažau, tai visa skysto pavidalo kosmetika būna ten, kreminės pudros taipogi, bet šaltuoju metu daugiau dažaus tai padėta kambaryje kosmetikos spintelėje 4u.gif
Atsakyti
Klausimelis: ar si pudra labai matine?
Clarins Everlasting
user posted image
nenoriu buti matine schmoll.gif
Atsakyti
Clarins everlasting:

QUOTE(žvarba @ 2011 02 25, 17:27)
SVEIKOS, NUGI PRISIKAIČIUSI ČIA DITIRAMBŲ GIEDAMŲ BORJOIS HEALTHY MIX, NEBEIŠTVĖRIAU IR ŠIANDIEN NUSIPIRKAU 52NR blush2.gif GRĮŽAU NAMO PASIDARIAU MAKIAŽĄ SU JA IR TIKRAI ESU LABAI MALONIAI NUSTEBINTA wub.gif DENGIA LABAI GRAŽIAI ax.gif IR JI MAN PASIRODĖ NE TOKIA MATINĖ KAIP CLARINS EVERLASTING IR TIKRAI NESAKYČIAU, JOG PRASTESNĖ smile.gif MANO NORMALIAI/SAUSAI ODAI KOL KAS, ATRODO, VISAI PATINKA wub.gif NA MATYSIM KAIP TOLIAU ATRODYS smile.gif

QUOTE(žvarba @ 2011 01 31, 16:13)
skruostai sausoki turbūt, nors tiesą sakant nežinau, man darbe tik toks jausmas būna, kad oda džiūsta, čia gali būt todėl, kad darbe oras sausas, arba todėl, kad negeriu pakankamai, nes taip ir yra doh.gif namuose niekada nejaučiu sausumo... tai sakyčiau normali mano oda, o T zona linkusi pasiriebaluoti, bet nėra problematiška smile.gif na ji matinė, bet nesakyčiau, jog per daug ax.gif tokia maloni ant odos, daugiau pažadu papasakoti po poros dienų, kai rimčiau ją pažinsiu  mirksiukas.gif

QUOTE(žvarba @ 2011 02 01, 14:45)
vakar nusipirkau, tai šiandien jau įpusėjo diena blizgesys niekur neišlenda, maskuoja vidutiniškai, tikrai neatrodo kaip kaukė, labai natūralus vaizdas thumbup.gif man niekur nešerpetoja, nors nėra mano oda labai sausa, gal tik kiek į sausesnę pusę mirksiukas.gif

Atsakyti

Kas naudojot gal galit pasakyti ar Revlon Photoready isryskina pasausejimus, jei ju yra? blush2.gif Ar skystesnes konsistencijos, nesunki? Laikosi ant riebesnes T zonos?

Atsakyti
man tai sita Sisley phyto teint eclat pudra yra geris wub.gif , tik jau kaina plesikiska
user posted image

naujas atradimas Shiseido perfect refining

user posted image
gali konkuruot su Sisley ir kaina dvigubai mazesne
Atsakyti
Jazira, kokį nr. Sisley phyto ir shiseido turit? ir kokius nr. kitų pudrų perkat? smile.gif
nes aš bandžiau Nude +1, stipriai per geltona ir per tamsi, o Ivory netiko pagal odos atspalvį, ji natūrali šviesi į rudumą, o man reik į geltonumą
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 03, 21:10)
Naudoju Clarins Truly matte foundation, tai galiu pasakyt, kad veido blizgėjimas gana greit išlenda.. šiaip pudra geros konsistencijos, lengvai, gražiai dengia, bet va kad matiškumo tai neišlaiko visai..

man ji irgi nieko nelaiko. blizgu jau po 3-4val. doh.gif
Atsakyti