Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(Beta1 @ 2010 12 20, 14:11)
Oi atsiprasau labai uz suklaidinima, pati net susimeciau  blush2.gif  Paskambinau dabar paklausti pas ka gi as ten papuoliau, tai Ramasauskaite.

Ne nu cia tai geras blink.gif ,negalejau susilaikyti is juoko vos nuo kedes nenudribau,o vyras galvojo kad man visai ju kuku lotuliukas.gif
Zodziu taip! su kiausintakiais ar be ju visos galim pastot nesvarbu kokiu problemu turim..reikia tik pries veja pamyziot kaip sakant ir pripus gal ka lotuliukas.gif

Nu tikrai nezinau kaip ji i tokia klinika papuole..matomai per kysi..bet va Betute turi patirties ir zinosi kad nereikia kist nosytes kur nereikia mirksiukas.gif ,o uz didele saskaita tai jooo...ir be to galima buvo apsieiti juoko terapijos pilnas netas,tik reikia linksmesniu anekdoteliu paskaityt :DDD

Sniege555,sveikinu tave pagaliau atradus tuos lauktuosius pozymius lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 21 gruodžio 2010 - 00:49
QUOTE(puikutte @ 2010 12 20, 11:42)
As jau kaip  ir po visko, dabar tas ilagasis laukimassssss.. Punkcija turejau 12.12d, isodinimas 15.12. Ispunktavo  12 labai geros kokybes, kiek maziuku dar buvo nezinau, apsivaisino 9, isodino 2.  Darausi Ispanijoj, IVI klinikoj.

Gero laukimo 4u.gif IVI viena is geriausiu kliniku Europoj. As po 4 pilno IVF butent IVI (tik PT) ir pastojau, po savaites 6 menesiukai begalines laimes wub.gif Pries tai bandem kitose klinikose ne karta, nera ka lygint, super gydytojai, super ir visas kitas personalas, ir profesionalumas, nors pavyko mums ir ne is pirmo karto cia, ir po nepasisekusiu IVF as taip galvojau. Sekmes!

Sniege555, smagumelis wub.gif
Atsakyti
Turiu klasimuka viena, tai noreciau jusu nuomones.As vs nerimstu.... ax.gif Susiradau internete kazkoki tai Ginekol papilda.Cia ale kazkoks tai isgirtas borovaja matka variantas.Jeigu as ji pagerciau dabar iki kol desiu snaigutes ta menesi ? Neprisidaryciau kokiu nesmoniu, idomu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 21, 12:10)
Turiu klasimuka viena, tai noreciau jusu nuomones.As vs nerimstu.... ax.gif  Susiradau internete kazkoki tai Ginekol papilda.Cia ale kazkoks tai isgirtas borovaja matka variantas.Jeigu as ji pagerciau dabar iki kol desiu snaigutes ta menesi ? Neprisidaryciau kokiu nesmoniu, idomu ?  g.gif

Aš jį nesenai gėriau, nieko neatsitiko smile.gif Kiek teko girdėti, kad šioje tabletėje žolės konsentracija didesnė negu arbatoje.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 20, 17:11)
Oi atsiprasau labai uz suklaidinima, pati net susimeciau  blush2.gif  Paskambinau dabar paklausti pas ka gi as ten papuoliau, tai Ramasauskaite.

Cia turbut ta pati Ramasauskaite, kuri dirba AK gimdymo skyriuje, ji labai gera gydytoja, pas ja labai daug gimdyviu eina. mano puse draugiu pas ja gimde... nu kaip keista g.gif

o gal kazkoks nesusipratimas buvo ir jus nesusisnekejote. Arba ji tave ne taip suprato, ar tu ja ne taip supratai. nes ta gydytoja tikrai zino, kas yra kiausintakiai ir kiti dalykai, ji gi operacijas daro...
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 21, 12:01)
Cia turbut ta pati Ramasauskaite, kuri dirba AK gimdymo skyriuje, ji labai gera gydytoja, pas ja labai daug gimdyviu eina. mano puse draugiu pas ja gimde... nu kaip keista  g.gif

o gal kazkoks nesusipratimas buvo ir jus nesusisnekejote. Arba ji tave ne taip suprato, ar tu ja ne taip supratai. nes ta gydytoja tikrai zino, kas yra kiausintakiai ir kiti dalykai, ji gi operacijas daro...

Duok Dieve ji puiki gydytoja thumbup.gif .Pasidalinau savo patirtimi pas ja ir manes jos argumentai neitikino ir tiek.....Gal kitas itikina mirksiukas.gif Tikriausiai ji norejo mane paguosti kazkaip, nors lyg ir nebuvau nusibliovus biggrin.gif o ir atejau su konkreciais klausimais.Ir suprato ji mane tikrai teisingai, nes dar piese paveikslelius rodydama, kaip as galiu pastoti neturedama nei vieno kiausintakio blink.gif Bet tikriausiai jeigu man toks fokusas pavyktu, tai mane rodytu per Discovery Channel kokioj nors rubrikoj "Neitiketini faktai" lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(žieminukė @ 2010 12 21, 11:55)
Aš jį nesenai gėriau, nieko neatsitiko  smile.gif Kiek teko girdėti, kad šioje tabletėje žolės konsentracija  didesnė negu arbatoje.

O as padare ko gero tas papildas ?
Atsakyti
nu jo, tada be komentaru...

o ka ji rode paveiksleliuose, kokiu budu galima pastoti, per kur blink.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 21, 12:24)
nu jo, tada be komentaru...

o ka ji rode paveiksleliuose, kokiu budu galima pastoti, per kur  blink.gif

Nu tai ir piese ten, kad susiuvus ta vieta kur buvo kiausintakis, gali netycia palikti kazkoki tarpeli per kuri ir susisiekia kiausinelis su sperma kazkaip.....Dar prie to paties isgirdau teorija, kaip moteris tokiu budu gali pastoti ir net ne gimdoj, pilve kazkur.Tai taip iseina, kad net ir gimdos nereikai sitam reikalui blink.gif Nu nezinau, manes "neima" tokios istorijos....Gal ir jauna, bet ne vaikas gi..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 21, 13:20)

Papildyta:
O as padare ko gero tas papildas ?

Kadangi paraleliai gėriau ir krasnaja sciotka, ir pabaigus Ginekol - barov. matka žoles: patebėjau tik viena, kad mano mmm kaip laikrodukas (nors anksčiau pora dienų pimyn, atgal būdavo). Iš viso to ir sprendžiu, kad blogiau tikrai nepadarė. Kadangi ir anksčiau nusiskundimų neturėjau, neturiu jų ir dabar.
Atsakyti
[quote=Beta1,2010 12 21, 12:20]
Duok Dieve ji puiki gydytoja thumbup.gif .Pasidalinau savo patirtimi pas ja ir manes jos argumentai neitikino ir tiek.....Gal kitas itikina mirksiukas.gif Tikriausiai ji norejo mane paguosti kazkaip, nors lyg ir nebuvau nusibliovus biggrin.gif o ir atejau su konkreciais klausimais.Ir suprato ji mane tikrai teisingai, nes dar piese paveikslelius rodydama, kaip as galiu pastoti neturedama nei vieno kiausintakio blink.gif Bet tikriausiai jeigu man toks fokusas pavyktu, tai mane rodytu per Discovery Channel kokioj nors rubrikoj "Neitiketini faktai" lotuliukas.gif

Beta1, o gal nepatingek ir nusiusk koki rasta Northway valdziai apie savo nepasitenkinima gydytojos kompetencija...

jei reik kokiu parasu ar oficialios nuomones - gal VA galetu dar nuo saves koki rasta prideti. Mes pamazu ir savo jegimis galime kovoti/sviesti sitos srities neismanancius ginekologus, kad jie tokiu nesamoniu nesneketu. Tai labai neatsakinga.

o jei kokia zalia mergaite tai isgirstu ir tuo tiketu ir sakes... o vaiku taip ir nebutu, o veliau jau ir per velu butu. cia ne juokas... gal pabandyk tu su tuo savo rastu apsaugoti kitas panasios nelaimes istiktas seimas... butu labi grazus darbas pries Kaledas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskinuke ten: 21 gruodžio 2010 - 11:58
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 21, 11:10)
Turiu klasimuka viena, tai noreciau jusu nuomones.As vs nerimstu.... ax.gif  Susiradau internete kazkoki tai Ginekol papilda.Cia ale kazkoks tai isgirtas borovaja matka variantas.Jeigu as ji pagerciau dabar iki kol desiu snaigutes ta menesi ? Neprisidaryciau kokiu nesmoniu, idomu ?  g.gif

Barovaja matka negalima gerti nėščioms. Tai iki snaigučių dėjimo, manau galima... tik jau įdėjus nebegerti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 21, 11:34)
Nu tai ir piese ten, kad susiuvus ta vieta kur buvo kiausintakis, gali netycia palikti kazkoki tarpeli per kuri ir susisiekia kiausinelis su sperma kazkaip.....Dar prie to paties isgirdau teorija, kaip moteris tokiu budu gali pastoti ir net ne gimdoj, pilve kazkur.Tai taip iseina, kad net ir gimdos nereikai sitam reikalui  blink.gif  Nu nezinau, manes "neima" tokios istorijos....Gal ir jauna, bet ne vaikas gi..... ax.gif

nu nerealiai!! doh.gif sakes, kaip gali tokia dirbti? gal ji beprote? net medicinos mokslu nebaigus tokiu kliedalu nekalbetu, o cia! doh.gif
Atsakyti