Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

Su artejanciom sventem, lai Kaledu senis atnesa tai, ko taip norit 4u.gif Garzaus ir prasmingo savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 23, 12:18)
Labas 4u.gif

Ryt mano pirmas duris smile.gif Ir laukiu ir baisu ax.gif

Sėkmės 4u.gif

O aš be bajerių niekaip lotuliukas.gif
Buvau pas gyd, tai vienoje pusėje yra vienas dičkis (beveik 15), visi kiti gerokai mažesni. Dabar tęsiam stimuliaciją, bet galvoju ar neovuliuos jis atskirai? Ar negali ovuliuoti, jei buvo leista blokuojantys? Kaip jūs galvojat?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 23, 23:40)
Sėkmės 4u.gif

O aš be bajerių niekaip lotuliukas.gif
Buvau pas gyd, tai vienoje pusėje yra vienas dičkis (beveik 15), visi kiti gerokai mažesni. Dabar tęsiam stimuliaciją, bet galvoju ar neovuliuos jis atskirai? Ar negali ovuliuoti, jei buvo leista blokuojantys? Kaip jūs galvojat?

Logiskai mastant, tam ir skiriami tie blokuojantys, kad neovuliuotu, kol dar su gonaliu jie auga iki reikiamo dydzio.....Jeigu teisingai surantu, deku tu blokuojanciu visi folikulai tampa panasaus dydzio.Bent jau man taip atrodo ir as tavo vietoj buciau rami.
Beje, ir as toki arkli viena turejau netgi atskirai kiausideje kitoje nuo kitu smile.gif Pas mane jie visi i viena puse susimete, tik vienas issokelis kitoje kiausideje.Bet nieko, neovuliavo...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 23 gruodžio 2010 - 22:57
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 23, 23:55)
Logiskai mastant, tam ir skiriami tie blokuojantys, kad neovuliuotu, kol dar su gonaliu jie auga iki reikiamo dydzio.....Jeigu teisingai surantu, deku tu blokuojanciu visi folikulai tampa panasaus dydzio.Bent jau man taip atrodo ir as tavo vietoj buciau rami.
Beje, ir as toki arkli viena turejau netgi atskirai kiausideje kitoje nuo kitu smile.gif Pas mane jie visi i viena puse susimete, tik vienas issokelis kitoje kiausideje.Bet nieko, neovuliavo...... mirksiukas.gif

Ačiū, Beta, paguodei 4u.gif
Gaila būtų ir to vieno ax.gif
Atsakyti
http://www.visivaist...a...oXAkXHhBA==

Ar čia ne tas pats intralipidas?
Atsakyti
Mielosios mergaites wub.gif

Ateina Kalėdos į miestą į širdį,
Tai šventė balta, kuri viską girdi
Ir norus slapčiausius išpildo sėkmingai,
Ir jauną ir seną padaro laimingą.
O aš Jums norėčiau šiltai palinkėti,
Svajonę ir viltį gražiausią turėti, planai ir svajonės Jums širdį sušildys,
Nėra abejonių, tikrai išsipildys!
wub.gif wub.gif wub.gif

Jaukaus ir ramaus Jums Kūčių vakaro ir gražių artėjančių stebuklingų Kalėdų 4u.gif
Atsakyti
newyear.gif Atskubančių Šv. Kalėdų proga noriu visoms palinkėti ... STEBUKLO. wub.gif
Kiekviena žinom, koks jis turi būti...
Lai vieną dieną ima ir išsipildo!
000054.gif 000059.gif
Atsakyti
Noriu pasveikinti visas mergaites ateinančių švenčių proga ir linkiu, kad visas šiemet aplankytų neskūpus Senelis Šaltis 000054.gif kuris atneštų taip laukiamą dovaną nestuke.gif
SU ŠVENTĖMIS
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
atsiprasau uz off topic'a, bet gal kam pamacys:
turiu likusius 7 aplikatorius crinone'o. vaistukai galioja iki 05/2012 arba 10/2012 (susimaise is dvieju dezuciu). mielai padovanosiu merginai, kuriai siu vaistuku reiketu. vaistai net su dvigubu virusiuku ax.gif
veiksmas Vilniuje.
jei kam aktualu - brukstelkit i AZ.

graziu svenciu visoms ir sekmingu artejanciu metu 4u.gif
Atsakyti
Visoms linkiu linksmu svenciu santa2.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 23, 11:54)
austteja, tai tau čia kaip ir pirmas IVF antram leliui? Ar ne taip supratau? g.gif  blush2.gif

Cia mano 3 ivf antram leliukui
Atsakyti
Su sventemis mergytes newyear.gif Linkiu kiekvienai to laukianciai po tokia dovanele 2.gif 2.gif 2.gif Ir ta proga virusuoju nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif Siandien pamaciau dvi plakancias sirdeles wub.gif
Atsakyti