Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 27, 19:25)
mona...........

laikykis, tau daug sirdeliu  heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
sunku, zinau.... bet issilaizysi zaizdas ir vel pakilsi..... daug stiprybes tau. heart.gif

aciukas, mergaites... su jumis daug lengviau... bandysim. bet dabar turi praeiti laiko... reikia ir pinigu sutaupyt snaigutems paskutinems, ir energijos...
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 27, 18:34)
ciumpu ciumpu... galgi treciam isodinimui tik to teprireiks? nes siandien po hcg atsak. jau visai rankos nusviro...  verysad.gif  angel_sadangel.gif

Labai uzjauciu console.gif Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 27, 21:02)
Labai uzjauciu  console.gif  Stiprybes  4u.gif

aciu....
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 22, 13:06)
O as galiu tureti tu lasteliu kileriu ar kokia autoimunine problema, jeigu jau esu gimdziusi ir turiu sveika vaika ?  g.gif Galvoju gal ir man cia pasikuisti sitoj vietoj, beieskant atsakymu i nesivystanti nestuma.....

Atsiprašau, kad įsibraunu... Bet mano vienai pažįstamai taip yra. Yra vienas sveikas be jokių problemų pastotas pagimdytas sūnus, o va su antru niekaip... nustoja vystytis ir tšk. Dabar bando mušti imuninę... Nes visi daryti tyrimai geri.
Papildyta:
IR jei nesupyksit viena tokia kalėdinė istorija... (tiesa, ji ne mano, bet ten pora posmų ir mano idėta)

QUOTE(TapuTipu @ 2010 08 16, 19:29)
neverda smegenai...
jei 11 dpi 155, tai čia labai gerai? ar čia nepanašu į 2?

tai vistik buvo 10 dpi... Po kelių dienų prasidėjo tepliojimas... posmai ašarų ir nevilties... kadangi kaip ir labai mažas nėštumas tai nieko ginekologė nematė (apart gražuolių cistų) . Maždaug - ilsėkis, lauk, nieko nepadarysi... o gal... vėliau prasidėjo kraujavimas...gabalais... poemos ašarų... ką padarysi... po gal trijų savaičių vizitas pas ginekologę pasitarti dėl ateities ir tų gražuolių. ir beieškant gražuolių rado plakančią širdelę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TapuTipu @ 2010 12 27, 21:51)
IR jei nesupyksit viena tokia kalėdinė istorija... (tiesa, ji ne mano, bet ten pora posmų ir mano idėta)
tai vistik buvo 10 dpi... Po kelių dienų prasidėjo tepliojimas... posmai ašarų ir nevilties... kadangi kaip ir labai mažas nėštumas tai nieko ginekologė nematė (apart gražuolių cistų) . Maždaug - ilsėkis, lauk, nieko nepadarysi... o gal... vėliau prasidėjo kraujavimas...gabalais... poemos ašarų... ką padarysi... po gal trijų savaičių vizitas pas ginekologę pasitarti dėl ateities ir tų gražuolių. ir beieškant gražuolių rado plakančią širdelę  wub.gif

eina sau...buna stebuklu... bet man gyvenime neduota stebuklu, nei vienoj srity... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TapuTipu @ 2010 12 27, 19:51)
Atsiprašau, kad įsibraunu... Bet mano vienai pažįstamai taip yra. Yra vienas sveikas be jokių problemų pastotas pagimdytas sūnus, o va su antru niekaip... nustoja vystytis ir tšk. Dabar bando mušti imuninę... Nes visi daryti tyrimai geri.
Papildyta:
tai vistik buvo 10 dpi... Po kelių dienų prasidėjo tepliojimas... posmai ašarų ir nevilties... kadangi kaip ir labai mažas nėštumas tai nieko ginekologė nematė (apart gražuolių cistų) . Maždaug - ilsėkis, lauk, nieko nepadarysi... o gal... vėliau prasidėjo kraujavimas...gabalais... poemos ašarų... ką padarysi... po gal trijų savaičių vizitas pas ginekologę pasitarti dėl ateities ir tų gražuolių. ir beieškant gražuolių rado plakančią širdelę  wub.gif

Su tuo tave ir sveikinu labai labai smile.gif

Mikolina thumbup.gif Naujienos,sveikinimai Tau mergyt,tikiu kad rtavo kaledos buvo nuostabios su tokiom naujienom! Lengvu tau likusiu menesiuku 4u.gif 4u.gif

Mona,Uzjauciu tave saulyte console.gif

Keberiokst,kur dingai?? Kaip tavo adateles?? kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 27, 23:17)
eina sau...buna stebuklu... bet man gyvenime neduota stebuklu, nei vienoj srity...  verysad.gif

nenuvertink taip savęs 4u.gif O tie tavo darbeliai - nuostabūs (p.s. nors ir ne į temą blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 27, 23:17)
eina sau...buna stebuklu... bet man gyvenime neduota stebuklu, nei vienoj srity...  verysad.gif

MonaJ, isivaizduoju kaip dabar liudesys ima....Ir mintys tokios, kad niekas niekada gero nevyksta tavo gyvenime.Bet zinok taip nera wub.gif Kai viena diena (o tas tikiu, kad bus greitai) pradesi kelti galva aukstyn, suprasi, kad tau pasiseke tureti galimybe dar karta bandyti.Tu ta ir padarysi, kai tik atsitiesi, to tau ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 27, 19:34)
ciumpu ciumpu... galgi treciam isodinimui tik to teprireiks? nes siandien po hcg atsak. jau visai rankos nusviro...  verysad.gif  angel_sadangel.gif

labai liudna sad.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gal kam yra buve, kad pradejus ruostis IVF'ui, pasiruosimas buvo nutrauktas del rastos bakterijos ar viruso vyriskame turte?
Siuo metu leidziuosi slopinamuosius, vyro turtas buvo tikrintas gruodzio pradzioje. Po to jis sulauke skambucio is ligonines, kad tyrima reikia pakartoti. Kadangi buvo skambinta jam, o ne man, detaliu nezinojau. O vakar stai atejo rastiskas "rezultatas", kad va tyrimuose rasta kazkokia bakterija ar virusas. Jis ta tyrima pakartojo, bet tas ligonines skyrius sia savaite nedirba. Tai niekas mums nesuteiks jokios info nei telefonu, nei rastu.
Koks virusas - nebuvo detalizuota (bet ne chlamidijos ir ne mikoplazmos). Ir dabar jau nebezinau, ka galvoti. Vaistus ir toliau turiu vartoti, sausio 4-a turiu vaziuoti echoskopijai. Tai kaip ir ruosiuosi taip ilgai lauktam IVF'ui (nes viena karta jau buvo anuliuotas del kitu priezasciu), bet nezinau, ar nereiketu vel "ruostis" proceduros atsaukimui verysad.gif Turint omenyje, kad man taikoma ilga schema, tokiu atveju net ir 2011 negaleciau tiketis, kad pagaliau pagaliau... Stengiuosi islikti rami, bet sirdyje - uraganai unsure.gif

Gal yra kam taip irgi buve? Ar gali buti, kad tarkime nuo persalimo (nedideles slogeles) tyrimuose kazka randa? Nes vyras lyg ir nesirgo (jis aplamai niekada neserga biggrin.gif ), bet nezinau nei ka galvoti, nei uz ko kabintis g.gif
Atsakyti
as nezinau kaip tai daro latviai ar kitos salys, bet pvz kokia U VK darytu ivf. nes proceduros metu sperma isplaunama ir nieko ten nelieka. Gali buti, kad vyrui gali skirti antibus, bet cia irgi nieko blogo, nes kartais per ivf buna taikomos specialiai tokios schemos - moteriai stimuliacija, vyrui antibai lygiagreciai. 4u.gif

pasuk gydytojui ir paklausk, ar darysime ivf ar ne. juk galima praktiskai visada savo gydytojui paskambinti per stimuliacijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2010 12 28, 09:50)

Gal yra kam taip irgi buve? Ar gali buti, kad tarkime nuo persalimo (nedideles slogeles) tyrimuose kazka randa? Nes vyras lyg ir nesirgo (jis aplamai niekada neserga  biggrin.gif ), bet nezinau nei ka galvoti, nei uz ko kabintis  g.gif

Bent darant Lietuvoje niekas net neprašo iš anksto pasitikrinti spermos, nežinau ar tai gerai ar blogai, bet daro su visokia, net pati gydytojos klausiau gal pagerti profilaktiškai kokių antibiotikų maža kas, sakė nereikia. g.gif
Atsakyti