Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(style @ 2010 12 11, 00:58)
As ar taip ar taip neleisiu  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  Kam jam sena boba bus reikalinga...  unsure.gif  unsure.gif  lotuliukas.gif Na per 10 metu pagimdyk dukra ir galesim tartis tada  ax.gif  rolleyes.gif

thumb_yello.gif va cia variantas smoke.gif
Atsakyti
KOks i tave Style tavo lelius panasus!
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 11, 00:59)
Bet kokie grazus!!! 4u.gif

Na jei vaikai grazus tai reiskias ir as puse velnio. Ou jeeeee... ***** reik ir man krapstytis lovon, bo ryt anksti keltis... Kelione dar... aaaaa...

Aciu uz komplimentus. Kadangi as siandien uz pulto, tai savaime suprantama, kad pagyret... Na ne muzika, bet vistiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet žiūrint į style vaikus, bent iš foto panašu, kad berniukas velnių priėdęs, nenustygstantis, o mergaitė ramesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 12 11, 01:01)
KOks i tave Style tavo lelius panasus!

Kuris? biggrin.gif Siaip visi sako, kad dukra mano, sunus tetes...
Myliu JAMIE... labai atsiprasau, kad apie mane cia truputi snektelejom, as paskui isnyksiu kaip dumas ir niekas manes nemines...
Papildyta:
Kooooks gabalas....

Nika Tau zadint Algi - sokdinsi? biggrin.gif
ADELE
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 11, 02:01)
As tai U2 albuma uzsidejau ir kaifuoju..

O Jus tikit kad robas su kristen apsizenijo?
As gal ir tikeciau, bet manes tai ne kiek nezavi. Nu realiai pagalvokim kiek zymiu poru buna kartu ilgai ir laimingai - blem paskui turta reiks dalintis perpus. **** off... As jei buciau milijardiere  (pati uzdirbciau tuos pinigus) - nesizenyciau  schmoll.gif  tongue.gif

Nu cia gal tu ir neteisi...
Apklausa...uzspaudziau savo mergicka ir paklausiau ar teketum uz saviskio ( jai tuoj 20), tai atsake taip...jei tureciau pinigu, darba, tai taip, o ko laukti...
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 11, 02:05)
Kuris?  biggrin.gif  Siaip visi sako, kad dukra mano, sunus tetes...
Myliu JAMIE... labai atsiprasau, kad apie mane cia truputi snektelejom, as paskui isnyksiu kaip dumas ir niekas manes nemines...

Jau Arti taip sake ir isnyko... Tu taip nedaryk! O berniukas man i tave panasus, mergaites nelabai imaciau, visgi viena sampo bonke pavariau...
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 11, 01:04)
Bet žiūrint į style vaikus, bent iš foto panašu, kad berniukas velnių priėdęs, nenustygstantis, o mergaitė ramesnė ax.gif

Tu visiskai teisi. Darzeliuose jie tokie - dukra viena pati buna, tyli, rami, paverkia kai manes prireikia, o sunus traktorius - nera jam kliuciu. O namie abu atsigriebia - dukra atkunta ir visus stroina. Bet ji labai rupestinga, pvz ji broli ismoke 1,8m daryti ant puodo, rimtai as nieko nedariau - ji eidavo ir broli pasiimdavo, pampersa numaudavo, tik paskui man uzmaut atgal reikejo... Gera dukra turiu... thumbup.gif O sunus tai tikras bicas... Siandien sako: Mauk bleee man tas kelnes greiciau... Vajej kaip berysio ir geda...
Atsakyti
Žodž taip..Žiūrint į gražius vaikus, aš ir užsimanau gražių vaikų..Tai blem, reik gražų diedą iš kažkur traukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 11, 01:07)
Nu cia gal tu ir neteisi...
Apklausa...uzspaudziau savo mergicka ir paklausiau ar teketum uz saviskio ( jai tuoj 20), tai atsake taip...jei tureciau pinigu, darba, tai taip, o ko laukti...
biggrin.gif

As cia tik apie save kalbu... As nesizenyciau, bet kaip kiti - nezinau...

QUOTE(petrike @ 2010 12 11, 01:08)
Jau Arti taip sake ir  isnyko... Tu taip nedaryk!

Oi baik, as tik siai nakciai gi isnyksiu... Reikia gi Jamie pakutent... Bo jau knarkia kol mes cia zurnalus vartom... Tu dar vis su Robu soki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 11, 02:10)
O sunus tai tikras bicas... Siandien sako: Mauk bleee man tas kelnes greiciau... Vajej kaip berysio ir geda...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Petrike, tu viena visa sampes buteliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii g.gif biggrin.gif thumbup.gif
As po taures vyno vos knopkes kompo randu...na ne po taures, po dvieju tauriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 11 gruodžio 2010 - 01:14
QUOTE(style @ 2010 12 11, 02:13)
As cia tik apie save kalbu... As nesizenyciau, bet kaip kiti - nezinau...
Oi baik, as tik siai nakciai gi isnyksiu... Reikia gi Jamie pakutent... Bo jau knarkia kol mes cia zurnalus vartom... Tu dar vis su Robu soki?  biggrin.gif

Taip įsijautė su Robke, kad net nepastebėjo, jog didžėjė jau šmutkes kraunasi ir muziką seniai išjungus lotuliukas.gif
Atsakyti