Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
style, as tau až tuoj parašysiu
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 15, 11:42)
O tai buvo zadama, kad lt isleisto dvd bus robo ir kristen komentai?

Kai skambinau, tai neklausiau konkreciai ar bus tie komentarai...as tik klausiau, ar papildoma medziaga skirsis nuo JAV DVD papildomos medziagos. Man atsake, kad ne...kad viskas tas pats bus. Apgavo doh.gif
Mes kaimu kaime gyvename doh.gif
Esu piktas..esu piktas...esu labai piktas bash.gif bash.gif bash.gif

Laputaityte, tu siunteisi Eclipse ir sakei, kad ten yra papildoma medziaga su Roberto ir Kristen komentarais...tark zodeli mirksiukas.gif pasakyk, ten yra subtitrai ir kokia jie kalba? biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Sugalvojau...parasysiu, kad dukra paziuretu, ar pas juos DVD su komentarais ir jei taip, tai prasysiu atsiusti.
Turesiu lapiuka su isverstu tekstu i rusu kalba ir tikiuosi po kokiu 5 perziuru, galesiu teigti, kad anglu kalba beveik moku, nes rusu teksta jau mokesiu atmintinai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 15, 12:07)
Kai skambinau, tai neklausiau konkreciai ar bus tie komentarai...as tik klausiau, ar papildoma medziaga skirsis nuo JAV DVD papildomos medziagos.  Man atsake, kad ne...kad viskas tas pats bus. Apgavo doh.gif
Mes kaimu kaime gyvename doh.gif
Esu piktas..esu piktas...esu labai piktas bash.gif  bash.gif  bash.gif

Kazkodel lietuviai labai daznai daro kitaip nei kitur doh.gif
Atsakyti
viskas, ramu, aš jau turiu dovaną, tik reikės šiandien nuvažiuoti pasiimt ploja.gif

ir norėčiau kad jos neišsitrauktų style, nes ji tai nelabai nudžiugtų. o visos kitos tikiu nudžiugtų. nors... ai, apsimestų, jei ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 15, 08:29)
Labas rytas,
jei kam negera po vakar, tai prašom atsigavimui biggrin.gif
user posted image

oi aciu tau aciu! o tai galva siand plysta unsure.gif

Zane, ka dovanu gavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 15, 11:19)
ir norėčiau kad jos neišsitrauktų style, nes ji tai nelabai nudžiugtų.

unsure.gif unsure.gif unsure.gif Auskarai gal kokie? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Baikit as labai megstu dovanas, o ypac man patinka dovanoti wub.gif Aisku ir gauti bigsmile.gif As dar nepadariau... blush2.gif Nu blem neturiu laiko. prie kompo neturiu kada prisest. trys vaikai namie - katastrofa... ir kas svarbiausia krikstasunis superinio gerumo, maniskiai - monstrisityyyyyyyyy.. AAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Radau angelo kostiuma nuomoti... afigenai... thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2010 12 15, 11:21)
Zane, ka dovanu gavai?  bigsmile.gif

taip taip as jau vakar klausiau, ko nepasipasakoji Zaki ( bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif )? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 15, 11:24)
* Baikit as labai megstu dovanas, o ypac man patinka dovanoti  wub.gif Aisku ir gauti  bigsmile.gif 
**trys vaikai namie - katastrofa... ir kas svarbiausia krikstasunis superinio gerumo, maniskiai - monstrisityyyyyyyyy.. AAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

*as tai megstu gaut biggrin.gif
ne juokauju.. siaip man be galo patinka pirkt dovanas.. jas ipakuot.. tik as esu durnike - ir palieku viska paskutiniai minutei.. tada turiu lekt, ziuret, skubet.. praranda puse malonumo viskas smile.gif

** as atsiputus.. turiu mama sveciuose - tai sedziu .. nagus lakuoju, o ji su mano monstrais uzsiima cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 15, 11:34)
as atsiputus.. turiu mama sveciuose - tai sedziu .. nagus lakuoju, o ji su mano monstrais uzsiima  cool.gif  cool.gif

Tau gerai.... As tai uz aukle sia savaite... uch... ryt dar svente darzelyje, vakare meetas, tai atsigriebsiu... bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 15, 11:36)

vakare meetas, tai atsigriebsiu...  bigsmile.gif

del meeto tai jums biskiuka pavydziu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Klausėt dėl Eclipse komentarų, atsakau smile.gif

Yra komentarai, angliškai jie kalba, o va rusiškai ir ukrainietiškai, tai nepamenu biggrin.gif ar vertimas ar titrai biggrin.gif gal vertimas....

Ten reik kažkur nusistatyt, aš irgi neradau, kol manęs kažkuri čia nepaprotino kur VLC nusistato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 15, 12:52)
Klausėt dėl Eclipse komentarų, atsakau smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai gerai kad Lapė parašė, nes jau būtume aprėkę ane.

QUOTE(style @ 2010 12 15, 11:24)

aš tau į až nusiunčiau angelo kostiumo foto. nu mano akim labai nesunku pasiūt.

dovanų gavau... knygą, dvi orchidėjas, tokių bliūdų: svogūninė, česnakinė, salotinė ir dar kai ką, ką papasakosiu meeto metu, nes noriu matyti jūsų pavydžias išraiškas lotuliukas.gif
viskuo labai džiaugiuosi biggrin.gif
čia giminė apdovanojo.
o su keliom draugėm šiandien susitinku vakare. MIESTE. jūs įsivaizduojat, aš KAIP ŽMOGUS šiandien, ryt ir poryt naktimis tūūūūsinsiuos. jaučiat?
aš nežinau, kaip man širdis ar atlaikys biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 15 gruodžio 2010 - 12:22