Jei aš įvertinsiu kaip style dar ir savo darbą, tai aš ne tik kad į reikiamą sumą netilpčiau, bet dar primokėt turėtumėt vien už tai, kad bent trumpai pamatytumėt
QUOTE(Žanė @ 2010 12 15, 16:16)
is tikruju tai visu dovanos intriguojancios... As tik tavo daugmaz isivaizduoju
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 15, 16:19)
Apie dovanas...
Jei aš įvertinsiu kaip style dar ir savo darbą, tai aš ne tik kad į reikiamą sumą netilpčiau, bet dar primokėt turėtumėt vien už tai, kad bent trumpai pamatytumėt

O jei rimtai tai apie savo darbo verte as Jums papasakosiu per meeta, nes tai mano 20,11 istorija, negaliu dabar gi isplepet
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 15, 16:29)
Tik pasigyriau ir vel jos pradeda...nenervinkite
Kas mano atsiusta dovana istrauks, privales dziaugtis...nieko nezinau...
Kitamet jokiuuuuuuuuu dovanuuuuuuu...sutariam

Ir...man lipnios juostos reikia...
Kas mano atsiusta dovana istrauks, privales dziaugtis...nieko nezinau...
Kitamet jokiuuuuuuuuu dovanuuuuuuu...sutariam
Ir...man lipnios juostos reikia...
Baik tu per Valentinke irgi meetinsimes ir keisimes dovanom su mylimiausiais herojais, gali dabar iskart sarasa sudaryti - trauksimes, kad galetumem pvz Karlaila, Edwa, jamie, Xaviera ar Jacksona i auksiniu sirdeliu remus iremint...
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 15, 16:38)
O jau Kellanas tai matai į Jūsų chebrą neįsispaišo??????
oi, pamirsau gi
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 15, 15:26)
Mergickos...laukiu siuntinio is JAV...is LOS ANGELES ... meet'ui...jei siuntinio nebus i Daivos41 meet'e nebus ( bet 100% patikino kad gausiu, tai matyt meet'e busiu)...
Daba visos galite pradeti del savo dovanu nervintis...
As nervinausi, kai jus visos gyretes... jau sugalvojau...jau nupirkau...jau turiu...jau darau...

Nika89, tu musu susitarima del mirk-mirkt akytem, tikiuosi dar pameni
Daba visos galite pradeti del savo dovanu nervintis...
As nervinausi, kai jus visos gyretes... jau sugalvojau...jau nupirkau...jau turiu...jau darau...
Nika89, tu musu susitarima del mirk-mirkt akytem, tikiuosi dar pameni
Tai blemmm
Kazkaip draugei nelegva dovana isrinkt, bet imanoma, bet cia...... uz 20.11.. pravalas
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 15, 16:44)
Ir dar:
MIARGOS!!!! Taigi ryt bus penki metai kai aš SM prisiregistravus
tai ta proga ir išgersiu ryt 
MIARGOS!!!! Taigi ryt bus penki metai kai aš SM prisiregistravus
Galima as ir ryt uz tave isgersiu???
QUOTE(style @ 2010 12 15, 16:47)
oi laukiu rytojaus
Visu pirma:
1. Laputaityte bus girta...
2. Visos metysim Nika pomais.
3. Zane isisvajojusi apie auskarus su Jacksonu, gaus apyranke su Edwardu ir Bela pievelej...

Visu pirma:
1. Laputaityte bus girta...
2. Visos metysim Nika pomais.
3. Zane isisvajojusi apie auskarus su Jacksonu, gaus apyranke su Edwardu ir Bela pievelej...