Įkraunama...
Įkraunama...

Riešo skausmas

QUOTE(edituxs @ 2006 02 08, 03:17)
Labutis, turiu paskutiniu metu problemelę, gal kam teko susidurti.

Man kartais siaubingai  pradeda skaudeti kaires rankos riešą, toks jausmas, kad venomis palei rieša kažkas "vaikšto", sukioja, plešia g.gif  Labai nemalonus jausmas.
  Kažkada buvo skausmas dešneje rankoje, bet su ta ranka viskas aišku, nuo kompiuterio peles. Ir su dabartiniu jausmu net nesulyginsi.
Nesu ligų ieškotoja ir labai į jas nesigilinu, bet gal kas galit patarti?

jum turbut sausgysliu uzdegimas, as pati turejau, 2 savaites lankete nesiojau, nebuvo galima judint, geriau vaistus, sildimai.
Atsakyti
buvo ir man tokia beda neseniai. skausmas prasidejo kaires rankos riese, paskui pradejo begioti po visa ranka link alkunes. paskui pradejo skaudet pirstu sanarius. taip ir skaudejo-tai riesa tai sanarius. tepiau kremu su MMS, geriau nimesi, diclac. bet padedavo tik tam kartui. o ir kadein nesinorejo gert vaistu. galiausiai ireminau ranka langete.kazkiek padejo. dariausi proceduras fiozioterapinius. skausmas sumazejo, paskui beveik neliko. bet pradejo skaudet desine ranka. aciu Dievui neskaudejo menesi kaip ana. nors ir praejo, bet db rankos tapo mano silpniausia vieta. ilga laika negalejau nieko stipriau suimt. apie sporta teko pamirsti. o kai skaudejo- tuometu buvau tiesiog vienaranke. nieko negalejau padaryt su ta ranka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 27 lapkričio 2010 - 23:49
Man irgi pradejo skaudeti desines rankos riesa, bet daugiau jauciasis skausmas, kai atremiu ranka, kazkaip nebuciau niekad sugalvojus, kad taip gali buti nuo kompiuterio peles doh.gif
Atsakyti
Rieso skausmo neturiu, bet turiu atsiradusi guziuka des. rankoje, kuris neramina, gal kam taip buvo, operavotes, kiek sudetinga/nesudetinga tai? 4u.gif
Atsakyti