as si karta irgi bandysiu karamelini meduti, tikiuosi vaikams patiks
tik va, amzinas klausimas man buna su papuosimu, kaip ir mazas jubiliejus tai nezinau net ka daryt
Kada zadi kepti? Jei pries geguzes 4 prasau pasidalink vaiku komentarais
, o papuosimu variaciju yra labai ivairiu.. As tarkim noriu daryt autobusa
Vaikas issirinko, nieko manau ten sunkaus nera, staciakampio formos, langus ir duris ispaisyt,sausainius vietoje ratu prilipdyti ir va autobusas
tikiuos, kad bus taip paprasta kaip isivaizduoju
o antra, namie valgyti, tradicini apvalu darysiu, na ir virsu zadu su figurelem papuosti.. Vel aisku masinos
masinistas, mat maniskis...
Siaip siulyciau pasiziurinet pirma tema, ten visokiu techniku rasi kaip puosti tortus, nera taip sunku,kaip atrodytu is pirmo zvilgsnio.. Labai suzavejo pagal cipciuka darytas meskinas, medaus tortas
kas fainiausia nei formos reikia, nei ka
Siaip siulyciau pasiziurinet pirma tema, ten visokiu techniku rasi kaip puosti tortus, nera taip sunku,kaip atrodytu is pirmo zvilgsnio.. Labai suzavejo pagal cipciuka darytas meskinas, medaus tortas
QUOTE(LadyAgne @ 2011 04 27, 10:36)
Kada zadi kepti? Jei pries geguzes 4 prasau pasidalink vaiku komentarais
, o papuosimu variaciju yra labai ivairiu.. As tarkim noriu daryt autobusa
Vaikas issirinko, nieko manau ten sunkaus nera, staciakampio formos, langus ir duris ispaisyt,sausainius vietoje ratu prilipdyti ir va autobusas
tikiuos, kad bus taip paprasta kaip isivaizduoju
o antra, namie valgyti, tradicini apvalu darysiu, na ir virsu zadu su figurelem papuosti.. Vel aisku masinos
masinistas, mat maniskis...
Siaip siulyciau pasiziurinet pirma tema, ten visokiu techniku rasi kaip puosti tortus, nera taip sunku,kaip atrodytu is pirmo zvilgsnio.. Labai suzavejo pagal cipciuka darytas meskinas, medaus tortas
kas fainiausia nei formos reikia, nei ka

Siaip siulyciau pasiziurinet pirma tema, ten visokiu techniku rasi kaip puosti tortus, nera taip sunku,kaip atrodytu is pirmo zvilgsnio.. Labai suzavejo pagal cipciuka darytas meskinas, medaus tortas
kepsiu ant geguzes 19 dienos
nezinau, n kartu ziurejau studijavau bet man vistiek yra ten baisus tamsus miskas, jau geriau kaip sakau kelis tortus iskepciau ir sutepciau nei kad papuosti viena reikia
Nebutina zolytes antgaliuko, galima gi mase nudazyti, su kempinele tapsnojant, arba dantu sepeteli pamerkus i dazus, ir poto braukiant per ji su peiliuku, gausis kaip purskiami dazai... Pati nebandziau, maciau per youtube
, o gelytes isspausk su formelem, ivairiaspalves, mazutes, ir " ismetyk" per visa torto pavirsiu
Na as galiu pakalbet, nors nieko nesu bandzius
bet gal itiktum mazutei
?
QUOTE(LadyAgne @ 2011 04 27, 15:14)
Nebutina zolytes antgaliuko, galima gi mase nudazyti, su kempinele tapsnojant, arba dantu sepeteli pamerkus i dazus, ir poto braukiant per ji su peiliuku, gausis kaip purskiami dazai... Pati nebandziau, maciau per youtube
, o gelytes isspausk su formelem, ivairiaspalves, mazutes, ir " ismetyk" per visa torto pavirsiu
Na as galiu pakalbet, nors nieko nesu bandzius
bet gal itiktum mazutei
?
torto dengti mase nenoriu, per daug man ten cukraus
Va israsim nauja buda zolytes darymui
jei rimtai, tai as turejau galvoje mase su kempinele tapsnojant nudazyt, td lygiai spalva pasiskirsto, ir ryskiai
As kada bandziau mazus kuokstelius zoles daryti, bet cia jau tik kuoksteliams tinka, labai graziai gaunas, imi mazyti gabaliuka mases, iskociotos, tarp dvieju pirstu susuki i maza tuneliuka, ir su zirklutem ikerpi is virsaus pora ar trejeta kartu, poto ta zolyte papureni, na lapelius i sonus isskirstai, labai graziai atrode
As kada bandziau mazus kuokstelius zoles daryti, bet cia jau tik kuoksteliams tinka, labai graziai gaunas, imi mazyti gabaliuka mases, iskociotos, tarp dvieju pirstu susuki i maza tuneliuka, ir su zirklutem ikerpi is virsaus pora ar trejeta kartu, poto ta zolyte papureni, na lapelius i sonus isskirstai, labai graziai atrode
Ar kirbes meduciui supjaustytus lakstus reikia sulaistyti pries tepant?
Krema dariau 50*50 grietine su grietinele. Aisku saukstai po pietu, jei reikia, nes tortas jau suteptas, bet siaip cekava
QUOTE(CervusDama @ 2011 05 06, 14:31)
Ar kirbes meduciui supjaustytus lakstus reikia sulaistyti pries tepant?
Krema dariau 50*50 grietine su grietinele. Aisku saukstai po pietu, jei reikia, nes tortas jau suteptas, bet siaip cekava 
tikrai nereikia....tik palaikykit mažiausiai parapersigertu lakšteliai ir bus dregnas skanus tortas
QUOTE(kirbe @ 2011 05 06, 17:08)
tikrai nereikia....tik palaikykit mažiausiai parapersigertu lakšteliai ir bus dregnas skanus tortas
o kaikyt kambario temperaturoj ar geriau saldytuve?
šiaip tai aš šaldytuve laikau.....nors kelias valandukes galit laikyt kambario temp,p po to dekit y šaldytuva.....







