Na va,mano tortas suteptas nuo vakar šaldytuve

Biskvitas labai lengvai padaromas.Labiausiai bijojau pjaustymo,bet pavyko puikiai,supjausčiau net į 7 lakštus

Pjaustymui manyčiau labai svarbu aštrus peilis (naudojau tokį su dantukais).Vieną lakštelį pasilikau trupiniams,bet manau,kad jų užteks tik šonams

Kažin ar galėčiau ant pačio viršaus,tiesiai ant to kremo sluoksnio užpilti žele

Neišmanau kaip tą torto viršų padaryt

O gal tiktų ir vien vaisiais pjaustytais apdėt (na pvz.pjaustytom vynuogėm ir mandarinų skiltelem)

Kremą dariau,kaip patarė KIRBE,iš grietinės ir grietinėlės

Tik per neapdairumą nusipirkau 40 procentų riebumo grietinę

Plakėsi gerai,tikuos skoniui tai nepakenks

Tortą valgysime jau šį vakarą,bet va reikia dar sugalvot kaip jį papuošt