Gal padėsit man - gal kuri tą receptą turi, mėginu prisiminti apytiksliai, bet būčiau dėkinga, jei patikslintumėt sudedamąsias dalis, nes su šiomis apytikslėmis mėginau kepti, tai tik produktus sugadinau.....
torto tešlai reikia 6 šaukštų medaus ir tiek pat cukraus, 6 kiaušinių, miltų tiek, kad išeitų gana skystos konsistencijos tešla, dar, regis, sodos šaukštelio.
Tešla neminkoma, o tik išliejama ant kepimo popieriaus, taip iškepami blynai, jie pertepami grietine, sumaišyta su citrinos sultimis arba spanguolėmis. Torto skanumas tame, kad tešla labai saldi, o pertepimas - rūgštus, taip gaunamas toks malonus kontrastas.
Tešla, kadangi, ne kočiojama, o išliejama poskystė - iškepa puri ir skani,Padėkit, gal kas turi bent panašų receptą - būsiu labai dėkinga!!
Aš irgi prisimenu, kad šitaip kepdavom (tik jau apie jokias proporcijas anei jokios montelės neturiu). Ne kočiodavom tešlą, o šaukštu ištepdavom skardą. Kirbe, o tavo tortui biskvitą "medinį" visą būtina kepti iš karto, ar galima būtų šitaip tepti po lakštą? Būtų faina atgaminti tą receptuką. Nes kočioti man visai visai nepatinka