QUOTE(RIMVILMA @ 2011 08 20, 13:58)
Labas kepejeles.Ruosiuosi ir as kepti cipciuko meduti.Norejau pasiklausti kas jau kepate kaip orentuotis su grietineles pertepimu noriu kad nebutu sausas o pakankamai dregnas.Tai kaip man dabar panasiai numatyti kokiu sluoksniu aptepti grietinele,o gal jus laistote ji?Aciu labai uz patarimus
Pagal recepta gaunasi laksteliu 2 normalaus dydzio tortams...as visada padarau viena 24cm skermens tortuka (likusius laksteius palieku kitam kartui), tai sunaudoju viena indeli grietineles, bet as dar dedu rududu indeli, nes darau karamelini meduti...tepu pagal save, nei per storai nei per plonai...laistyt nereikia...tortukas pastovejes susigeria ir buna toks minkstutis...labai slapias tikrai nebus...

taipdarau as...gal kitos dar ka nuo saves pridurs...