QUOTE(kirbe @ 2011 01 24, 16:36)
kokia grietine plaket?ir neskubekit valgyt...minimum para turi pastovet,o dar geriau 2...tada bus labai skanu
plakiau 30% riebumo (jau ismeciau indelius,bet regis buvo "senoliu" grietine)

plakiau su tokiu senu plaktuvu,su kojelem,ir jau po keliu min plakimo pradejo tirsteti

ir gavosi tirstas kremas..su siek tiek citrinos sulciu..siandien ryte neistverus ragavau torta..pasaka..rytoj bus dar skanesnis!
P.S. tik man neiseina lygiai perpjauti biskvitu..

nu nemoku tikrai.. gal sakau kada reikes meginti kepti po viena biskvita..ilgai uztruks,bet vistiek..
Papildyta:
QUOTE(mulatux @ 2011 01 25, 12:17)
taigi,kame šaknys?kodel mano(Kirbes) meducio biskvitas iskepe su kupra ir dar sutruko ipusejus kepimui?dejau viska pagal recepta.kepiau 160temp.40min+170temp.10min.
man iskepa su kuprele,bet as ja nupjaunu graziai..bet nera niekad sutrukes,o recepta jau mintinai ismokau,tai kazkaip nenormuoju visko taip atidziai..na miltu dedu is "akies" ir pavyksta..o kepu as 170 laipsniu,35 min.(patikrinu su pagaliuku)