QUOTE(Tifa @ 2011 06 07, 21:38)
Sveikos kepejos, ruosiuosi pirma karta gyvenime kepti torta - vyro gimtadieniui. Iskilo keletas klausimu. Gal pagelbesite? Issirinkau cypsiuko recepta.
1) "4 indeliai grietinėlės po 450 ml. 36 proc. riebumo". Ar nebus labai reibu? Gal vertetu pamaisyti su grietine? Pvz.: 3 indeliai grietineles ir 1 indelis grietines? Arba puse ant puses. Bet grietine pas mus riebiausia 18 proc. Ar tada issiplaks? O gal neeksperimentuoti?
2) Komentare skaiciau, kad cukraus 3-4 saukstai ant didelio indelio grietineles. Tai vadinasi 3*4=12 saukstu? Teisingai supratau?
3) Dar recepte rasoma citrinos sulciu, o veliau citrinos rugstis. Ar galima naudoti svieziai spaustos citrinos sultis?
Aciu ir nepykit, jei klausimai atrodys kvaili
Sveika
1- nerizikuociau su tokio riebumo grietine, nes neissiplaks, geriau dadek kokiu vaisiu, zele gabaliuku, labai tinka, o ir to riebumo visai nesijaucia, tik is pirmo zvilksnio gal atrodo riebu
2-teisingai supratai
3-kiek tu sulciu pilsi, man tai rugstele rugstesne, sito negaliu atsakyt, nes as ir manau kad daugiau ipylus ar nepraskys

, gal lai atsako cia daugiau patyrusios