Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(Tipo @ 2011 04 12, 10:41)
Sveikos, o gal zinote kaip yra su norwegian.no avialinijomis. Ar nesiojama kompiuteri galiu nestis atskirai nuo rankinio bagazo ar talpinti i ji?  blush2.gif beje ir kaip del svorio, skaiciuojamas bendrai?

Mergytes, niekad nezinot? skrydis uz keliu dienu... blush2.gif
Atsakyti
Sveiki ,gal kas zinote kaip butu su garbanojimo elektrinemis znyplemis rankiniame bagaze , galima veztis?
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2011 04 20, 06:53)
Sveiki ,gal kas zinote kaip butu su garbanojimo elektrinemis znyplemis rankiniame bagaze , galima veztis?

galim
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 04 20, 21:12)

gerai tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 04 20, 20:12)

Tai galima ir kelioninį lygintuviuką rankiniam vežtis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 05 03, 07:59)
Tai galima ir kelioninį lygintuviuką rankiniam vežtis?  4u.gif

zinoma galima, tik klausimas kam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 05 03, 16:52)
zinoma galima, tik klausimas kam? g.gif

Na į rankinį drabužių mažai telpa, taigi juos teks plauti, o išplautus reikia palygint kad visai jau neatrodyt kaip iš lušnyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 05 03, 10:24)
Na į rankinį drabužių mažai telpa, taigi juos teks plauti, o išplautus reikia palygint kad visai jau neatrodyt kaip iš lušnyno smile.gif

as i kelione imu tik tokius rubus, kuriu nereikia lyginti praplovus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 05 03, 17:33)
as i kelione imu tik tokius rubus, kuriu nereikia lyginti praplovus smile.gif

Deja tokių neturiu, galiu nešiot tik kuo naturalesnio pluošto drabužius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 05 03, 13:09)
Deja tokių neturiu, galiu nešiot tik kuo naturalesnio pluošto drabužius  4u.gif

supratau smile.gif siaip viesbuciuose daznai buna kambariuose lygintuvai, arba reception pasiprasai ir duoda jei labai reikia. galit is anksto pasidomet, gal sutaupysit vietos lagamine lauktuvems parsivezti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 05 03, 20:34)
supratau smile.gif siaip viesbuciuose daznai buna kambariuose lygintuvai, arba reception pasiprasai ir duoda jei labai reikia. galit is anksto pasidomet, gal sutaupysit vietos lagamine lauktuvems parsivezti smile.gif

Aš irgi apie tai pagalvojau, kad reikėtų užklausimą į v/b nusiūsti 4u.gif Tik dabar reik surasti kas parašys už mane angliškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 05 03, 13:55)
Aš irgi apie tai pagalvojau, kad reikėtų užklausimą į v/b nusiūsti  4u.gif  Tik dabar reik surasti kas parašys už mane angliškai  biggrin.gif

siaip viesbuciai buna savo aprasymuose turi, o jei ne tai....

Dear Sir/Madam,

I would like to inquire if iron and ironing board are among the standard amenities offered at your hotel. I'd appreciate your timely response.

Sincerely, Jofky wink.gif
Atsakyti