Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(KibirVibir @ 2011 06 13, 15:42)
tada neklaidinkite su neteisingais patarimais  smile.gif

nu jau labai atleiskite, neisigilinau, kad kitos avialinijos hi.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 06 12, 22:17)
Su norwegian skrendant turiu kuprine (sportine, nemaza) ir laptopo rankine, nekilo problemu niekad nei Rygoje, nei Osle.

man irgi dabar galvos skausmas su tuo rankiniu bagazu ir kompu doh.gif nors viena karta kai skridau is rygos i osla, tai turejau rankini bagaza ir nedidele tasyte per peti, niekas nieko nesake. bet man atrodo, kad norwegian irgi prie tu pigiuju oro liniju, ar ne? g.gif
Atsakyti
Skrisiu su Finnair.Ar gliu prie rankinio bagazo pasiimti rankinuka?
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 06 26, 13:28)
Skrisiu su Finnair.Ar gliu prie rankinio bagazo pasiimti rankinuka?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2011 06 26, 23:06)

aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif keliausiu tik su rankiniu bagazu atostogauti verysad.gif ir man kyla abejones ar tikrai neatims is manes brangiu kvepalu 50ml ir irgi nepigaus kremo nuo saules 100ml? g.gif patarkit
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2011 07 14, 10:52)
Sveiki 4u.gif  keliausiu tik su rankiniu bagazu atostogauti  verysad.gif ir man kyla abejones ar tikrai neatims is manes brangiu kvepalu 50ml ir irgi nepigaus kremo nuo saules 100ml?  g.gif patarkit

Visus skyščius iki 100 ml reik sudėt į permatomą maišelį kartu ir niekas iš jūsų nieko neatiminės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2011 07 14, 10:52)
Sveiki 4u.gif  keliausiu tik su rankiniu bagazu atostogauti  verysad.gif ir man kyla abejones ar tikrai neatims is manes brangiu kvepalu 50ml ir irgi nepigaus kremo nuo saules 100ml?  g.gif patarkit

dekite i maiseli, ir niekas nieko neatims tikrai,jei kiekis nevirsija 100 ml mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2011 07 14, 10:56)
dekite i maiseli, ir niekas nieko neatims tikrai,jei kiekis nevirsija 100 ml mirksiukas.gif

Aciu mergaites ax.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtim tongue.gif skrydis buvo jau po Rygos, Lenkijoje vietinis, aš kaip niekur nieko padėjau savo rankinuka kad pravažiuotu pro skanerį, žiūriu darbuotojo akis suapvalėjo ir jis paėmės rankinuką liepė atidaryti, ir ištraukti daikta su ilgais galais blink.gif unsure.gif galvoju, kas čia per velniava g.gif ogi užkliuvo jam šukos tokios su vielutėm kitame gale, na aš su ja pakeliu savo plaukučius doh.gif tai pasiūlė išmesti arba....... doh.gif blink.gif o iš Rygos išleido ir nieko net nesakė mirksiukas.gif g.gif
o šiaip turiu gal kvailą klausimą - o kur gauti tu buteliuku po 100 ml? g.gif nes aš pvz. kiek žiūrėjau gėrimų parduotuvėse tai būna po 200 ml, 330 ml, o po 100 ml - nea schmoll.gif o kūdikių prekėse visi stikliniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukė: 18 liepos 2011 - 19:15
Aš naudojau šlapimui skirtus indelius biggrin.gif

o dabar ateičiai taupau nuo visokių kremų ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 18 liepos 2011 - 19:33
Rutuliuke, maiseli galite isigyti ten pat oro uoste.
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2011 07 19, 10:45)
Rutuliuke, maiseli galite isigyti ten pat oro uoste.

oi atsiprasau, apie buteliuka klauset, o pamaniau apie maiseli 4u.gif
Atsakyti