Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(veiva @ 2011 10 12, 12:27)
Sveikos, kaip manote ar nesikabinetu prie keliu tableciu rankiniame bagaze. Pirkti vaistai su receptais bet jie senos dienos ismesti.  g.gif

Nesikabinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 10 12, 10:27)
Sveikos, kaip manote ar nesikabinetu prie keliu tableciu rankiniame bagaze. Pirkti vaistai su receptais bet jie senos dienos ismesti.  g.gif

veziausi dvi dezutes receptiniu vaistu be recepto ir niekas nieko nesake. O tabletes buteliuke sudetos reikejo idet i maiseli.
Atsakyti
QUOTE(Uogulencija @ 2011 10 12, 15:37)
veziausi dvi dezutes receptiniu vaistu be recepto ir niekas nieko nesake. O tabletes buteliuke sudetos reikejo idet i maiseli.

Hmmm tai jeigu as kelias is lapelio atsikirpsiu ar reikes deti i maisiuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 10 12, 15:40)
Hmmm tai jeigu as kelias is lapelio atsikirpsiu ar reikes deti i maisiuka? 4u.gif

Nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 10 12, 11:27)

jei psichotropiniai gali prisikabinti
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 10 12, 13:40)

ne 4u.gif

QUOTE(sausė @ 2011 10 12, 16:35)
jei psichotropiniai gali prisikabinti

nu mano vezami kiek zinau ir priklause tai kategorijai. CIa gal nuo salies i/is kur skrendi ar oro liniju. Cia kaip kas paziures.
Atsakyti
kad prie rimtu vaistu prikibs be recepto vezamu tai visada yra toks sansas, ypac vaziuojant i tas salis kur muitines praeiti reikia. dauguma siaip pravaziuoja nepatikrinti, bet buna atsitiktinai nusiuncia nuodugniam patikrinimui ir tada problemu gali but. Ypac jei vaistai butini, o ju isivezt neleis, tai geriau jau receptuka ar gyd rasteli tureti tam atvejui.
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 10 12, 16:40)

As tai ruosiuosi kelionei i siltuosius krastus. Gal tada reikes paimti tablete pries lipant i letuva biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,dabar aš dar su juokingesniu klausimu biggrin.gif nesišaipykite prašau.Į rankinį bagažą galiu pasiimti tarką bulvėm,košės grūstuvą.galvoju palepinsiu vyrą lietuviškais bulviniais patiekalais,bet jaučiu tarka nepraeis lotuliukas.gif bus kaip šaltas ginklas.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 10 13, 01:38)
Labukas,dabar aš dar su juokingesniu klausimu biggrin.gif nesišaipykite prašau.Į rankinį bagažą galiu pasiimti tarką bulvėm,košės grūstuvą.galvoju palepinsiu vyrą lietuviškais bulviniais patiekalais,bet jaučiu tarka nepraeis lotuliukas.gif bus kaip šaltas ginklas.

zinoma praeis, su tarka lektuvo tikrai neuzgrobsi, ka pilota mirtinai uztarkuosi biggrin.gif
Atsakyti
Joooo užpulsiu ir užtarkuosiu.Moters rankose daug kas virsta ginklu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 10 13, 08:38)

Tuos daigtus pilnai galima traktuoti kaip šaltus ginklus, su jais lėktuvo gal ir neužgrobsi bet sužeisti žmogų įmanoma. Muitininkas nežino jūsų psichinės būsenos ir tikslų. Aš tokių daigtų neimčiau arba nusipirkit registruota bagažą 4u.gif
Atsakyti