Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(vzilma @ 2011 01 11, 14:08)
4u.gif  sveiki,
O kokie turi buti rankinio bagazo gabaritai??? ir svoris?? skrisim su Ryanair'u..
Kaip supratau svoris turi nevirsyti 10 kg??

viena tase - 55X 40 X 20 CM (MAX 10 KG)
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2011 01 11, 14:14)
viena tase - 55X 40 X 20 CM (MAX 10 KG)

4u.gif aciu laabai 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

nezinau kur klausti, tai bandysiu cia toki durna klausima uzduot smile.gif
anksciau kiek teke skraidyt su persedimais, registruota bagaza permesdavo i kita lektuva automatiskai, nereikedavo jo imtis ir is naujoregistruoti.
norejau paklaust kaip dabar.
skrisiu iki kopenhagos su airbaltic'u, ten persesiu i sas. tai reiks man paciai tampytis ji ar nea? + ir laiko persedimui ne marios unsure.gif
g.gif

aciu uz ats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 13, 15:38)
sveikos  4u.gif

nezinau kur klausti, tai bandysiu cia toki durna klausima uzduot smile.gif
anksciau kiek teke skraidyt su persedimais, registruota bagaza permesdavo i kita lektuva automatiskai, nereikedavo jo imtis ir is naujoregistruoti.
norejau paklaust kaip dabar.
skrisiu iki kopenhagos su airbaltic'u, ten persesiu i sas. tai reiks man paciai tampytis ji ar nea? + ir laiko persedimui ne marios  unsure.gif
g.gif

aciu uz ats. smile.gif

jei pirkote bilieta su persedimu, tada jums turetu pergabenti lagaminus, o jei pirkote kaip du atskirus skydzius, tai jau teks paciai persinesti ir is naujo registruoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2011 01 13, 15:49)
jei pirkote bilieta su persedimu, tada jums turetu pergabenti lagaminus, o jei pirkote kaip du atskirus skydzius, tai jau teks paciai persinesti ir is naujo registruoti rolleyes.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
skrydis pirktas su persedimu, vadinas galiu ramiai sau zygiuoti persesti ir bagazo laukti tik galutinej stotelej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 01 10, 21:10)
Dabar kai skridom is Londono i Kauna su  Ryanair tai kaip visuomet pasisveriu lagamina orouoste ant svarstykliu salia kur veikia, kad veliau nereiketu uzlaikyti eiles ir tampytis del to vieno ar puses kg... tai va pasisveriau lagamina ir buvo lygiai 15 kg. 200gr. kai sulaukiau eiles registracijai uzdejus ant svarstykliu prie darbuotojo rode lygiai 16 kg ir 200 gr. taip pat ir MB lagaminas buvo kilogramu pasunkejes  doh.gif  Susinervinau ir liepiau uzdeti ant salia esanciu svartykliu lagamina ir pasiaiskinti kodel taip yra... tai lagamina uzdejo patikrino mano versija ir uzregistravo  doh.gif

Geras, tai matyt ju svarstykles blogai sureguliuotos, mes greit skrisime irgi is kauno, tai reikes ir man pasitikrinti, kad neapsautu g.gif
Atsakyti
sakykit ar leidzia vezimeli sketuka nestis i lektuvo salona?
Sudėto dydis (L)104, (W)33, (D)29cm.
Svoris 6,65kg.
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2011 01 20, 14:04)
sakykit ar leidzia vezimeli sketuka nestis i lektuvo salona?
Sudėto dydis (L)104, (W)33, (D)29cm.
Svoris 6,65kg.

ta prasme cia jei su vaiku skrendat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2011 01 20, 15:07)
ta prasme cia jei su vaiku skrendat? g.gif

jo, jau suzonojau kitoj temoj kad pasiema i bagaza pries ilipant i lektuva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2011 01 20, 11:06)
jo, jau suzonojau kitoj temoj kad pasiema i bagaza pries ilipant i lektuva doh.gif

tai aisks pasiima, kur jus ta sketuka desit lektuve?
Atsakyti
O atiduoda prie laipteliu islipus, ar su bagazu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2011 01 20, 16:54)
O atiduoda prie laipteliu islipus, ar su bagazu?  g.gif

paprastai tai jei atiduodi prie lektuvo tai ir grazina prie lektuvo tik atskridus, bet cia buo kazkada diskusija, kad su charteriniais reisais lygtais grazina su bagazu - na ir aisku dar priklauso nuo oro uostu ir t.t. As skridus su vezimeliu apie 20 skrydziu ir man nebuvo taip, kad negrazintu prie lektuvo.
Atsakyti