Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

Nu bet keisti SM moderatoriai - uogulencijos nepagrįstų pasakojimų per kelis lapus netrynė, o kai aš uždaviau normalų klausimą - kaip tikrina maišelių dydžius, kad jie nebūtų per dideli, ištrynė. cool.gif Bijosiu dabar ir aš su rankiniu bagažu skrist verysad.gif

Paaiškinimas (jei kam aktualu).
uogulencijos pasakojimai neištrinti, nes už savo žodžius atsako kiekvienas, kas rašo, ir jei narei taip yra nutikę, o jums ne, nereikia iš karto užsipulti. Forumas ir yra tam, kad dalintumėmės savo patirtimi, kitu atveju daug paprasčiau (ir drįsiu pasakyti - patikimiau) tiesiog pasiskaityti konkretaus vežėjo reikalavimus bagažui jo puslapyje.
Nemažai pasisakymų ištrinta, nes jie neatitko temos, buvo įžeidūs, provokuojantys ir pan. Galbūt kai kuriems nariams vertėtų dar kartą pasiskaityti forumo taisykles...
Konkrečiai jūsų pasisakymas (klausimas) jau vėl yra temoje. Jis buvo likęs pacituotas. Atsiprašau už nesusipratimą.
Saugių skrydžių.
Moderatorė AŠA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 03 gruodžio 2011 - 18:40
QUOTE(Quutamo @ 2011 11 30, 22:04)
Na taip, parašyta aiškiai, bet ar kartais nėra skirtumo, kelionė į Europos Sąjungos šalis ar ne? Ar turkai neturi kokių savo reikalavimų? Tiesiog norisi, kad viskas praeitų sklandžiai... 4u.gif

reikia, kad atitiktų oro linijų reikalavimus, nuo šalies tai nepriklauso.
nuo šalies priklauso kiti dalykai - leidžiamo įsivežti alkoholio, tabako kiekis ir pan.

grįžau kątik iš Bremeno. ryanair ten oro uoste prisitatė atskirą terminalą prie pagrindinio pastato. tai galiu pasakyt, kad rankinio bagažo patikra tikrai aktyvesnė.
ir sveria, ir į metalinius rėmus deda. aišku, jei einu su paprasta nedidele moteriška rankine, tai neprašo pasvert.

vilniuje beje išskrendančių nemažai prašė įkišt lagaminukus į tą rėmą. buvo tokių, kurie net kojom grūdo biggrin.gif

į maišiukus aš nededu jau seniai nieko, bet nevežu buteliukų, pas mane tik mėginėliais viskas. na ir kietoji kosmetika dar žinoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 01 gruodžio 2011 - 14:38
cia kas apie lufhansa klause...esu skridus keleta kartu tik su rankiniu bagazu,tai visa laika praso padeti ant svarstykliu,rankine tokia ne visai mazulyte, visad turiu ant peties, nereikalauja sudeti i viena,kad i remus prasytu deti,dar ne sykio nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiliuxe: 03 gruodžio 2011 - 16:14
Sveikos,

Sakykit, o kur jūs maišiukus permatomus perkat?
Galvoju gal iš anksto namie susimesčiau tuos skysčius, kad po to nereikėtų kuistis. Ar jūs neperkat, o orouoste susidedat?
Beje, kur jų orouoste reikia ieškot?
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2011 12 04, 23:20)
Sveikos,

Sakykit, o kur jūs maišiukus permatomus perkat?
Galvoju gal iš anksto namie susimesčiau tuos skysčius, kad po to nereikėtų kuistis. Ar jūs neperkat, o orouoste susidedat?
Beje, kur jų orouoste reikia ieškot?

Visad pasiimu airuoste ir susidedu, maisiukus Palangoj reikia paprashyti apsaugos, labai jau slepia juos, ekonomija wink.gif.. kitur zinau kad galim maisiuku gauti darant checkin-in, berods kaune tai jie mokami kai su ryanair(nenuostabu)..

sekmes
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
skridau su Lufthansa pirmą kartą iš Vilniaus airport'o į Frankfurto, bagažas svėrė 23,5kg bet praleido ir nieko nemokėjau, bet galbūt atsižvelgė į tai, jog buvau be rankinio bagažo... g.gif
dabar reikės skristi iš frankfurto į Vilnių, tai šykartą jau turėsiu ir rankinį bagažą, gal kuri žinote kiek kg galima neštis su savimi į lėktuvą? ir ar nemokamas prie bilieto bagažas tebėra 23kg? 4u.gif dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solidalida @ 2011 12 08, 18:40)
Sveikos merginos  4u.gif
skridau su Lufthansa pirmą kartą iš Vilniaus airport'o į Frankfurto, bagažas svėrė 23,5kg bet praleido ir nieko nemokėjau, bet galbūt atsižvelgė į tai, jog buvau be rankinio bagažo... g.gif
dabar reikės skristi iš frankfurto į Vilnių, tai šykartą jau turėsiu ir rankinį bagažą, gal kuri žinote kiek kg galima neštis su savimi į lėktuvą? ir ar nemokamas prie bilieto bagažas tebėra 23kg? 4u.gif dėkoju  4u.gif

Rankinis 8 kg 4u.gif Registruotas nuo to nesikeičia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 12 08, 19:14)
Rankinis 8 kg  4u.gif  Registruotas nuo to nesikeičia  4u.gif

labai dėkoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O čia sakykit, visose avia kompanijose galima iki litro skysčių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Figūringa @ 2011 12 19, 17:51)
O čia sakykit, visose avia kompanijose galima iki litro skysčių? smile.gif

priklauso visai ne nuo aviakompaniju, o nuo oro uostu, kurioje salyje jie yra.
Atsakyti
Sakykite, skrendant su raynair'u ar galima isideti kvepalus? Ar veido krema, stikliniame indelyje, reikia deti i skysciu maiseli? Ar tusas skaitosi kaip skystis?
Ir ar galima veztis pvz. kumpio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 23 sausio 2012 - 21:50
QUOTE(doruta @ 2012 01 23, 22:48)
Sakykite, skrendant su raynair'u ar galima isideti kvepalus? Ar veido krema, stikliniame indelyje, reikia deti i skysciu maiseli? Ar tusas skaitosi kaip skystis?
Ir ar galima veztis pvz. kumpio?

Ką išvardinote, viską galima vežtis. Tik skyščiai (kremas, dantų pasta irgi traktuojamas kaip skystis) negali buti didesnėje talpoje kaip 100 ml ir visa tai sudėti į vieną 1 ltr talpos daugkartinio uždarymo maišelį. Kremas ar plastikinėje ar stiklinėje pakuotėje visai nesvarbu 4u.gif
Atsakyti