Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 06 28, 10:09)

O man svarbu tvirti krastai tases kad butu, o ne tai kad krauni kiek nori ir ji pucias pucias, o po to grusti nebeeina kai papraso i deze ikisti biggrin.gif
Ziurekit kiek veztis planuojat, jei daugiau as uz lagaminus, nes jie bent tvirtus sonus turi ir puciasi simboliskai vos vos, o tase krauk kiek nori, o po to sutalpink kad nori i deze, o orouoste to ir telaukia, tada net verkt noris kai paiulo arba palikt tase oro uoste arba susimoket 50 euru ax.gif
Viena seima taip paliko 150 svaru Stansted oro uoste. 3 vienodos tases ir netelpa vos keliais cm. per auksti. Sonus igrudo o va aukstis nors tu ka per pora pirstu islindes. Sake pirko rase frendly cabin size, o kai atvyko pasirodo netinka, mokejo seimyna. Brangiai tos tases atsejo jiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rijama: 01 liepos 2012 - 22:58
Sveiki,
Gal kas gali pasakyti ar nekils problemų su savimi į lėktuvą noriu pasiimti satalitinės antenos priedelį,ną tą blokelį su pultu???ar nereikės išmesti??kur galėčiau apie tai tiksliai sužinoti?

Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2012 07 01, 23:55)
O man svarbu tvirti krastai tases kad butu, o ne tai kad krauni kiek nori ir ji pucias pucias, o po to grusti nebeeina kai papraso i deze ikisti biggrin.gif

Na jau nusipirkau.
Kai prigrūsiu sumatuosiu dar cm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaranga @ 2012 07 05, 07:33)
Sveiki,
Gal kas gali pasakyti ar nekils problemų su savimi į lėktuvą noriu pasiimti satalitinės antenos priedelį,ną tą blokelį su pultu???ar nereikės išmesti??kur galėčiau apie tai tiksliai sužinoti?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tv lektuve ziuresite? lotuliukas.gif
sorry... bet juoking siek tiek... ax.gif

o jei rimtai.. manau galite.. kuo jau jis gali uzkliuti..? kompiuterius veza kietuosius discus.. neliepia mest lauk.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2012 07 05, 10:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tv lektuve ziuresite?  lotuliukas.gif
sorry... bet juoking siek tiek...  ax.gif

o jei rimtai.. manau galite.. kuo jau jis gali uzkliuti..? kompiuterius veza kietuosius discus.. neliepia mest lauk.. biggrin.gif

Nežinau kas čia taip juokingai susirodė jums,bet jei taip tai jo kam aš jį imčiau daugiau???aišku,kad kelionė neprailgtų biggrin.gif

o jei rimtai...tai jau susižinojau,kad galima.....bet vistiek ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mano paskutiniai potyriai iš po kelionės tik su rankiniu bagažu (grįžau iš kelionės prieš dieną) su raynair - dildę, žnyples (na tas kirpti nagučiam), pincetą įsinešiau be vargo. Lietuvoje visai netikrino matmenų bagažo, nei svorio. Skrendant iš Barselonos - visas tašes tikrino.. matavo..daug kam teko mokėt papildomus pinigėlius nes netilpo į rėmus..
Mano išvada iš kelionių su rankiniu bagažu - visada keliauju tik su kuprine. Ir manęs dar niekur neprašė jos dėti į rėmus ar sverti.. (tfu tfu tfu tikiuosi taip ir bus)Tuo tarpu mano kolegų keliaujančių su lagaminais - prašo ir svert ir žiūri ar telpa. Taip kad aš visada už kuprinę. Aišku ji turi būti normalių gabaritų ir t.t.t bet į ją dažnai tikrai daug telpa, ir aš už vakuminius maišus 4u.gif
Visiems gerų kelionių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Mano vyras serga diabetu - į rankinį bagažą reikia pasiimti insulino "parkerius" - švirkštus.Jų adatėlės ilgis apie 1 cm.Gal kas turėjote tokį atvejį- kaip tai padarėte?Ačiū, jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2012 07 06, 09:22)
Sveikutės 4u.gif Mano vyras serga diabetu - į rankinį bagažą reikia pasiimti insulino "parkerius" - švirkštus.Jų adatėlės ilgis apie 1 cm.Gal kas turėjote tokį atvejį- kaip tai padarėte?Ačiū, jei atsakysite 4u.gif

Kiek teko skaityti problemu del tokiu daiktu nekyla. Vieni rekomenduoja, kiti sako, kad BUTINA tureti gydytojo laiska/recepta nurodanti paciento varda, pavarde, diagnoze ir vartojamus vaistus. Tuo paciu atsitikus bedai galima butu ir vietinej vaistinej nauju vaistu gaut. Sakyciau neblogai butu tuos popierius turet ir anglu kalba (atgaliniam skrydziui) nors apie tai neuzsimenama g.gif Vaistai ir svirkstai tretu buti tvarkingai supakuoti, kad patikrinimo metu juos galetu apziureti, taip pat pasirupinkit kaip ismesit panaudotas adatas (jokiu budu negali imsesti su normaliom siukslem lektuve!!!!!)
Papildomai pasiskaitykite avialiniju, su kuriomis keliausite, puslapyje (DUK/FAQ)
4u.gif
Atsakyti
Laba vakara. Ar būtinai rankinio bagažo išmatavimai turi atitikti centimetras į centimetrą? Gal yra kokia leistina paklaida?
Tašės plotis apie 5 cm viršija leistiną, tai nežinau, ar rizikuoti ir skristi su ta, ar ieškoti kito varianto.

Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliuxa @ 2012 07 29, 14:46)
Laba vakara. Ar būtinai rankinio bagažo išmatavimai turi atitikti centimetras į centimetrą? Gal yra kokia leistina paklaida?
Tašės plotis apie 5 cm viršija leistiną, tai nežinau, ar rizikuoti ir skristi su ta, ar ieškoti kito varianto.

Ačiū už atsakymą smile.gif

reikalavimai yra tokie kokie yra. jokiu paklaidu nera. vienos avialinijos tikrina visus zmones, kitos tik kai kuriuos, tai niekad nezinai ar papulsi ar ne. As asmeniskai keliones nesigadinciau del 5cm - paprasciau nusipirkti kita tase, negu oro uoste paskui vargintis.
Atsakyti
Taip ir darysiu. Nors kiek skridau, niekad išmatavimų netikrino, tik svorį, bet ką gali žinoti, kad nebūtų paskui kiaulystės dėsnis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 07 29, 22:10)
reikalavimai yra tokie kokie yra. jokiu paklaidu nera. vienos avialinijos tikrina visus zmones, kitos tik kai kuriuos, tai niekad nezinai ar papulsi ar ne. As asmeniskai keliones nesigadinciau del 5cm - paprasciau nusipirkti kita tase, negu oro uoste paskui vargintis.

O jei toji tašė minkšta, neprigrūsta, ir ale lagaminas, na jei reiktų matuoti galima kabinėtis, bet jei dėti į išmatavimus atitinkantį standartą- įdėčiau lengvai spustelėjus, ar tiks unsure.gif
Atsakyti