Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

Ir dar ax.gif Elektroninio bilieto nebūtina atsispauzdinti? Oro uoste užteks tik paso, taip?
Atsakyti
ar vaikui (5m) priklauso rankinis bagažas?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 02 01, 14:39)
ar vaikui (5m) priklauso rankinis bagažas?

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 02 01, 18:22)
Ir dar  ax.gif  Elektroninio bilieto nebūtina atsispauzdinti? Oro uoste užteks tik paso, taip?

Nebutina, bet as visada atsispausdinu - man paciai ramiau kai turiu visa informacija salia, galiu pasitikslint ir tt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 02 01, 17:22)
Ir dar  ax.gif  Elektroninio bilieto nebūtina atsispauzdinti? Oro uoste užteks tik paso, taip?

na siaip nesu macius,kad kas nebutu elektroninio bilieto atsispauzdines blush2.gif
Atsakyti
o permatomą maišelį skysčiams duos oro uoste nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 02 02, 14:15)

Sveika,

na man sake kad uz 2-3lt oro uoste nusipirkti galima smile.gif ten aparaciukas bus, bent jau Kaune. kai kuriuose oro uostuosejuos dalina uz dyka rolleyes.gif
pati va neuzilgo pirma karta skrisiu tai ir kyla milijonas visokiausiu klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 02 02, 12:15)

2 lt vienas maisiukas, aparatas yra pries security vartus, atrodo kaip vaikisku kamuoliuku aparatas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2011 02 02, 16:45)
pati va neuzilgo pirma karta skrisiu  tai ir kyla milijonas visokiausiu klausimu  4u.gif

Aha,man irgi daugybę klausimu kyla ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 02 02, 17:21)
Aha,man irgi daugybę klausimu kyla  ax.gif

va savaitgali ateis drauge, kuri pakankamai keliavus tai dar ja isklausinesiu kas ir kaip ax.gif
kazkada buvau skridus su normaliu bagazu ir trise, tai kazkaip drasiau buvo unsure.gif
o dabar su rankiniu ir viena 4u.gif
gal kuriai teko buti Bristolio oro uoste, painus jis unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2011 02 02, 16:19)
va savaitgali ateis drauge, kuri pakankamai keliavus tai dar ja isklausinesiu kas ir kaip  ax.gif
kazkada buvau skridus su normaliu bagazu ir trise, tai kazkaip drasiau buvo  unsure.gif
o dabar su rankiniu ir viena  4u.gif
gal kuriai teko buti Bristolio oro uoste, painus jis  unsure.gif ?

nesibaiminkite, visi oro uostai yra informatyvus, juose nesudetinga susigaudyt, viska rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2011 02 02, 16:19)
va savaitgali ateis drauge, kuri pakankamai keliavus tai dar ja isklausinesiu kas ir kaip  ax.gif
kazkada buvau skridus su normaliu bagazu ir trise, tai kazkaip drasiau buvo  unsure.gif
o dabar su rankiniu ir viena  4u.gif
gal kuriai teko buti Bristolio oro uoste, painus jis  unsure.gif ?

Teko but 4u.gif nieko painaus ten smile.gif Jis nera toks jau didelis, kaip Londono oro uostai, todel tikrai nepasiklysit 4u.gif o ir siaip, gi visad reik eit kartu su visais ir tikrai nepasimesit smile.gif
Atsakyti