Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

QUOTE(luika @ 2011 11 16, 09:31)
Sveikos,kažkuri čia minėjo,kad pirko himalajų druskos žvakides iš eko-pirk...Ar kokybiškos tos žvakidės?ar jos kaip nors įpakuotos? galvojų irgi pirkt,tik vis dvejojų.... blink.gif  g.gif

Man rodos, kad neįpakuotos, bet galiu klysti. Pataisykite kas nors, jei taip.
Atsakyti
QUOTE(luika @ 2011 11 16, 08:31)
Sveikos,kažkuri čia minėjo,kad pirko himalajų druskos žvakides iš eko-pirk...Ar kokybiškos tos žvakidės?ar jos kaip nors įpakuotos? galvojų irgi pirkt,tik vis dvejojų.... blink.gif  g.gif

Kiek aš mačiau tai buvo neįpakuotos, betgi patiems galima supakuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luika @ 2011 11 16, 08:31)

paziurejau kas ten per daikciukas, pirma karta girdejau apie toki blush2.gif siaip kaina gana viliojanti, ir tokia miela dovanele atrodo, tik ar kiti tai supras ir nenuvertins kaip eilinio suvenyro dulkems rinkti doh.gif pati visai tokios noreciau, gal reiks uzsisakyti g.gif
Atsakyti
Na, papasakosiu ir aš ką planuoju dovanot.
Lengviausia mažąjam (9 m.)- lego (vėl užėjo "liga", nors pilni kampai jų), ir užsakiau iš Select tokį stiklinį rutulį su angelu ( jis pas mane toks angelų gerbėjas)
Vyriausiam (18 m)- odinė piniginė (pats kažkada išsitarė, kad reikia naujos)
Viduriniokui(16 m)- dar nežinau, bet gal kokį linksmą dalykėlį kompiuteriui.
Na, ir kiekvienam po didelį poką guminukų (be jų nė vienas gyvent negali) ax.gif
Vyrui bus losjonas po skutimosi...o daugiau dar nesugalvojau.
Nežinau, ką mamai...gal kokią knygą?... g.gif
Dar yra krūva giminaičių ir kaimynų, su kuriais per šventes tikrai susitiksim...Pernai kaimynams dovanojau Eko arbatų rinkinius, vaikams- puodelius ir saldainių... šiemet dar nežinau...Užtai ir skaitau temą susidomėjusi, gal kils kokių minčių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 11 16, 13:00)
Pernai kaimynams dovanojau Eko arbatų rinkinius

gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 15, 10:06)
o as manau kad tai per daug ipareigojanti ir kartais visai nereikalinga dovana  schmoll.gif  nes jei jau turi dovanu kupona ji butinai reikia isleisti, na ir tada vaikstai vaikstai ir galvoji ko cia reikia, nors nieko nereikia bet kupona panaudot turi  ax.gif  bet cia tik mano nuomone  4u.gif

drinks_cheers.gif kiek gavus kuponu visada reikia primoket, o issirinkt labai sunku buna doh.gif

QUOTE(Leita @ 2011 11 15, 22:05)
Tetos šeimai nupirkau naujų dantų šepetukų, dantų pastos ir saldainių didelę dėžę, kad būtų priežastis panaudoti pirmąją dovaną doh.gif biggrin.gif

sm teko skaityti, jog kaip čia dabar žmogui dovanosi higienos priemones, kojines ir kitas menkas, kasdienius dalykus. sutinku, jog tai ką nupirkau romantiškiausia dovana nepavadinsi, bet bent jau nedulkės lentynoj cool.gif

as irgi planavau tokia dovana, bet apsigalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek pamenu ankstesniais metais būdavo kažkur gruodžio mėn Maximose knygom akcijos, Jei kas užuostų tai parašykit.
Aišku vynui ar šampanui akcijų nelabai galima tikėtis biggrin.gif

Aš turiu tokius 3 giminių vaikus. 3,5 ; 5 ; 9 metai.
mastau ka dovanoti, ar kokį DVD multika ir + kanors priedo. Ar mažosioms tokius indu rinkinius bliudelis lėkstutė ir puodukas su baibokais vaikiški ( Tom ir Jeryy mano pačios dukra turi)
Papildyta:
QUOTE(Dereša @ 2011 11 16, 15:28)
drinks_cheers.gif kiek gavus kuponu visada reikia primoket, o issirinkt labai sunku buna doh.gif
as irgi planavau tokia dovana, bet apsigalvojau  rolleyes.gif

Na man kuponai į knygyna ir koki "Eurokos" manau ne problema būtų. Bet čia dažniausiai gimtadienio dovana, tada ir suma normali būna. O kalėdoms vistiek apsiriboji mažiasnia suma.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 11 16, 14:38)

Na man kuponai į knygyna ir koki "Eurokos" manau ne problema būtų. Bet čia dažniausiai gimtadienio dovana, tada ir suma normali būna. O kalėdoms vistiek apsiriboji mažiasnia suma.

dirbau "Eurokos" tai pastebejau, kad su kuponais renkasi ziauriai ilgai... nes gaila pirkt uz mazesne suma ir nepanaudot visu pinigeliu, o uz didesne irgi nesinori doh.gif aisku kaip kam, bet pastebejau tiesiog taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 16, 14:48)
dirbau "Eurokos" tai pastebejau, kad su kuponais renkasi ziauriai ilgai... nes gaila pirkt uz mazesne suma ir nepanaudot visu pinigeliu, o uz didesne irgi nesinori  doh.gif  aisku kaip kam, bet pastebejau tiesiog taip  mirksiukas.gif

man taip pat, arba gaila uz mazesne pirkt, arba nesinori pridet, bet tenka pridet, tai jau gaunasi, kad kaip ir pati savo pinigus turi leist, tai kokia cia dovana g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 11 16, 15:38)
Kiek pamenu ankstesniais metais  būdavo kažkur gruodžio mėn Maximose knygom akcijos, Jei kas užuostų tai parašykit.

Rimi dabar Aktėjos knygoms 40 proc. nuolaidos. Gaila tik, kad pasirinkimas nelabai didelis. Bet pirkau gražų didelį albumą "Mažas stilingas sodas" maždaug už 45 Lt - čekį išmečiau, tai tiksliai nepamenu (anksčiau kainavo 59,99)
Atsakyti
Sveikos mamytės, aš pirkau tas himalajų druskos žvakides. Pirkau 5 tai kiekviena buvo įpakuota į tokia plėvelę ir sudėtos į dėžutę. kai užsisakiau tai jau kita diena atvežė jas paštininkas iki darbelio su auto. smile.gif na žvakidės man patiko, visos svėrė daugiau nei po 1 kg. Bus puikios dovanėlės ir viena jų pasilikau sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 11 16, 14:38)
Kiek pamenu ankstesniais metais  būdavo kažkur gruodžio mėn Maximose knygom akcijos, Jei kas užuostų tai parašykit.

Šiandien mačiau "Obuolio" leidyklos knygoms 30% nuolaida 4u.gif

QUOTE(Dereša @ 2011 11 16, 15:20)
man taip pat, arba gaila uz mazesne pirkt, arba nesinori pridet, bet tenka pridet, tai jau gaunasi, kad kaip ir pati savo pinigus turi leist, tai kokia cia dovana  g.gif

Man tai biškį juokinga - nu tai juk nereik antra tiek pridėt biggrin.gif Kažkiek prisidedi ir džiaugies cool.gif
O kodėl, pvz, nepasinaudojus proga ir nenusipirkus brangesnio dalyko, kurio šiaip sau neleistum rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vij@: 16 lapkričio 2011 - 20:43