Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, tilteliai, vainikėliai

QUOTE(girene @ 2011 05 16, 09:45)
lotuliukas.gif ar jus zinot ju taktika,kas su kokiais dirba,tas tuos ir giria,o kiti mazdaug "nelabai".cia kaip parduotuvej.chirurgai paprastai viena sutarti turi,su kokia firma dirba
mano ziniom jie visi bemaz vienodi,tik kainu skirtumas  ax.gif
o zmoniu islikusi tokia psichologija-isuks brangesniu,bus geresni

Man asmeniskai visiskai vienodai dirba jis su jais, ar nedirba. Manes paklause, ar toj klinikoj deda, tai atsakiau, kad nebe.
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2011 05 16, 21:30)
o kokios priezastys???????????
Papildyta:

nebutina visus 4 deti vienu metu
galite deti du
veliau kitus du

skiriasi,kazkur grizkit atgal,as rasau kiek moku kauno klinikose,ir rase kazkas,kiek vilniuje moka

Pritariu, kad skiriasi, bet kadangi vaziuot pas daktara teks ne vandeniu, tai reiketu viska susumuot.
As norejau detis Kaune vienoj klinikoj, bet kadangi manes nenorejo priimt klinikos darbo metu (dirbo iki 8, o siule laika 2 valandai, nes chirurgas, kaip jis pasake, irgi zmogus ir iki 8 manes nelauks), tai apsistojau ties ekonomiskai palankesniu variantu Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 16, 22:30)
o kokios priezastys???????????

skiriasi,kazkur grizkit atgal,as rasau kiek moku kauno klinikose,ir rase kazkas,kiek vilniuje moka

priezastys gal ir nera labai svarios, gal vistik labai labai pasistengus iseitu kas, bet as nesiryzau. pas mane apacioj nera abiejose pusese 6 ir 7 dantu jau daug daug metu.. zandikaulis ir siaip smulkus, o del dantu nebuvimo labai sunykes tose vietose. galima bandyt priaugint kaula imant ji is kitur, bet didele tikimybe kad neprigis. taip pat didele tikimybe kad neprigis implantai, jei prigis kaulas.. ir tiesa sakant kai man visa tai susake, o as dar pasiskaiciavau, kiek kainuotu kaulu priauginimas abiejose pusese plius po 2 implantus, ir jei neprigis, jei kas nepavyks.. zodziu as vistik nusprendziau nieko nedaryt.

o del kainu. uz implanta vilniuj mokejau 1400, uz karunele mokesiu 1200.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 17, 08:09)
priezastys gal ir nera labai svarios, gal vistik labai labai pasistengus iseitu kas, bet as nesiryzau. pas mane apacioj nera abiejose pusese 6 ir 7 dantu jau daug daug metu.. zandikaulis ir siaip smulkus, o del dantu nebuvimo labai sunykes tose vietose. galima bandyt priaugint kaula imant ji is kitur, bet didele tikimybe kad neprigis. taip pat didele tikimybe kad neprigis implantai, jei prigis kaulas.. ir tiesa sakant kai man visa tai susake, o as dar pasiskaiciavau, kiek kainuotu kaulu priauginimas abiejose pusese plius po 2 implantus, ir jei neprigis, jei kas nepavyks.. zodziu as vistik nusprendziau nieko nedaryt.

O gal esat paskaičiavusi kokia išeitų vieno danties kaina su priauginimu kaulo?
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 05 16, 11:01)
panoramine tai tik vaizdas is priekio, o su tomografu mato skersinio pjuvio vaizda + panoramini vaizda. Reikalingas jis pries implantacija del tikslumo: kur praeina nervai, kur kaulo daugiau.. tik ne visos klinikos turi tomografa

QUOTE(Eleina @ 2011 05 16, 11:02)
kompiuterine tomograma reikalinga tiksliai nustatyti kaulo auksti, ploti, kad zinot ar jo tikrai uztenks implantui. Apatiniame zandikauly, kiek skaiciau, dar yra labai daug visokiu nervu, tomogramoje jie matomi ir leidzia zinoti, kur yra vietos, i kurias negalima pataikyt implantuojant.
man tik tomogramos pasake, kad apacioje negales implantuot.

Aišku, tomografijos PO implantavimo jau nereik, reik PRIEŠ.
Sakykit, o kokios galimos komplikacijos jei užkabina ar pažeidžia nervą/us g.gif blink.gif ??

Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 05 17, 08:09)

Eleina, gal jau ir sakėt ax.gif , o kur Jus implantavot Vilniuje. Labai patraukli kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 17 gegužės 2011 - 07:50
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 08:46)
O gal esat paskaičiavusi kokia išeitų vieno danties kaina su priauginimu kaulo?

apytiksliai tik po 3000 kaulo priauginimas, ir kazkur po tiek pat - implantas su karunele. tiesa - cia buvo skaiciuota pries metus ar gal net daugiau g.gif na tai is viso geriausiu atveju man tiems 6 dantims butu reikeje nei daug nei mazai - 24000 doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lavaza @ 2011 05 17, 08:49)
Aišku, tomografijos PO implantavimo jau nereik, reik PRIEŠ.
Sakykit, o kokios galimos komplikacijos jei užkabina ar pažeidžia nervą/us  g.gif  blink.gif  ??

Papildyta:
Eleina, gal jau ir sakėt  ax.gif , o kur Jus implantavot Vilniuje. Labai patraukli kaina

taip, reikia PRIES smile.gif
galimu komplikaciju privardinta daug, as kai pradedu ieskot internete kartais ir skaityt, tai baisu daros biggrin.gif is tiesu tai retai taip atsitinka, kad pazeistu. labai jau reikia but nekvalifikuotam. arba tiesiog didelis atsitiktinumas.. O siaip tai raso, kad galimas net tam tikros veido dalies paralyzius. bet cia kaip ir visame kame yra rizika.
implantavo man privaciam kabinete, ne klinikoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 17, 07:09)

bigsmile.gif tokiu kainu isvis niekur nei maciau,nei girdejau.nerealiai pigu

o del klinikos man jokio skirtumo kur ir kokia ji,tik pasirinkciau chirurga,kuris ne maziau 5metai implantuoja,kaip sakoma,kad jau butu atkandes toj sryty
neiciau,pas tik baigusi rezidentura schmoll.gif (nieko blogo apie juos nesakau,bet tai mano nuomone tokia)
Papildyta:
eleina,o kokios firmos tokie pigus implantai?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 17, 09:11)
apytiksliai tik po 3000 kaulo priauginimas, ir kazkur po tiek pat - implantas su karunele. tiesa - cia buvo skaiciuota pries metus ar gal net daugiau  g.gif na tai is viso geriausiu atveju man tiems 6 dantims butu reikeje nei daug nei mazai - 24000  doh.gif  biggrin.gif

Na tai aš panašiai ir galvoju, kad man nerealu 4 dantis implantuotis doh.gif

-----------------------------------------
O gal kas galit parekomenduoti kas protezuoja Vilniuje gerai ir normaliomis kainomis dantukus?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 16, 21:11)
jei laiko tas pieninis priekyje,tai ir nesiokit dar ji sekmingai toliau

Tą ir darau, nors poliklinikoje siūlė rauti (jo kraštas buvo nulūžęs), privačiam sutvarkė ir jau keli metai jokių bėdų su juo nėra.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 17, 15:14)
bigsmile.gif tokiu kainu isvis niekur nei maciau,nei girdejau.nerealiai pigu
o del klinikos man jokio skirtumo kur ir kokia ji,tik pasirinkciau chirurga,kuris ne maziau 5metai implantuoja,kaip sakoma,kad jau butu atkandes toj sryty
neiciau,pas tik baigusi rezidentura schmoll.gif (nieko blogo apie juos nesakau,bet tai mano nuomone tokia)
Papildyta:
eleina,o kokios firmos tokie pigus implantai?

mano daktarelis jaunas, bet patyres biggrin.gif
zinokit as vis pamirstu tos implantu firmos pavadinima blush2.gif prisiminsiu, butinai parasysiu. jei jus labai domina, galesiu gal veliau net jam paskambint ir paklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 17, 16:01)
zinokit as vis pamirstu tos implantu firmos pavadinima  blush2.gif prisiminsiu, butinai parasysiu. jei jus labai domina, galesiu gal veliau net jam paskambint ir paklaust  blush2.gif

Labai prasau parasyti,

ieskau klinikos kad ir specai butu ir nebrangininkai, pas mane situacija ne is lengvuju sinusi dugna reikia kelti ir t.t. Bet kai paziuriu nu kainos visur stulbinamos, nejau tiek daug milijonieriu LT
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 17, 15:01)
zinokit as vis pamirstu tos implantu firmos pavadinima  blush2.gif prisiminsiu, butinai parasysiu. jei jus labai domina, galesiu gal veliau net jam paskambint ir paklaust  blush2.gif

bet vieno dantuko protezavimas1200ir brangoka,siaip iki 1000.gal zaidzia,nuoolaida implantui,ir pakelia protezavimo kaina.na tarkim tokia taktika.zinau,kad taip buna
straumanai brangesni,korejietiski irgi
yra zydu ir kinieciu g-bos straumanai,jie pigesni,tik kalba,kad kokybes nera
na nezinau
baltarusai ir gamina implantus,isvis papiguciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 05 17, 16:39)
bet vieno dantuko protezavimas1200ir brangoka,siaip iki 1000.gal zaidzia,nuoolaida implantui,ir pakelia protezavimo kaina.na tarkim tokia taktika.zinau,kad taip buna
straumanai brangesni,korejietiski irgi
yra zydu ir kinieciu g-bos straumanai,jie pigesni,tik kalba,kad kokybes nera
na nezinau
baltarusai ir gamina implantus,isvis papiguciai biggrin.gif

girene, neerzink vilnieciu su Kauno kainomis...
1200 kaip Vilniui tikrai mazai, kitur 1600-1800 uzsipraso
Atsakyti