Na ką ir aš šaulys , ir dar Ugninis drakonas , Kaip MB sako 2 viename , geit užsiplieskiu , bet greit ir atlyžtu , kartais paprasčiausiai išjungiu nervus ir nieks manęs nepajudins

kritinėse situacijose išlieku rami , net per daug , užsispyrus , kartais kerštinga , kartais per daug atlaidi .... kartais per daug išdidi .
Gaminti nemėgstu, pavalgyt labai , alchogolis ne priešas , tvarkytis - kai užpuola priepolis ( generalinei tvarkai ) , dažnai pritingiu , su atmintim visiškai nedraugauju , dažnai bunu nepastovi ir sunkiai apsisprendžiu , kartais kaip tik pirma padarau , po to galvoju . Piniginiai klausimai - mėgstu leisti pinigus ir juos uždirbti - esu darboholikė . Karts nuo karto nutrūkstu nuo grandinės , karts nuo karto reikia pasitikrint ar vis dar galiu ką nors

Esu pavydi , nors pati be galo megstu flirtuot , aistringa , nuoširdi ir sąžininga - kartais net sau . Megstu patikti ir buti pastebėta . Dievinu draugus - jų turiu daug . Išprotėjusi dėl kelionių , turistinių žygių , laužų , žvakių ir kitokios romantikos , Kinijos ir Turkijos , žirgų ir šunų.
Baisu ar ne

man irgi