Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(ssaulyte0 @ 2011 01 13, 15:23)
kol gris namo mano fotikas, jau ir kita testuka reiks daryt, nieks nesigauna ax.gif

iš patirties tada galiu pasakyti, jeigu ta antra juostele turi nors truputi rausvos spalvos, tada greičiausiai ji ryškės ir testas bus po poros dienų teigiamas.
Jeigu ten tik pilkas brūkšnelis, ar tiesiog kažkoks šešėlis vietoje kur turėtų būti antra juostelė, tada greičiausiai ir po poros dienų testas nieko neparodys ir galų gale ateis mmm.

Dar vienas žmogus buvo labai teisingai pasakęs, kad geriau neieškoti šešėlių vakarykščiuose testuose o geriau kiekvieną dieną naują testą darytis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciquita*: 13 sausio 2011 - 14:37
QUOTE(*Ciquita* @ 2011 01 13, 14:27)
iš patirties tada galiu pasakyti, jeigu ta antra juostele turi nors truputi rausvos spalvos, tada greičiausiai ji ryškės ir testas bus po poros dienų teigiamas.
Jeigu ten tik pilkas brūkšnelis, ar tiesiog kažkoks šešėlis vietoje kur turėtų būti antra juostelė, tada greičiausiai ir po poros dienų testas nieko neparodys ir galų gale ateis mmm.

Dar vienas žmogus buvo labai teisingai pasakęs, kad geriau neieškoti šešėlių vakarykščiuose testuose o geriau kiekvieną dieną naują testą darytis  4u.gif

taip ir padarysiu mergaites, aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciquita* @ 2011 01 13, 15:27)

Dar vienas žmogus buvo labai teisingai pasakęs, kad geriau neieškoti šešėlių vakarykščiuose testuose o geriau kiekvieną dieną naują testą darytis  4u.gif

liudna patirtis rodo, kad vaiduokliukas kuris atsiranda veliau kai testuko negalima jau vertinti, nieko nebuna...
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 13, 17:30)
liudna patirtis rodo, kad vaiduokliukas kuris atsiranda veliau kai testuko negalima jau vertinti, nieko nebuna...

Na tikrai ne visada, kartais net ir veliau atsiradę vaiduokliukai, ne melagingi būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu,kad ir vėliau atsiradę vaiduokliukai yra teigiami.Man taip buvo 2 kartus, testukas tik po keletos valandų parodė vos vos įžiūrimą juostelę.Tik ką aš pastebėjau IŠ SAVO PATIRTIES kai aš pastojau prieš ovuliaciją ciklo pirmoje pusėje,testukas parodė 2 ryškias juosteles net tą pačią dieną nesulaukus mėnesinių.O kai pastojau po ovuliacijos ciklo antrojoje pusėje,po neįvykusių mmm reikėjo luktelti 4,5 dienas kad parodytų nors blyškius vaiduokliukus smile.gif
Atsakyti
As pries menesiuka irgi apturejau vaiduokliuka. Bet tas isdykelis gerai mus apgavo lotuliukas.gif schmoll.gif
Tad maziau ziurekit kas vyksta po ilgo laiko padarius testuka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažutis debesėlis @ 2011 01 14, 20:28)
As pries menesiuka irgi apturejau vaiduokliuka. Bet tas isdykelis gerai mus apgavo  lotuliukas.gif  schmoll.gif
Tad maziau ziurekit kas vyksta po ilgo laiko padarius testuka. bigsmile.gif

Pilnai sutinku, nes praeita menesi vos tik pasirodzius vaiduokliukui (po ilgesnio laiko) ir spejus jau apsidziaugti is karto mmm atejo verysad.gif Bet isimciu visada yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 01 14, 18:58)
Aš irgi pritariu,kad ir vėliau atsiradę vaiduokliukai yra teigiami.Man taip buvo 2 kartus,  testukas tik po keletos valandų parodė vos vos įžiūrimą juostelę.Tik ką aš pastebėjau IŠ SAVO PATIRTIES kai aš pastojau prieš ovuliaciją ciklo pirmoje pusėje,testukas parodė 2 ryškias juosteles net  tą pačią dieną nesulaukus mėnesinių.O kai pastojau po ovuliacijos ciklo antrojoje pusėje,po neįvykusių mmm reikėjo luktelti 4,5 dienas kad parodytų nors blyškius vaiduokliukus smile.gif

nelabai suprantu kaip galima pastot pries ovuliacija g.gif kiek zinau pastoji kai ivyksta ovuliacija, buna kad ovuliacija keleta dienu anksciau ivyksta arba buna kad kel.eta dienu veliau, tai gal ta tu turejai omeny?
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 01 14, 21:12)
nelabai suprantu kaip galima pastot pries ovuliacija  g.gif kiek zinau pastoji kai ivyksta ovuliacija, buna kad ovuliacija keleta dienu anksciau ivyksta arba buna kad kel.eta dienu veliau, tai gal ta tu turejai omeny?

Na, as nesu labai jau apsisvietusi sioje srityje, bet kiek zinau, tai vaisingu dienu intervalas apima kelias dienas pries O ir kelias dienas po, bet gal as klystu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 01 14, 20:19)
Na, as nesu labai jau apsisvietusi sioje srityje, bet kiek zinau, tai vaisingu dienu intervalas apima kelias dienas pries O ir kelias dienas po, bet gal as klystu.... smile.gif

na taip intervalas toks yra, tam kad jeigu saugausi mazdaug zinotum kada geriau susilaikyt, bet ovuliacija ivyksta tik viena karta ir jos metu yra pastojama, na buna kad isejes kiausinelis apie para dar yra vaisingas, nu bet pries ovuliacija kol kiausinelis neisejes tai nepastojama, tik organizmas gamina vaisingas gleives ir po truputi ruosiasi tai ovuliacija. na cia mano tokios zinios bet gal ir as klystu biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti