supykau tada už tą sugaištą vakarą, kai užsisakėm ten per pigiai į Turkiją ir nepatvirtino... ir iš to keršto išdūmėm su paskutine minute į Egiptą. Tai sėdžiu dabar visa patenkinta, pailsėjusi ir nudegusi...
Sveiki,
supykau tada už tą sugaištą vakarą, kai užsisakėm ten per pigiai į Turkiją ir nepatvirtino... ir iš to keršto išdūmėm su paskutine minute į Egiptą. Tai sėdžiu dabar visa patenkinta, pailsėjusi ir nudegusi...
Vakar tik vakare parskridom. Nu bet patiko man tas adrenalinas... dabar jau grįžus patiko, bet kai reikėjo per vieną vakarą viską susiruošti, tai galvojau, kad esu durnė paskutinė...
Ir , aišku, pasisekė, kad patiko ir viešbutis, ir viskas ten buvo
. Jei būtų kas nenusisekę, tai būčiau gal ir neužbėgusi čia ne į temą girtis...
QUOTE(Mazule @ 2010 12 28, 22:11)
Man jau tos Amaros maišosi
- jei čia tas viešbutis, kuris Kemere - buvom
viskas lux, tik labai maža teritorija 
aha Kemere
na Tezai visai sudurnejo siemet, negana to, kad kainas kiekviena diena keitineja, tai jau kai uzsakyma siandien ryte isiuntem, ka tik atsake, kad jau kainos vel pakilo ir negali mums duoti keliones ryto kainom, kaina padidejo paie 300 zmogui, o buvom susiruose vaziuoti 8 zmones, nu nesamones kazkokias daro, kas per agentura!!! ne pirmi metai su jais vaziuojam, bet kad taip isidirbinetu
vsio, lauksiu Novaturo, uzkniso
QUOTE(egle50 @ 2010 12 29, 18:55)
na Tezai visai sudurnejo siemet, negana to, kad kainas kiekviena diena keitineja, tai jau kai uzsakyma siandien ryte isiuntem, ka tik atsake, kad jau kainos vel pakilo ir negali mums duoti keliones ryto kainom, kaina padidejo paie 300 zmogui, o buvom susiruose vaziuoti 8 zmones, nu nesamones kazkokias daro, kas per agentura!!! ne pirmi metai su jais vaziuojam, bet kad taip isidirbinetu
Aš tai manau kad čia agentūros bėda buvo... O gal Jūs bandėte internetu užsakinėti? Nes internetinė sistema pakibusi buvo mačiau siandien ir tada ne Jūs viena būsite pasimovusi...
QUOTE(Udrius @ 2010 12 29, 18:11)
Aš tai manau kad čia agentūros bėda buvo... O gal Jūs bandėte internetu užsakinėti? Nes internetinė sistema pakibusi buvo mačiau siandien ir tada ne Jūs viena būsite pasimovusi...
nu kokia agenturos klaida,kainas tai as pati matau tezu psl ir pagal tai renkuosi, o kad jie kas diena jas keicia, tai cia jau ju firmos vardo tikrai nekelia. net sitoj temoj yra pasisakymu, kad kainos per diena kelis k. keciasi...
beje, novaturas zada sausio 10 ismesti pasiulymus, tai nedaug liko laukti
QUOTE(egle50 @ 2010 12 29, 22:10)
nu kokia agenturos klaida,kainas tai as pati matau tezu psl ir pagal tai renkuosi, o kad jie kas diena jas keicia, tai cia jau ju firmos vardo tikrai nekelia. net sitoj temoj yra pasisakymu, kad kainos per diena kelis k. keciasi...
Cha, jei žiūrėjai www.teztour.lt , tai tikrai ten grybas buvo siandien. Visada reikia žiūrėti agentūrų rezervacijų puslapyje, kur prasideda adresas book ir t.t. Va čia visada teisinga info yra.
QUOTE(Udrius @ 2010 12 29, 20:53)
Cha, jei žiūrėjai www.teztour.lt , tai tikrai ten grybas buvo siandien. Visada reikia žiūrėti agentūrų rezervacijų puslapyje, kur prasideda adresas book ir t.t. Va čia visada teisinga info yra.
cia ziurejau
http://book.teztour....ourSearchNew-lt
Labas rytas
patarkit kuris viešbutis geriau su 3 metų vaiku: MAJESTY MIRAGE PARK RESORT ar AMARA WING RESORT?
galvoju, kad Majesty geriau dėl vaiko...
o man neblogai ir į centriuką nulėkti 
Papildyta:
Labas rytas
patarkit kuris viešbutis geriau su 3 metų vaiku: MAJESTY MIRAGE PARK RESORT ar AMARA WING RESORT?
o man neblogai ir į centriuką nulėkti
turiu omenyje kur veiklos daugiau vaikams
Papildyta:
Labas rytas
turiu omenyje kur veiklos daugiau vaikams
QUOTE(aurezas @ 2010 12 29, 10:34)
Su trijų metų panele
QUOTE(Mazule @ 2010 12 30, 10:47)
Su trijų metų panele
. Jei kas domins - rašykite AŽ, ale kad jūs jau nusipirkote berods 
aha atrodo kad taip į MAJESTY MIRAGE PARK RESORT
man tezai butu privalumas jei skraidintu is Palangos... bet daugiau tai sedziu ir laukiu novaturo
QUOTE(ingusiaa @ 2010 12 30, 12:34)
man tezai butu privalumas jei skraidintu is Palangos... bet daugiau tai sedziu ir laukiu novaturo 
Įdomu įdomu ką novaturas pasiūlys
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2010 12 30, 12:34)
tas tai taip privalumas būtų, nereiktų su vaiku iki vln krapštytis