Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010-2011 metai

g.gif
QUOTE(Smurka @ 2011 01 03, 12:26)
Planuoja.

O aš jau balandžio pradžioj išminu į savo Turkijėlę yess.gif

O gal žinai, kodėl į Kušadasį lietuviai veža per Bodrumą, o ne per Izmirą, per kur būtų dau arčiau?
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 03, 13:49)
g.gif
O gal žinai, kodėl į Kušadasį lietuviai veža per Bodrumą, o ne per Izmirą, per kur būtų dau arčiau?

Nei į Kušadasį, nei į Bodrumą nesusirenka pilni lėktuvai, o didžiąją kelialapio kainą lėktuvo bilietas ir sudaro
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 01 03, 13:40)
Tai kas zinias skaitys ?  g.gif
I kuria dabar puse ?  biggrin.gif

NA, gera vieta ilgai tuščia nebūna, bus kam paskaityt smile.gif
Apie pusę dar nežinau. Greičiausiai ta pati - Kemero regionas
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 01 03, 13:02)
Nei į Kušadasį, nei į Bodrumą nesusirenka pilni lėktuvai, o didžiąją kelialapio kainą lėktuvo bilietas ir sudaro

Supratau, bet jau dardėti iki to Kušadasio ir atgal 3,5 valandos tikra nelaimė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 03, 14:09)
Supratau, bet jau dardėti iki to Kušadasio ir atgal 3,5 valandos tikra nelaimė biggrin.gif

Viskas priklauso nuo paklausos. Kažkodėl lietuviai Bodrumą ir Kušadasį nelabai myli, nors aš nesuprantu kodėl
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 01 03, 13:02)

NA, gera vieta ilgai tuščia nebūna, bus kam paskaityt smile.gif

As taip pat i Kemero puse vis traukiu smile.gif Siemet taipogi planuoju, jau beveik vietine ten pasidarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2011 01 03, 14:20)
As taip pat i Kemero puse vis traukiu smile.gif Siemet taipogi planuoju, jau beveik vietine ten pasidarysiu biggrin.gif

pastebėjau, kad dauguma į Kemerą lekia biggrin.gif ir aš įvertinsiu, gal taip pat vietine patapsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 01 03, 13:15)
Viskas priklauso nuo paklausos. Kažkodėl lietuviai Bodrumą ir Kušadasį nelabai myli, nors aš nesuprantu kodėl

Na Bodrume nebuvau, bet Kušadasiskaip miestelis man labai patiko, išvengus turistų perkrauto senamiesčio labai įdomu pažiūrėti kaip vietiniai gyvena. Tačiau nežiūrint jo grožio, jis turi ir minusų:
- kaip minėjau ilgai užtrunka kelionė nuo viešbučio,
- didelė dalis viešbučių neturi pliažo, vietoje to status skardis, todėl jiems tenka dardėti į viešą pliažą miestelio centre doh.gif jeigu ir yra pliažas, tai pakankamai nedidelis
- europinėje Turkijos dalyje mėgsta ilsėtis turkai doh.gif prisiminiau gūdžius tarybinius laikus, kai žmonės neturėjo elementaraus supratimo kaip elgtis schmoll.gif viešbučio personalas ant ausų stovi prieš treninguotus babajus biggrin.gif
- miestelis įlankoje, todėl srovės suneša visokias šiukšles ir nelabai malonu maudytis purviname vandenyje schmoll.gif
Nežiūrint to, nors kartą ten nuskristi verta, o be to iš Kušadasio iki Pamukalės, Efeso ir Izmiro ranka paduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 01 03, 13:15)

O kaip juos myleti, jeigu isankstiniame pardavime nera ? biggrin.gif Siemet, jeigu butu buves Marmaris, tai gal i Icmelera butume nuskride. Turiu toki nora ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 01 03, 14:02)

Mes siais metais gal irgi i Kemera trauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 01 03, 12:45)
Mes siais metais gal irgi i Kemera trauksim drinks_cheers.gif

ka pasirinkai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuriu, yra pasiulymas i Amelia beach resort 2+1 vaikas (iki 13 m) nuo 05.31, 10 n 5500 Lt. Aisku dar agenturos nuolaida nusimestu. As asmeniskai imciau, jeigu vaikas butu tinkamo amziaus ax.gif Pernai be keliu litu 6000 mokejom uz sita pati reikala mokejom. Beje raso, kad 05.31 liko tik 3 vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 03, 15:25)
ka pasirinkai mirksiukas.gif

Ingusiaa kur uzrode Vogue Avantgarde, patiko jis man, reikes megint thumbup.gif
Atsakyti