Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010-2011 metai

Pasinaudojau aš irgi novaturo nuolaidom ir sumokėjau avansą birželio mėn. 4 žmonėms į delphina deluxe resot 6500lt. thumbup.gif
Atsakyti
Meryan ir Maxim
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 01 10, 13:46)
Pasinaudojau aš irgi novaturo nuolaidom ir sumokėjau avansą birželio mėn. 4 žmonėms į delphina deluxe resot  6500lt. thumbup.gif

kokio amziaus vaikai?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 01 10, 15:46)
Pasinaudojau aš irgi novaturo nuolaidom ir sumokėjau avansą birželio mėn. 4 žmonėms į delphina deluxe resot  6500lt. thumbup.gif

o tau jau patvirtino? blink.gif nes man sake kad tik poryt bus patvirtinimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 01 10, 15:38)
nagi Udriau parodyk Iberostaru kaina  mirksiukas.gif

As ir girdejau kad iberostar geras tinklas, mes tenerifej iberostar esam buve, patiko man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 10, 14:47)
kokio amziaus vaikai?

vaikai 6m. ir 12m. gavom pranešimą,kad mokėjimą gavo,ir nuodė datas kada sumokėti likusius pinigus.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 10, 15:48)
oho kodel taip ilgai tvirtina blink.gif

uzklausiau, sake todel kad sea view, land view iskart butu patvirtine...

pasimoke novaturas is musu atvejo praeitais metais, tai siemet atidziau ziuri i sea view biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 10 sausio 2011 - 14:54
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 10, 15:55)
biggrin.gif  biggrin.gif  tik jau nesakyk,kad nepatinka. biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

cia su vaizdu i jura ar ne?
na tada matyt isties atidziai perziuri ar bus kambariu tai datai biggrin.gif nes poto grynas nuostolis jiems biggrin.gif

aha, praeitais metais atidziai nepaziurejo tai buvo nuostolis jiems neblogas biggrin.gif siais metais meginom palace ziuret sea view, tai net neleido uzsakinet biggrin.gif
Papildyta:
patvirtino ir mums thumbup.gif geguzes 20d 11 naktu, sea view 2+1 8000lt vogue avantgarde thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 01 10, 14:01)
aha, praeitais metais atidziai nepaziurejo tai buvo nuostolis jiems neblogas biggrin.gif siais metais meginom palace ziuret sea view, tai net neleido uzsakinet biggrin.gif
Papildyta:
patvirtino ir mums thumbup.gif geguzes 20d 11 naktu, sea view 2+1 8000lt vogue avantgarde thumbup.gif

nusprende jusu nebepriimti i Palaca biggrin.gif
na ir gerai,dar pigiau gavosi Vogue avantgarde thumbup.gif
sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 10, 16:10)
nusprende jusu nebepriimti i  Palaca biggrin.gif
na ir gerai,dar pigiau gavosi Vogue avantgarde thumbup.gif
sveikinu thumbup.gif

nu bet tikrai, tezture norejom rezervinti dar gruodi, netvirtino, dabar novature siaip del kainos idomu buvo, tai irgi net nedave sea view, nenori, kaip sau nori biggrin.gif Ismeginsim Vogue avantgarde thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 01 10, 15:46)

gal galima issamiau kaip tai pavyko nes mum agenturoi duoda 2+2 geguzes pradzioj 7nakvynem 6700Lt
Atsakyti
Gali skirtis kambario tipas ir vaikų amžius
Atsakyti