Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

[COLOR=fuchsia]NA, LIEMENELES MANAU DAUGELIUI IS MUSU NEPRIREIKS... NES ARBA NUGARA ARBA PECIAI BUS ATVIRI... tongue.gif

KELIARAISTI PER MERGVAKARI JAU GAVAU IR PAZADEJAU, KAD MAUSIUOSI... mirksiukas.gif flirt.gif

JIS IR BUS TAS ZYDRAS...
NA, REIKIA DAR KAZKO SENO IR KAZKO SKOLINTO, NES VISKAS NAUJA - SUKNUTE, BATELIAI, PEDKELNES... PRAKTISKAI VISKAS biggrin.gif

NA, O APATINIS TRIKOTAZAS MAN TURI BUTI SVARBIAUSIA LABAI PATOGUS IR, KAD NESIMATYTU PER SUKNELE (TARKIME STRINGAI PAZEMINTU LIEMENIU).. good.gif...

NA, O DEL PRABANGOS, NEMANAU, KAD KUO NORS JI NUSTEBINSIU, NES IR PATS PRABANGIUS APATINIUS YRA NE KARTA PADOVANOJES..flirt.gif ...[ /COLOR
]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny: 01 birželio 2006 - 18:21
QUOTE(helena @ 2006 06 01, 20:09)
kodel? niekad tokio daikto nerodei? biggrin.gif

jis žino kad yra toks daigtas dedamas per vestuves bet turbūt manęs su juo neišsivaizduoja lotuliukas.gif manau jam patiktų ax.gif blush2.gif gal vis tik įsigyti tokį dalykėlį ax.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jenny @ 2006 06 01, 20:19)
[COLOR=fuchsia]NA, LIEMENELES MANAU DAUGELIUI IS MUSU NEPRIREIKS... NES ARBA NUGARA ARBA PECIAI BUS ATVIRI... tongue.gif

KELIARAISTI PER MERGVAKARI JAU GAVAU IR PAZADEJAU, KAD MAUSIUOSI...  mirksiukas.gif  flirt.gif

JIS IR BUS TAS ZYDRAS...
NA, REIKIA DAR KAZKO SENO IR KAZKO SKOLINTO, NES VISKAS NAUJA - SUKNUTE, BATELIAI, PEDKELNES... PRAKTISKAI VISKAS biggrin.gif

NA, O APATINIS TRIKOTAZAS MAN TURI BUTI SVARBIAUSIA LABAI PATOGUS IR, KAD NESIMATYTU PER SUKNELE (TARKIME STRINGAI PAZEMINTU LIEMENIU).. good.gif...

NA, O DEL PRABANGOS, NEMANAU, KAD KUO NORS JI NUSTEBINSIU, NES IR PATS PRABANGIUS APATINIUS YRA NE KARTA PADOVANOJES..flirt.gif ...[ /COLOR
]

man klasiokė neblogą mintį pametėjo, kad pasiskolinti grandinėlę ant kojos tongue.gif sakiau iš vyriausios savo pamergytės pasiskolinsiu ax.gif tik ką čia seno užsidėjus g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 06 02, 15:55)

paprastas ,bet grazus daiktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 03, 09:16)

ir dar patogus. nereik vargt liemeneles ieskant,ir pilbukas graziai atrodo suknele varstant ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

gazu, bet man atrodo nepatogus schmoll.gif toks vaizdelis, kad viska zemyn tempia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 06 07, 23:10)
gazu, bet man atrodo nepatogus  schmoll.gif toks vaizdelis, kad viska zemyn tempia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man tai kaip tik naturaliai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 03, 09:16)

tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na čia dauguma merginų sako jog be liemenėlės bus, nes suknele nuogais pečiais, tai aš žadu dėtis liemenėlę - balkonetę, nes pas mane irgi bus nuogi pečiai. O be liemenėlės, tai man kažkaip, kai nueisim su Brangiausioju liuku, nusivilgsiu suknelę ir iškart taip nuogai stovėti kažkaip nei šis nei tas g.gif O nueiti kažkur apsirengti gražius apatinius man neišeis, nes maniškis pats norės mane nurengti.. blush2.gif ax.gif
na o keliaraištį tai būtinai dėsiuos, ir užsisakiau, kad būtų su mėlynais kaspinėliais. O dėl kojytės demonstravimo, tai man tai negėda, ten iki pat kelnaičių žinoma sijono nekelsiu... ax.gif nors maniškis sakė vesis mane į persirengimo kabiną keliaraiščio numauti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano liemenukas tai bus prie suknelės prisiūtas, o triusikėliai toookio plono gifiūro, Miglėje viską pirkau biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(pesimiste @ 2006 06 04, 16:49)

abudu labai grazus.... wub.gif
Atsakyti