Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(suntea7 @ 2011 05 10, 12:23)
Pėdkelnių nesidėjau, nes buvo vasaros karšta diena, net ir neplanavau savęs kankinti taip smile.gif
O apatinį trikotažą nusipirkau gana nebrangų, bet tikrai kokybišką, džiaugiuosi atradusi Acousma firmą, iki šiol perku šį apatinį trikotažą bigsmile.gif  thumbup.gif

gal galit pasidalinti kur gauti sio apatinio trikotazo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 05 10, 19:40)
gal galit pasidalinti kur gauti sio apatinio trikotazo smile.gif

Aš asmeniškai pirkau tai Urmo bazėje, bet kiek mačiau tai yra ir internetinėse parduotuvėse pirkti (per google pabandykit paieškoti). Yra labai smagių besiūlių apatinių ir su silikoniniais užpildais, super suformuoja krūtinę, tikrai kokybiški produktai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 11 gegužės 2011 - 07:33
QUOTE(būsimoji @ 2011 05 08, 15:38)
Nerandu liemenėlės, kuriai nuėmus petnešėles, šioji laikytų krūtinę normaliai. Suknelė tokia, kad be liemenėlės pati nejaukiai jausiuos, nes ties krūtine tik priglunda  doh.gif Pasilenksiu ir bus siurprizai  biggrin.gif 
Gal vis dėlto rinktis korsetuką?

turbūt geriausias variantas korsetukas, tik aišku, kad būtų patogus. o permatomos petnešėlės man nepatinka schmoll.gif jos vistiek matosi g.gif
mano suknelė su korsetu, tai iš apatinių man tereikės kelnaičių, o kadangi suknelė plonytė, tai turbūt reikės kažko iš besiūlio trikotažo g.gif
pedkelnių ar kojinių tikrai nesidėsiu, planuoju, kad bus karšta diena lotuliukas.gif

Acousma ir man patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2011 05 08, 21:38)
Dekites korsetuka (bet ne ta toki, kur suverzia per visus galus, bet minksta ir patogu) 4u.gif  Va toki

Pries saule tos permatomos liemeneles daznai sviecia dar labiau smile.gif
Tad tikrai geriausias pasirinkimas butu - korsetukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2011 05 08, 21:38)
Dekites korsetuka (bet ne ta toki, kur suverzia per visus galus, bet minksta ir patogu) 4u.gif  Va toki

Nusipirkau panašaus tipo liemenėlę Miglėj už 59 Lt. Puikiai laiko thumbup.gif
Dar vienas pliusas mano "to do" sąraše wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 10 28, 11:29)
Aš dėvėjau tokią liemenėlę. Labai gerai jaučiausi su ja ax.gif

QUOTE(būsimoji @ 2011 05 08, 15:38)
Nerandu liemenėlės, kuriai nuėmus petnešėles, šioji laikytų krūtinę normaliai. Suknelė tokia, kad be liemenėlės pati nejaukiai jausiuos, nes ties krūtine tik priglunda  doh.gif Pasilenksiu ir bus siurprizai  biggrin.gif 
Gal vis dėlto rinktis korsetuką?

aš ilgai ieškojau ir radau tokią kaip pim buvo rodžiusi thumbup.gif thumbup.gif yahoo.gif yess.gif yess.gif yu.gif
radau Akropoly parduotuvėj Miglė. Kitose Miglės parduotuvėse nemačiau, kad būtų, tik Akropoly, kainavo 170Lt. Laiko labai gerai, jau išbandžiau su paprasta suknele be petnešėlių - gėris smile.gif o prilaikyt pas mane tikrai yra ką blush2.gif
Atsakyti
maniau, kad vestuvinius naktinukus tikrai imsiu baltos spalvos, taciau, mano brangiajam patinka labiau juodi, ka darytujmete mano vietoje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 22, 12:59)
maniau, kad vestuvinius naktinukus tikrai imsiu baltos spalvos, taciau, mano brangiajam patinka labiau juodi, ka darytujmete mano vietoje? biggrin.gif

Imčiau juodus ir nesukčiau galvos dėl tradicijų, juk svarbiausia, kad jam patiktų wub.gif
Atsakyti
Stilingoms vestuvems, naujausia SS 2011 kolekcija
Parduotuve UK, siuncia i Lietuva per 7 dienas smile.gif

grazios tokios Bridal kojines:
user posted image

Nuotakai:
user posted image

user posted image

user posted image

dar siaip labai grazus:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Miela ir labai moteriska ideja - gali buti kaip dovana - kiseniniai kvepaliukai smile.gif

Atsakyti
As tai ketinu koki shaperwear bodi pirkti, nes suknele prigludus, tai labai pilvas atsikisa
Atsakyti
turiu galvos skausma, kadangi suknele atvira nugara, reikia liemeneles , kurios nesimatytu...
ar kas esate bandziusios toki varianta ? ar pasiteisina ?
user posted image
Atsakyti
Pati nesu bandzius, bet ir blogu ir geru atsiliepimu girdejus. Bent jau laikosi tai gerai, kiek girdejau. Siaip galima rast liemeneliu, korsetu, bodziu atvirai nugarai
Ziurint kiek ta nugara atvira. Kai pati ieskau apatiniu tai tokiu idomybiu prisiziurejau.

Pav. http://www.victorias...name=vsdWrapper

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 02 vasario 2012 - 13:33