Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(krishana @ 2011 08 30, 20:47)
Dabar galima 3 kartus jungti atbulini, visus 3 kartus galima isnaudoti o 4 kartas jau viso gero  smile.gif

Nuo 1 iki 3 kartų pakėlė? bigsmile.gif O nekritinių klaidų irgi daugiau galima daryti, nuo 6 iki 8 lyg ir? 9 kartą užgęsus vairavimą perima egzaminuotojas, jei gerai suskaičiavau iš šono stebėdama biggrin.gif Kas dar pasikeitę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krishana @ 2011 08 30, 19:47)
Dabar galima 3 kartus jungti atbulini, visus 3 kartus galima isnaudoti o 4 kartas jau viso gero  smile.gif

T formoj tai berods 2 kartus, man antrą kartą laikant egzaminuotojas labai akcentavo tą dalyką. g.gif
Atsakyti
Na, laikiau 3 kartus ir visus 3 kartus jie patys sake kad galima 3 kartus jungtis, kadangi pirma karta uzvaziavau ant linijos T formoj ir jis man pasake kad turejau gi 3 kartus sansa taisytis ir jungti ta atbulini, antra karta kai vaziavau mieste, ir neislaikiau tai jau gale paklausiau , o kai trecia karta laikiau irgi klausiau kadangi truputi per anksti pradejau sukti vaira ir sake gali 3 kartus jungti atbulini.
Galima daryti 8 NK klaidas, i jas iena ir uzgesimas ir tie atbuliania ,viskas kas yra NK smile.gif

Del atbulinio tai pakeiste visai neseniai nuo 1 iki 3, kadangi dar ziama kai laikiau buvo galima tik 1 karta ijungti, , nors man atrodo pasitaisyti buvo galima, zodziu smile.gif geriau dar karta pasitikslinti pas instruktoriu, o jeigu jau baiget mokykla, pries vairavimo egzamina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 08 30, 21:25)
T formoj tai berods 2 kartus, man antrą kartą laikant egzaminuotojas labai akcentavo tą dalyką.  g.gif

Idomiai...as klausiau ar T formoj galima pasitaisyti, sake kad NE, kaip ivaziavai taip, cia nera parkavimas, tik statant masina galima taisytis g.gif Tai kaip cia tada...Nu, bet jei uzvaziavai ant linijos gal geriau ir pataisyti, negu iskart viso gero blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 08 31, 06:58)
Idomiai...as klausiau ar T formoj galima pasitaisyti, sake kad NE, kaip ivaziavai taip, cia nera parkavimas, tik statant masina galima taisytis  g.gif Tai kaip cia tada...Nu, bet jei uzvaziavai ant linijos gal geriau ir pataisyti, negu iskart viso gero  blink.gif

Man visus 3 kartus leido pasitaisyti.Turi leisti!Nebent lietei gaireles...
Ir dar..Man atrodo,jei jau matai,kad kazkas nesigaus,kad uzvaziuosi ant linijos,ar dar kazkas,tiesiog sustoti nepadarius manevro iki galo ir pasakyti,jog matai,kad nepastatysi masinos gerai,todel noretum pasitaisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, geras patarimas.Uch...kuo daugiau patarimu pries TA diena lotuliukas.gif Sian aikstej ant estakados jau su gazu bandziau.Viskas OK, nei atgal nepavaziavau, nei gesau thumbup.gif Ir NESKUBEJAU, tai viskas butu gerai, tik 90laipsniu kampu statytis si karta teko pasitaisant visus kartus.Matyt miego trukumas vaikia, kai kelias dienas is eiles 5 ryto reik keltis i vazinejimus... unsure.gif

Nu ir gal geriau, kad instruktorius griezciau jama negu per egza...lengviau bus.Gal...
Atsakyti
Sveikos. O ar kuo nors skiriasi vairavimo egzaminas su automatu važiuojant? g.gif Na jei labai nesigauna su mechanine, galima gi su automatu?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 31, 10:32)
Sveikos. O ar kuo nors skiriasi vairavimo egzaminas su automatu  važiuojant? g.gif  Na jei labai nesigauna su mechanine, galima gi su automatu?

Su automatine irgi reikia priprasti jungineti svirti smile.gif Del laikymo, tai man sake kad negalima. Todel ir laikiau su mechanine smile.gif
Bet paklausk dar regitros darbuotoju, kadangi viskas keiciasi. Galiu tik pasakyti kad su automatu vietu labai mazai, ir tai tik i savaite atrodo yra tik 3 dienos kai laiko su automatu smile.gif todel vietu mazoka.
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 08 31, 08:58)
Idomiai...as klausiau ar T formoj galima pasitaisyti, sake kad NE, kaip ivaziavai taip, cia nera parkavimas, tik statant masina galima taisytis  g.gif Tai kaip cia tada...Nu, bet jei uzvaziavai ant linijos gal geriau ir pataisyti, negu iskart viso gero  blink.gif

Nu cia dabar smile.gif
Aisku kad galima taisytis, jeigu matai kad pvz. uzvaziuosi ant linijos, laisvai taisykis, bet jeigu jau ivaziavai tai viso gero.
T formoj kai isvaziuoji reikia truputi pasukti masina i kaire ir padaryti toki didesni posuki ir iskart sukti vaira i desine.

Siaip tokiu istoriju as prisiskaiciau pakankamai, ypac del dirzo. Man instruktorius iskart pasake, jeigu kazkas bus ne taip eik rasyti pareiskima. Nes pvz. taisyklese niekur neparasyta del dirzo per registros egzo, bet KET aiskiai parasyta kad aiksteleje ar kieme dirbaz yra NEBUTINAS smile.gif

Regitrininkas vertina jusu pratima tik kai jus uztrauket rankini stabdy. iki tol galima taisytis kiek nori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishana: 31 rugpjūčio 2011 - 09:50
QUOTE(krishana @ 2011 08 31, 09:48)
Nu cia dabar smile.gif
Aisku kad galima taisytis, jeigu matai kad pvz. uzvaziuosi ant linijos, laisvai taisykis, bet jeigu jau ivaziavai tai viso gero.
T formoj kai isvaziuoji reikia truputi pasukti masina i kaire ir padaryti toki didesni posuki ir iskart sukti vaira i desine.
Regitrininkas vertina jusu pratima tik kai jus uztrauket rankini stabdy. iki tol galima taisytis kiek nori smile.gif

Na, aš truputį įsikišiu: T formoj taisytis gali sukinėjant vairą, bet ne pavažinėjimais į priekį, kaip parkavime statmenai, įstrižai ar lygiagrečiai. Ir dar, man įvažiavus į T formą neleisdavo užkelti rankinio, kai tik įvažiuoju gerai ir išvažiuoju, tik tada leisdavo rankinį užkelt ir jis įvertindavo. Kaip man aiškino, jog negaliu rankinio traukti, nes tai yra įvažiavimas į sankryža ir aš trukdyčiau eismui su savo sustojimais.
O parkavime, daryk ką nori, tik įvažiuok gerai, nieko neužkliudyk ir nelipk ant linijų.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 31, 12:01)
Na, aš truputį įsikišiu: T formoj taisytis gali sukinėjant vairą, bet ne pavažinėjimais į priekį, kaip parkavime statmenai, įstrižai ar lygiagrečiai. Ir dar, man įvažiavus į T formą neleisdavo užkelti rankinio, kai tik įvažiuoju gerai ir išvažiuoju, tik tada leisdavo rankinį užkelt ir jis įvertindavo. Kaip man aiškino, jog negaliu rankinio traukti, nes tai yra įvažiavimas į sankryža ir aš trukdyčiau eismui su savo sustojimais.
O parkavime, daryk ką nori, tik įvažiuok gerai, nieko neužkliudyk ir nelipk ant linijų.

Visgi, aš nesuprantu "T formos sankryža" pratimo esmės. Kaip realybėje tai atrodytų? Kodėl mes pravažiuojame sankryžą, tada grįžtame į ją atbulomis, o galiausiai, išvažiuojame ta pačia kryptimi, kaip ir pravažiavome? Maniau, T forma, tai yra parkavimosi pratimas, kai pilnoje mašinų stovėjimo aikštelėje reikia įsiparkuoti statmenai, (linijos=kiti automobiliai) nekliudant aikštelės viduryje numestų automobilių (gairės), bei taip pat gražiai išvažiuoti. unsure.gif

Plius, parkavime ant linijų užvažiuoti galima, svarbu "pasistačius" automobilį būti jau nebe ant jų. O T formoje užvažiuoti draudžiama. Ar ir čia kažkas pasikeitė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santaika: 31 rugpjūčio 2011 - 11:17
QUOTE(Santaika @ 2011 08 31, 11:08)
Visgi, aš nesuprantu "T formos sankryža" pratimo esmės. Kaip realybėje tai atrodytų? Kodėl mes pravažiuojame sankryžą, tada grįžtame į ją atbulomis, o galiausiai, išvažiuojame ta pačia kryptimi, kaip ir pravažiavome? Maniau, T forma, tai yra parkavimosi pratimas, kai pilnoje mašinų stovėjimo aikštelėje reikia įsiparkuoti statmenai, (linijos=kiti automobiliai) nekliudant aikštelės viduryje numestų automobilių (gairės), bei taip pat gražiai išvažiuoti.  unsure.gif

Plius, parkavime ant linijų užvažiuoti galima, svarbu "pasistačius" automobilį būti jau nebe ant jų. O T formoje užvažiuoti draudžiama. Ar ir čia kažkas pasikeitė?  g.gif

T formos pratimas yra kaip įvažiavimas į garažą, o linijos - kaip betoninės sienos, čia taip vaizdžiai biggrin.gif Todėl ant jų užvažiuoti ir negali, nes realybėj į sieną irgi negali daužtis.
Atsakyti
QUOTE(PurpleOrchid @ 2011 08 31, 12:43)
T formos pratimas yra kaip įvažiavimas į garažą, o linijos - kaip betoninės sienos, čia taip vaizdžiai  biggrin.gif  Todėl ant jų užvažiuoti ir negali, nes realybėj į sieną irgi negali daužtis.

Ar sienos, ar mašinos, nesinorėtų nei į vieną, nei į kitą įvažiuoti biggrin.gif O garažas, tai irgi parkavimas, tai būtent taip aš ir suprantu. Mane čia iš vėžių išmušė aukščiau buvęs komentaras "Kaip man aiškino, jog negaliu rankinio traukti, nes tai yra įvažiavimas į sankryža ir aš trukdyčiau eismui su savo sustojimais." Norėčiau plačiau apie tą sankryžą, nes nesuvokiu jos egzistavimo čia rolleyes.gif
Atsakyti