Laba,
Gal galetumete ideti Kaledu pyrago recepta, kur dziovintus vaisius iki kepimo reikia brandinti uzpylus romu. Niekaip nesurandu pati.
QUOTE(aya @ 2011 11 13, 14:21)
Laba,
Gal galetumete ideti Kaledu pyrago recepta, kur dziovintus vaisius iki kepimo reikia brandinti uzpylus romu. Niekaip nesurandu pati.
Gal galetumete ideti Kaledu pyrago recepta, kur dziovintus vaisius iki kepimo reikia brandinti uzpylus romu. Niekaip nesurandu pati.
tikriausia cia kalbate apie ta kuris yra sios temos pirmam puslapi. jis taip ir vadinas kaledinis pyragas.

QUOTE(beibis @ 2011 11 13, 11:36)
o gal kas galit patarti kur rasti Kalėdinio pyrago tešlos ruošimo aprašymą, nes ta pagrindinė nuoroda pagrinde tik aprašo pyrago sudėtį ir laikymą iškepus. O kaip tešlą daryt
ačiū 


tai kad nėra ką čia daug rašyti - išplaki kiaušinius su cukrumi, įmaišai kambario temperatūros sviestą (galima ir lydytą pilti), sultis, bei miltus. O tada visą šitą reikalą sumaišai su džiovintais vaisiais. Čia gi ne biskvitas, kur labai svarbus pats tešlos ruošimo procesas. Šitam pyragui tikrai nėra svarbu kiek gerai išplaksi kiaušinius ar kokia eiga sumaišysi produktus.
QUOTE(MergickaN @ 2011 11 13, 14:30)
tikriausia cia kalbate apie ta kuris yra sios temos pirmam puslapi. jis taip ir vadinas kaledinis pyragas. 

Taip apie ta. Jau pati susivokiau, kad cia tas pats pyragas, tik vienos iki kepimo vaisius palaiko uzpiltus romu/brendziu, o kitos - ne. Bandysiu kepti, dar niekada nekepiau, bet kelis kartus teko ragauti

kaledini pyraga ruosiuosi kepti menesio gale, pirmam psl parasytame recepte rasoma, jog laikyti galima saldytuve..ar tiesa?
nesupelis?gal medaus dedate, nes tai naturalus koncervantas
nesupelis?gal medaus dedate, nes tai naturalus koncervantas

Kaip jūs darot, jog sausainiai būtų minkštučiai? Dieną prieš Kalėdas įdedat obuolį į dežutę, kurioje laikot sausainius?
Arba aš per daug miltų pridedu, nes kai tik sausainiai atvėsta, dantis galima susilaužyti.


QUOTE(NickaD @ 2011 11 13, 18:08)
Kaip jūs darot, jog sausainiai būtų minkštučiai? Dieną prieš Kalėdas įdedat obuolį į dežutę, kurioje laikot sausainius?
Arba aš per daug miltų pridedu, nes kai tik sausainiai atvėsta, dantis galima susilaužyti. 


As kepu tik pagal Cipciuko guminiu meduoliu recepta, tai sitie man nebuna kieti, kad dantis issilauzciau


QUOTE(vivir @ 2011 11 13, 19:31)
Tai jį reikia dėti į pačius sausainius? Ar į dėžutę, kurioje jie sudėti? Supjaustytą obuolį?
QUOTE(NickaD @ 2011 11 13, 19:42)
Tai jį reikia dėti į pačius sausainius? Ar į dėžutę, kurioje jie sudėti? Supjaustytą obuolį?
i dezute


supjaustytą?


as dedu visa, ciela, ty

Laba vakara,
Labai aciu uz atsakymus apie meduoliuku dekoaravima ir ju laikyma....taigi isvada - kad galima tik issikepti anksciau, o dekoruoti visgi teks pries sventes......
As va skaitinedama temas susimasciau..norejau kokiu graziu meduoliuku prikepti savo uosvienei....bet ji jau moteris garbingam amziui.....tai jei mano meduoliai gausis mediniai...tai nelabai ir ikas i juos
tai noredama nustebinti galiu stipriai apsikvailinti......
Labai aciu uz atsakymus apie meduoliuku dekoaravima ir ju laikyma....taigi isvada - kad galima tik issikepti anksciau, o dekoruoti visgi teks pries sventes......
As va skaitinedama temas susimasciau..norejau kokiu graziu meduoliuku prikepti savo uosvienei....bet ji jau moteris garbingam amziui.....tai jei mano meduoliai gausis mediniai...tai nelabai ir ikas i juos





