Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

Brangioji Estrelija, as paprasiau moderatores, kad uzdarytu sia tema. As labai apgailestauju, kad egzistuoja tiek ziauriu, nei sirdies nei suvokimo neturinciu moteru, kurios cia isismaginusios nesupranta ka daro. Labai linkiu tau neprarasti jau atsiradusios vilties ir kabintis i gyvenima ir ragais ir nagais. Manau, ivertinus aplinka, kokia cia lankosi, protingiau butu mums bendrauti per az. Rasyk brangioji man i az - man labai svarbu kaip tau sekasi ir tikrai kuo galesiu stengsiuos tau padeti.
Atsakyti
netikekite viskuo, ka skaitote, tai virtuali erdve, o tiesa zino tik pagrindine sios istorijos veikeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 29, 14:10)
1. Skambinti i seniunija ir sakyti, jog jos neitu, jog pasitvirtino ju duomenys, kurie skiriasi nuo cia esamu pasakojimu?
2. Neskambinti ir laukti darbuotoju, kad jie isitikintu savo akimis apie pagalbos reikalinguma(dar karta kartoju, jei matys, kad pagalba nereikalinga, uzsides kryziuka, jog buvo melagingas iskvietimas).
3. Paskambinti, bet paprasyti, jog neitu i namus, bet lauktu pacios mamytes pasirodymo ju akiratyje?

o jusu, kas nors aplamai prase taip elgtis?

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 29, 14:16)
Pirmiausia del to, kad susiduriau su naiviu priesiskai nusiteikusiu mamu poziuriu del pagalbos.

cia ne forumo mamos naivios, o jus pati. Nes manot, kad jei kas, tai soc.tarnyba ir pagelbes. Klystat....

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 12 29, 14:27)
o soc rupyba sumokes uz darzeli,elektra ir kt.?

jei soc.tarnyba tokia visagale, tai gal visos einam ir prasom, kad kas men.apmoketu komunalinius mokescius? g.gif

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 12 29, 14:35)
Pati estrelija gali ten nueiti ir susitvarkyti visas pasalpas.

drinks_cheers.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 29, 14:47)
Galit nusiraminti: perskambinau ir pasakiau Estrelijos nuogastavimus del skurdumo ir vaiku atemimo.

sunku patiketi, kad jus taip pasielgete.
as asmeniskai jumis netikiu, kad staiga patapot kitokia ir paskambinus atsauket apsilankyma pas Estrelij@ g.gif

QUOTE(Dusele @ 2010 12 29, 15:46)
Stiprybes tau.  4u.gif Tu esi savo gyvenimo seimininke, turi du vaikucius, turesi trecia, susikoncentruok i tai, o ne zinutes forume... Kas TIKRAI nores padet - susisieks su tavim pacia, juk visus kontaktus parasei, be to yra az...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 12 29, 15:54)
netikekite viskuo, ka skaitote, tai virtuali erdve, o tiesa zino tik pagrindine sios istorijos veikeja  4u.gif

Kokia jus teisi, sveikinu !
Atsakyti
Turiu silta dublionkyte ir kelis rubelius nestukei, bet esu vilniete, kas vaziuotu pas sia mama i Kauna ar siustu siuntini, galiu prisideti, perduoti rubelius siai mamai, nes i Kauna nevaziuoju, nezinau kaip perduoti rubelius siai mamytei, jei kas vaziuosit i Kauna pas ja, tai parasykit i az man, VLN
Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 29, 15:55)
Kokia jus teisi, sveikinu !

tikriausiai ne visai teisi, dar jus labai daug, o gal net viska zinote, ir dar vaidaggg 4u.gif
Atsakyti
estrelij@ ir man i Az gali drasiai rasyti.
jei ko reiks, kreipkis smile.gif
linkiu paciai stiprybes daug daug daug 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 16, 20:44)
as esu tokioj nevilti kad nezinau nei ka galvot nei ka daryt.tiesiog viskas taip gaunasi ko pati nenoriu.

Arune nepyk,pati toki gyvenima susikurei,vyra gera turejei,pati zinai kad jis is geros seimos,jio tevas yra mano vyro svogeris,galiu daug papasakot kaip tu elgeisi su jio seima,tu jio tevu neskaitei kaip uosviu,db trecias vaikas kur tu man sakei kad neturesi to vaiko ,kad pletkai,o pasirodo ne,idomu nuo ko tas vaikas,jei tu butum normali moteris tai susitaikitum su vyru ir augintum vaikus savo kartu,nereiketu pagalbos prasyt,man uz tave geda blush2.gif jauna esi negalvoji apie vaikus,apie Paulite, Luka kad jiems reik tevo,pagalvok o kambari galejiot susiremantuot patis,o dar kalbi kad vaziuosi i airije,tai turbut ten ir gavoji vaika palik doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irena0901 @ 2010 12 29, 16:03)
Arune nepyk,pati toki gyvenima susikurei,vyra gera turejei,pati zinai kad jis is geros seimos,jio tevas yra mano vyro svogeris,galiu daug papasakot kaip tu elgeisi su jio seima,tu jio tevu neskaitei kaip uosviu,db trecias vaikas kur tu man sakei kad neturesi to vaiko ,kad pletkai,o pasirodo ne,idomu nuo ko tas vaikas,jei tu butum normali moteris tai susitaikitum su vyru ir augintum vaikus savo kartu,nereiketu pagalbos prasyt,man uz tave geda blush2.gif jauna esi negalvoji apie vaikus,apie Paulite, Luka kad jiems reik tevo,pagalvok  o kambari galejiot susiremantuot patis,o dar kalbi kad vaziuosi i airije,tai turbut ten ir gavoji vaika palik doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jo, maladiec, damuskit damuskit, dar biski ir bus damusta.
Ot saunuoles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viskas gerai: 29 gruodžio 2010 - 15:08
viskas moterys mielos yra gerai,dziaugiuos kad gavau toki spyri i sikna,kad issigandau,nuejau pati as,moteris labai miela,siltai mane prieme,pasnekejom,viska aptarem,ji mane prisimena kaip imdavau maisto davini,pati buvo kazko ir issigandus biski kaip ir as.tvarkysimes vienkartine pasalpa,antradieni nueisiu i carita,liepe ir ten su ta moteriske pasneketi apie savo situacija.maisto davinius ir susitvarkysiu vel.kitai ziemai tvarkysimes su seima malkoms gauti kompensacija,nes sai pavelavom,eisiu pas psichologe sausio 3d,sake gali mus apgyvendinti kriziu centre jei as to pageidauju.
tik liepe nieko nebijoti,ir eiti ir klausti,moteris tikrai miela yra.
dar busim itraukti i sarasa sunkiai besivercianciu,pasieme mano tel jei kas nores mums pagelbeti.
jei norit galit paskambinti ir su ja pasneketi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 29, 16:08)
viskas moterys mielos yra gerai,dziaugiuos kad gavau toki spyri i sikna,kad issigandau,nuejau pati as,moteris labai miela,siltai mane prieme,pasnekejom,viska aptarem,ji mane prisimena kaip imdavau maisto davini,pati buvo kazko ir issigandus biski kaip ir as.tvarkysimes vienkartine pasalpa,antradieni nueisiu  i carita,liepe ir ten su ta moteriske pasneketi apie savo situacija.maisto davinius ir susitvarkysiu vel.kitai ziemai tvarkysimes su seima malkoms gauti kompensacija,nes sai pavelavom,eisiu pas psichologe sausio 3d,sake gali mus apgyvendinti kriziu centre jei as to pageidauju.
tik liepe nieko nebijoti,ir eiti ir klausti,moteris tikrai miela yra.
dar busim itraukti i sarasa sunkiai besivercianciu,pasieme mano tel jei kas nores mums pagelbeti.
jei norit galit paskambinti ir su ja pasneketi. mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 29 gruodžio 2010 - 15:13
QUOTE(irena0901 @ 2010 12 29, 16:03)
Arune nepyk,pati toki gyvenima susikurei,vyra gera turejei,pati zinai kad jis is geros seimos,jio tevas yra mano vyro svogeris,galiu daug papasakot kaip tu elgeisi su jio seima,tu jio tevu neskaitei kaip uosviu,db trecias vaikas kur tu man sakei kad neturesi to vaiko ,kad pletkai,o pasirodo ne,idomu nuo ko tas vaikas,jei tu butum normali moteris tai susitaikitum su vyru ir augintum vaikus savo kartu,nereiketu pagalbos prasyt,man uz tave geda blush2.gif jauna esi negalvoji apie vaikus,apie Paulite, Luka kad jiems reik tevo,pagalvok  o kambari galejiot susiremantuot patis,o dar kalbi kad vaziuosi i airije,tai turbut ten ir gavoji vaika palik doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ka tu durne esi,zinoma gink tu ji tikrai kiek tau leidzia sirdis!!!!!!!!!o jis vaikus lanko,moka vaikams pinigus?????kks tavo reikalas nuo ko as laukiuos tau maziausiai turi rupeti,tevu jis tikru neturi,jie ten yra iteviai,
tu nezinai kaip mes gyvenam,tu nezinai kaip budavo pas mus seimoj,tai brangioji gali cia manes nesmerkti tik.
Atsakyti