Gal cia tik mano pusej, bet kiek as buvau vestuvese visur buvo puosta ir sale:)
Asmeniskai per mano vestuves tai salei buvo skirta daug demesio:) vestuves buvo dideles, beveik 90 zmogiuku ir visi jie is kitu miestu, todel teko rupintis ne tik sale, bet ir nakvyne sveciams. todel musu vestuves buvo vaiku stovykloj, sveciai miegojo vaiku nameliuose:)kadangi dar buvo silta tai niekas nesusalo:) o sale ten buvo didziuleeee, todel ja reikejo kazkaip jaukiai papuost:)
mes ant kolonu darem is tampomo popieriaus gelytes ir lipdem jas kaip kad butu zydinti lijana:)
erdve puosem islankstytais pauksciukais:) ju buvo virs 300

tarp pauksteliu girliandomis kabejo suristi balti ir melyni balionai:)
atrode fantastiskai ir nekainavo daug lesu:)
del masinu tai noreciau patart, kad nepasikliautumet labai "balionu salies" papuosimais. sumokejom 80 litu, o vaziuojant jie skraide...aisku kai masinos stovedavo atrodydavo graziai:)
jei dabar tekeciau tai puosciau masina kaip kazkuri minejo :juosta is tuju ar kokiu kitu zalumynu plius gelytes:)pati maciau kaip graziai atrodo taip papuostos masinos:)
del masinos papuosimo dideliu bantu, ale dovana masina butu tai sakyciau jau kiek atgyvene. taciau jei kam patinka toks papuosimas ir jis prie sirdies, tai pirmyn!
per vestuves svarbiausia gera nuotaika, kurios negadintu tokie mazmoziai kaip papuosimai:)
dar prisiminiau:)ant stalo galite primetyti konfeti-sirduciu. jos tokios mazytes, bet ant baltos staltieses klasiskai atrodo:)
ech jauciu nuostalgija savo vestuvem:)tikiuos nieko neizeidziau savo komentaru:)