Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(wiki* @ 2010 12 29, 12:34)
laba visoms  4u.gif
matau kad nelabai sekasi visom, tai atejau dar paskleisti VIRUSIUKU, linkiu kad visos kuo greiciau pamatytumete issvajotus II  4u.gif
sekmes ir geru Nauju visoms  mirksiukas.gif

griebiu viena virusiuka po sparneliu priglausiu.. wub.gif wub.gif

man ginė sakė matuot šį ciklą ir jai atnešt parodyt kaip man ten ji makaluojasi, žiūrėsim.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 29, 13:30)
O tu OT darei nuo kelintos CD?

as tik 3 kartus ir tedariau, kai "nebesulaukiau" O smile.gif ikeliu sao grafikeli kad aiskiau butu apie ka kalbu mirksiukas.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 12 29, 13:37)
man ginė sakė matuot šį ciklą ir jai atnešt parodyt kaip man ten ji makaluojasi, žiūrėsim..  ax.gif

matyt kiek giniu, tiek ir nuomoniu apie BT. As taip pat esu linkusi manyti, kad tai negali buti visiska nesamone. O netikslumu visur pasitaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 12 29, 10:24)
mano gine sutinka su BT, tai cia ir kvailam aisku, kad uzsiiminek ND kas antra diena ir O nepraleisi, tada ir nereikia jokiu OT ir BT

Tai ar bandote? bigsmile.gif

Nekvarsinu galvos, kiekvienas atvejis individualus, jeigu kiekvieno pirst klausysi, isprotesi. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 29, 14:33)
Tai ar bandote?  bigsmile.gif 
Nekvarsinu galvos, kiekvienas atvejis individualus, jeigu kiekvieno pirst klausysi, isprotesi.  wink.gif

kai arteja O tai ir darome mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš tai pvz O gaudau tik dėl to, kad kelis mėnesius kas antrą dieną dirbti nenoriu. nes jei pagal grafiką kas antrą dieną tai tikrai kaip darbas gautųsi mums. Čia aišku labai individualu, kiti ir šiaip kasdien ir po kelis kartus gi mylisi smile.gif tai tokiu atveju ir aš nei BT matuočiau nei OT gadinčiau biggrin.gif

O kaip jau pagauti tą O, tai čia kiekvienas renkasi priimtiniausią būdą: OT, BT ar ND kas dvi dienas. Man BT kolkas geriausiai tinka.

Saulute o tau svarbiausiai viskas gerai wink.gif juk ir FF nebrėžė ištisinės linijos, o tai jau duoda suprast kad gal ir nebuvo tiksli ta O data pažymėta (na čia dėl išskyrų turbūt) wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydinti: 29 gruodžio 2010 - 14:53
o as matavau ir BT,ir OT naudojau ir ND kas 2 diena,ir pakolkas nieko ax.gif
Atsakyti
Man tai kas 2 diena is viso nesamone atrodo, nori nenori, turi daryti, butent, tai jau yra DARYTI, tada jau ir stresai prasideda seimoje, cia nekalbu apie pora, pirma cikla planuojancia. Nevyniosiu i vata. schmoll.gif blush2.gif 4u.gif Bet....si cikla paivairinimui pabandysim DIRBTI, ziuresime kas gausis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 29, 16:54)
o as matavau ir BT,ir OT naudojau ir ND kas 2 diena,ir pakolkas nieko  ax.gif

Mane sitas variantas irgi gasdina g.gif
Dar tik pirmas ciklas BT matuoju,ziuresiu ka rodys. g.gif plius OT.Man kol kas ydomu ar sutaps ovuliacija pagal abu budus.Nes ND kas antra diena jei kokius pora metu prisireiks kol zirniukas uzkibs,tai tikrai nepaveztume kruvio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 29, 09:37)
labas rytas  mirksiukas.gif
na va po truputy vel uzkopsi virsun  thumbup.gif  4u.gif

Bandau visom keturiom lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 29, 10:21)
Labas rytas,  4u.gif
Na stai, matai, mes buvome teisios  mirksiukas.gif , tikiu, kad greitai tikrai pamatysi II.  mirksiukas.gif  4u.gif

Kad jus visada butut teisios thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(svajoklele @ 2010 12 29, 10:32)
Labas smile.gif
Mrs Foxy - grazi tiesioji  thumbup.gif
Ir dziugini pakilimu wink.gif

Galeciau ir sparciau judeti doh.gif doh.gif doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(svajoklele @ 2010 12 29, 10:39)
Ryt paaiskes ar tie grazumai tures rezultata  smile.gif ...
ir jei ryt nekrisiu, tai reikes pasidaryti NT  smile.gif Baimes ir nerimo pilnos kelnes  blush2.gif

Laikysim kumstukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemil @ 2010 12 29, 11:52)
matai, dabar tik aukstyn smile.gif

Bandom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 29, 13:16)
Nu va,ryt dar truputii virsu ir taip iki grazios pabaigos  thumbup.gif

Aciu merginos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 29, 17:04)
Man tai kas 2 diena is viso nesamone atrodo, nori nenori, turi daryti, butent, tai jau yra DARYTI, tada jau ir stresai prasideda seimoje, cia nekalbu apie pora, pirma cikla planuojancia. Nevyniosiu i vata.  schmoll.gif  blush2.gif  4u.gif Bet....si cikla paivairinimui pabandysim DIRBTI, ziuresime kas gausis.  g.gif

na mes viena cikla netgi kasdien bandem pries O kokias 4 dienas ir po doh.gif va ten tai darbas tikraja ta zodzio prasme doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti