Sveikute, ten as apie Jonelio kiemelio brokus buvau parasiusi.
Dabar jau galiu normalu atsiliepima apie savo Alaska pateikti (jau naudojam ja...gal apie 2 menesius, visos problemos kaip ir sutvarkytos - tfu tfu tfu)
1. Kadangi gyvenam nuosavam name, man jos svoris visai nemaiso-palieku prieangyje. Jei tektu nesioti i koki nors auksta, butu sunku (nesiau vienasyk i 4 auksta, ejom i svecius...brrr, sunkoka, o jei taip kasdien

)
2. I musu masinos bagaza netelpa, tenka nuimineti ratus (telpa tik i universalus, pagal mane). Nusiima ir uzsideda lengvai, tik tiek, kas truputi uzknisa tas pats procesas. Siaip as pati kartais vazineju su masina, kai vyras komandiruotej ar pan., tai normaliai-susidedu ta vezima, issikeliu, tikrai nepatrukstu
3. Del vezimuko grozio - tai jis tikrai

Ir kiti pamate giria, kad fainas. As irgi susilydau is sono paziurejusi
4. Ratai super. Vazineju per visokius zvyrkelius, pievas, smeli be problemu. Tikras stabilus bolidas
5. Rankena irgi ciki, persimeta lengvai ir patogiai, tik kartais mygtukas uzsikerta-
cia turbut ne tik maniskiam taip (tenka ji tada gerai ispausti ir atsoka)
6. Lopsys laaabai patogus, kieti sonai
Renax, ka reiskia, kad jis auga kartu su vaiku? Neisivaizduoju, kas ten auga
7. Neperlyjamos, neperpuciamos medziagos-isbandem smarkaus lietaus salygomis, laiko gerai
Va tiek mazdaug. Siaip vezimuku esu patenkinta, musu salygomis jis labai tinkamas, o dabar man ir laaabai savas ir mielas

(jau turbut ji isimylejau?)Ziema mano mergicka jau sedes, taigi ruosiuosi naudoti sportini varianta, o sketuka pirkti tik kai atsils orai-bus jau panele netoli metu. Taip kad vezimas turetu buti ilgai mums istarnaves. Tikiuosi, kiek nors padejau